Haber Galatasaray ve Trabzonspor, Süper Kupa Yarı Final Maçının Ertelenmesini İstiyor

Ağustos ayında 2 takımın da Avrupa maçı yokken biz ve Trabzon oynamalıydi

Hava durumu konusunda bir sıkıntı yoksa bizim maç Antep'te oynanacakmış. Bizimkilerin ertelenmesini istemesi tamamıyla gereksiz ve nedensiz.
Antepte yaşıyorum bugün yoğun bir kar yağışı başladı.okullar dünden tatil edildi.bugün şehirde kardan dolayı ulaşım kötü.Maç gününe kadar devam eder mi sanmıyorum...ama önümüzdeki günlerde sıcaklıkların sıfırın altında seyredeceği tahmin ediliyor.Antep stadının zemini zaten iyi değildi bu yağış sonrası zeminin daha kötü olacağı da bariz gibi.

Bu turnuva full bize yarıyor bu tarihte atleti o ve City maçlarına kadar takım ısındırır. Hangi kafa ile bizimkiler ertelemek istiyor saçmalık ya

Hem ligi hem de kupayı alan takım zaten neden 4 takımlı bir saçma organizasyona katılmak zorunda.
Verin lan süper kupamızı!

Ayrıcalık istiyorlar
Bu ne yaman çelişki derler

Maç ertelenirse basında " Galatasaray istedi, Süper Kupa ertelendi " manşetine hazır mısınız?

Afrika kupasi bahanesine siginip tatillerini yarim kesmek iatememis kimse. Yaw ingiliZ takimlari ara vermeden oynamaya devam ediyor. Bir kere de plana sadik kalin.

Zaten normalde finalde karşılaşacak takımları yarı finalde karşılaştırıp diğer yolu açmak ve iki takımın en önemli oyuncuları Afrikalıyken bu kararı almak Ali Koç’un bile aklına gelmezdi. Hacı en fanatik Fenerbahçeli TFF başkanlarına bile rahmet okutuyor. Ama bizim pısırıklar oldukça inadına ileri tarihe çekerler

Oynanıp bitmeli bir an önce çok da önemsemeye gerek görmüyorum

Geri
Üst Alt