- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Omgg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7m para mı günümüz futbolunda ya. Ülke ekonomi iyi değilse, ülke futbolunu yönetenler atama ile gelip kulüplerin haklarını savunamiyor diyemeyen bu şekilde eleştiri yönlendiriyor. Hata varsa bu yaştaki oyuncuya bağlanan 7m de değil. Göreceğiz ne çıkacak.7 milyon euro
Fatih terim scout transferi yaptığını mı sanıyor yani
Luyindama 8 marcao 4,5 nelson 7
Avrupa kulüpleri bu kadar harcamıyor stoperlere
Biz nerede kimlerle oynuyoruz ki neyin nesi ya bu akıl alacak iş değil
Semih kayaya benzettim zaten stilini umarım benzer yorum bulamam diye girdim ama bi gözüm korktu şimdiFatih Terim'in ellerinde bi Semih Kaya'ya dönüşmesi 3-4 ay sürer.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yillardir ayni terane istahi artiracak gercek oyuncularin yillardir yok. hep yama. arkada iyi oyuncu varsa onunde cop var. oyunu iyilerle oynarsin oynatirsin. 30undaki adama futbolu bastan ogretemezsin. gayet normal karsiliyorum ben. terkm degil sen yonetsen yine olmaz. sen diyorum cunku hepimiz terimden iyi biliyoruz. tipki doktordan vs iyi bildigimiz gibi.Fatih Terim'in ellerinde bi Semih Kaya'ya dönüşmesi 3-4 ay sürer.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:red:ozan kabağı 3-4 ayda 10+ milyonluk topçu yapan ft
aynı ozanı 2-3 senede semih kayaya çeviren de alman hocalar
innit ¿
kendini yorma mustigerçekler karşısında morarmış gibisin
:red:kendini yorma musti
Hayırlı olsun. Luyi veya Marcaodan biri gidici mi acaba
LUYİ SAKATLANDI.3 bilemedin 4
Elalem bedava alıp milyonlara satıyor
Luyindama ve marcaodan ne elde ettik
Sen johnstone yenemeyen,
Psvden 5 yiyen ve bunu olağan karşılayan takımın hocasına 7 milyonluk stoper aldırılmaz
O şahsın aklına uyup 8 milyona luyindamayı aldık aha sonuç
Fbnin sadece geçen yıl aldığı oyuncularla 2 farklı takım kurulur.Caulker maaş 1.5 M € oynamadan kadro dışı, Samatta bonservis 7 M €, maaş 3 M €, Dirar maaş 1.5 M € kadro dışı.Teixeira 8 ay 0 maç, senelik 2.5+900 bin € imza parası, Lens 1.9 M € kadroda yok, Abdullah Avcı 20 M TL ödeme.
Ama basında konuşulan Nelsson bonservis bedeli
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
sevgili onur ,İzleyen yorumlasın