GSCimbom
Tier 1 Galatasaray, Victor Osimhen Transferini Bitirdi
Murat Durmaz

Tier 1Galatasaray, Victor Osimhen Transferini Bitirdi Sayfa 12

Murat Durmaz ·

Cevap
378
Okunma
17,2K
Sayfa
12/19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Osimhen kadro disi kaldi, haberiniz olsun diye soyluyorum cunku Ocak ayina kadar kadroya alinmayacagini *Conte acikladi.
. conte ozelinde,
eski ogrencisi lukaku oncelikti . aldilar. devamindaki geliskenli plani osimhen bi nevi bozdu .

oyuncu ozelinde,
osimhen bu yasta, mevcut takimiyla peak'i gormusken, cl de takimiyla ilerleme de ekstra katki vermisken, bu seviyelerin zirvlerin de devamli kalmayi hedef belirlemisken , ne diye *petrol bolgesine gonderilmeye ikna olsun veya onay versin . su yasta, bu seviyeleri tatmis mukemmel bir -predator familyasi safkan golcu - .
velhasil ,kendine yazik eder * .

kulup olarak biz transfer donemleri -genel de plansiz ilerledigimiz ,dogaclama baktigimiz icin , oncelikli olmayan bolgeye ,bu gibi ultra firsatlar ciktiginda da bir sekilde takima kazandirmaya bakariz. alinirsa da sasirmam,alinmazsa da .

serie a da en begendigim 2 golcu den biridir. digeri lautaro .
thuram da bu ikilinin arkasindan potansiyel gelir.nazarimda.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .

La bı gidin niye bize geliyor bu adam😄😄 inanmıyorum inanmıyorum inanmiyorum

. conte ozelinde,
eski ogrencisi lukaku oncelikti . aldilar. devamindaki geliskenli plani osimhen bi nevi bozdu .

oyuncu ozelinde,
osimhen bu yasta, mevcut takimiyla peak'i gormusken, cl de takimiyla ilerleme de ekstra katki vermisken, bu seviyelerin zirvlerin de devamli kalmayi hedef belirlemisken , ne diye *petrol bolgesine gonderilmeye ikna olsun veya onay versin . su yasta, bu seviyeleri tatmis mukemmel bir -predator familyasi safkan golcu - .
velhasil ,kendine yazik eder * .

kulup olarak biz transfer donemleri -genel de plansiz ilerledigimiz ,dogaclama baktigimiz icin , oncelikli olmayan bolgeye ,bu gibi ultra firsatlar ciktiginda da bir sekilde takima kazandirmaya bakariz. alinirsa da sasirmam,alinmazsa da .

serie a da en begendigim 2 golcu den biridir. digeri lautaro .
thuram da bu ikilinin arkasindan potansiyel gelir.nazarimda.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .
Suat hocam, geldiğinde ilk 11imiz nasıl şekillenir sizce?

giphy.gif

Hem biz hem o bu transferin hakkını veririz inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt