Galatasaray, Victor Nelsson Transferini Açıkladı

Hayırlı olsun, güzel hamleler bütünü koyuyoruz ortaya bu transfer döneminde

7 milyon euro

Fatih terim scout transferi yaptığını mı sanıyor yani

Luyindama 8 marcao 4,5 nelson 7

Avrupa kulüpleri bu kadar harcamıyor stoperlere

Biz nerede kimlerle oynuyoruz ki neyin nesi ya bu akıl alacak iş değil
7m para mı günümüz futbolunda ya. Ülke ekonomi iyi değilse, ülke futbolunu yönetenler atama ile gelip kulüplerin haklarını savunamiyor diyemeyen bu şekilde eleştiri yönlendiriyor. Hata varsa bu yaştaki oyuncuya bağlanan 7m de değil. Göreceğiz ne çıkacak.

30 kusur yaşına gelen 4 5m yıllık kazanan oyuncudan her türlü iyidir bu transferler. Luyindama içinde geçerli bu, marcao için de.

GSCimbom Mobile App

Hayırlı olsun

Bu transferin bendeki tek olumsuz yanı, 8 mln €’ya alınan Luyindama’yı daha yüksek bir ücrete satabilecek seviyeye getirmekten çok uzak bir hocaya yine böyle bir oyuncu emanet edilmesi

Yani böyle 7’ye 8’e al dur, sonra çöp haline getir, nereye kadar idare ederiz bilmiyorum

Kap gelmis, takip edemedim.
Hayirli olsun. Cok iyi paraya satariz illerde umarim.

Fatih Terim'in ellerinde bi Semih Kaya'ya dönüşmesi 3-4 ay sürer.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yillardir ayni terane istahi artiracak gercek oyuncularin yillardir yok. hep yama. arkada iyi oyuncu varsa onunde cop var. oyunu iyilerle oynarsin oynatirsin. 30undaki adama futbolu bastan ogretemezsin. gayet normal karsiliyorum ben. terkm degil sen yonetsen yine olmaz. sen diyorum cunku hepimiz terimden iyi biliyoruz. tipki doktordan vs iyi bildigimiz gibi.

SM-A520F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 bilemedin 4

Elalem bedava alıp milyonlara satıyor

Luyindama ve marcaodan ne elde ettik

Sen johnstone yenemeyen,

Psvden 5 yiyen ve bunu olağan karşılayan takımın hocasına 7 milyonluk stoper aldırılmaz

O şahsın aklına uyup 8 milyona luyindamayı aldık aha sonuç
LUYİ SAKATLANDI.

MUHTEMELEN 15 M EURO CİVARINA TRANSFER OLACAKTI...

Caulker maaş 1.5 M € oynamadan kadro dışı, Samatta bonservis 7 M €, maaş 3 M €, Dirar maaş 1.5 M € kadro dışı.Teixeira 8 ay 0 maç, senelik 2.5+900 bin € imza parası, Lens 1.9 M € kadroda yok, Abdullah Avcı 20 M TL ödeme.

Ama basında konuşulan Nelsson bonservis bedeli

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Caulker maaş 1.5 M € oynamadan kadro dışı, Samatta bonservis 7 M €, maaş 3 M €, Dirar maaş 1.5 M € kadro dışı.Teixeira 8 ay 0 maç, senelik 2.5+900 bin € imza parası, Lens 1.9 M € kadroda yok, Abdullah Avcı 20 M TL ödeme.

Ama basında konuşulan Nelsson bonservis bedeli

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Fbnin sadece geçen yıl aldığı oyuncularla 2 farklı takım kurulur.
Dönen oyunlar, Muriçin o paralara gitmediğini herkes biliyor.
Devlet desteği olmasa Ne fener kalır ne bjk

İzleyen yorumlasın
sevgili onur ,

oyuncumuza dair nacizane gozlemim kendi resmi basliginda mevcut.

-------

luks diyen renkdasim,

alpaslan ,kaan vs bambaska profiller.

* victor'un oyun akli ve diger onemli arti nuanslarina da bahsini ettigim baslikta nacizane deginmistim.
*asiri elzem bir profil oyuncu turu - ozetle. firsat transferi olarak adlandirabilirim kendi adima.
uyumda problem yasamazsa, hocanin tam istedigi bizimde gormek istedigimiz tarz bir yetenek.
son bir kac yillik cikisini gozlemledigim maclardaki performansi ve de salt kendi yetenegi ile bundan sonraki surecte nasil bri potansiyele cikacagini sabirsizlikla bekliyorum....ivme anlaminda zaten bu dogrultuda gidiyor nazar degmesin.

son yillarda profil olarak en mantikli buldugum tur oyuncu grubunda.
<>son donemde defans bolgesinde dev kuluplerin ilk baktigi nuans; futbolu akli ile oynama vb noktalar...

diger mevkilerde de benzer profil alinmasini yeglerim. < *cicaldau konusunda da bu baglamda olumlu bulmustum transferi.... keza *gedson'u da transfer donemi basladigindan beri en elzem isim oldugunu soylemem gibi...

sevgili @Keramettin TANRIVERDİ le de ara ara farkli basliklarda x oyuncu - oyun akli,fundamental vs konularinda yorumlastigimiz gibi... bu dogrultuda *victor-cicaldau,pva alinmasi basarili bri hamle oldugunu dusunuyorum nacizane.

tek endisem; kuzeyli oyuncularin uyum konusu.

sakatsiz kazasiz belasiz dolu dolu basarili bri kariyer dilerim formamiz altinda - beraberce nice sampiyonluklara.....

Geri
Üst Alt