Tier 1 Galatasaray, Victor Osimhen Transferini Bitirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19:05 Kap bekleniyo :D Twitter'a girilmeyebilir o yüzden Vpnler'i açalım arkadaşlar bence yav :D

Bu arada Osimhen kadro disi kaldi, haberiniz olsun diye soyluyorum cunku Ocak ayina kadar kadroya alinmayacagini *Conte acikladi.
. conte ozelinde,
eski ogrencisi lukaku oncelikti . aldilar. devamindaki geliskenli plani osimhen bi nevi bozdu .

oyuncu ozelinde,
osimhen bu yasta, mevcut takimiyla peak'i gormusken, cl de takimiyla ilerleme de ekstra katki vermisken, bu seviyelerin zirvlerin de devamli kalmayi hedef belirlemisken , ne diye *petrol bolgesine gonderilmeye ikna olsun veya onay versin . su yasta, bu seviyeleri tatmis mukemmel bir -predator familyasi safkan golcu - .
velhasil ,kendine yazik eder * .

kulup olarak biz transfer donemleri -genel de plansiz ilerledigimiz ,dogaclama baktigimiz icin , oncelikli olmayan bolgeye ,bu gibi ultra firsatlar ciktiginda da bir sekilde takima kazandirmaya bakariz. alinirsa da sasirmam,alinmazsa da .

serie a da en begendigim 2 golcu den biridir. digeri lautaro .
thuram da bu ikilinin arkasindan potansiyel gelir.nazarimda.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .

Ben hep oshimen varken lukaku ne alaka diyordum conte denilmişti vay be

La bı gidin niye bize geliyor bu adam😄😄 inanmıyorum inanmıyorum inanmiyorum

. conte ozelinde,
eski ogrencisi lukaku oncelikti . aldilar. devamindaki geliskenli plani osimhen bi nevi bozdu .

oyuncu ozelinde,
osimhen bu yasta, mevcut takimiyla peak'i gormusken, cl de takimiyla ilerleme de ekstra katki vermisken, bu seviyelerin zirvlerin de devamli kalmayi hedef belirlemisken , ne diye *petrol bolgesine gonderilmeye ikna olsun veya onay versin . su yasta, bu seviyeleri tatmis mukemmel bir -predator familyasi safkan golcu - .
velhasil ,kendine yazik eder * .

kulup olarak biz transfer donemleri -genel de plansiz ilerledigimiz ,dogaclama baktigimiz icin , oncelikli olmayan bolgeye ,bu gibi ultra firsatlar ciktiginda da bir sekilde takima kazandirmaya bakariz. alinirsa da sasirmam,alinmazsa da .

serie a da en begendigim 2 golcu den biridir. digeri lautaro .
thuram da bu ikilinin arkasindan potansiyel gelir.nazarimda.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .
Suat hocam, geldiğinde ilk 11imiz nasıl şekillenir sizce?

Gardi olsa inanirdimda yine yalandir ali koç haberidir

Hala mümkün görünmüyor ama bu yaş ve bu form durumunda Türkiye ye gelen bir oyuncu hatırlamıyorum ben, lig tarihinin en iyi transferi olabilir.

giphy.gif

Hem biz hem o bu transferin hakkını veririz inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt