Tier 1 Galatasaray, Victor Osimhen Transferini Bitirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen olağanüstü, gerçekdışı bir isim ancak kadro planlaması hala skandal düzeyde ilerliyor.

Herif inanılmaz bir topçu

Faal en iyi 5-10 santrfordan biri şüphesiz

Yalnız hiçbir problemimize derman olmayacak. Ayrıca Icardi ile birlikte nasıl oynatacağız hiçbir fikrim yok. Bakalım görelim ne olacak. Osimhen gibi bir herifi GS formasıyla izlemiş olacağız en azından

Ben hala aldığımıza inanmıyorum. Bu haberler bilinçli ortaya atılıyor. Ama olaki aldık büyük reklam ve prestij transferi olur.Bu adama unutulmaz bir karşılama yakışır..Geçen sene bence dünyanın en iyi forveti haalanddan daha iyi diye yorum yapmıştım ,real madrid,city dahil dünyanın her takımında banko oynayacak bir adam almış oluruz.

Yapmaaaaaa

IS LAN DIM !

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Offff gardi paylaşım yakmış. Bu adamın getirdiği vasıfsız eleman hatırlamıyorum. Cidden osimhen olabilir mi

Allah'im sana geliyorum! Ne oluyor ulan! 2 saat uyudum uyandım. Oldum mu? Paralel evrene mi geçtim?

Orta saha forveti besliyemiyorsa osimhen bile olsan faydali olaman

Bilen abiler olağan üstü bir transfer olduğunu söylüyor. Avrupada transferin bitmesi büyük bir avantaj oluyor.

Umarım bir sorun çıkmaz.

Suat hocam, *geldiğinde ilk 11imiz nasıl şekillenir* sizce?
sevgili murat , olur da *gelirse - kendisinin saha ici peak donemi spalletti yayilimi 433 'un de < - > ondeki 3lunun ortasi
merkez forvet konumun da ^cok verimli ve efektif gecirdikleri sezon genelindeki taktiksel geliskenler de cok kiymetli katki verdigi bariz di.

kendisi gibi elit bir safkan golcu den tam verim almak icin,
. 4231 den cikar miyiz ,bu da ayri baslik konusu . kaldi ki genel giden ve yeni gelenler baglaminda da bu soru sorulabilir .

*genel 11e net bir saglikli yorum getirmek pek mumkun degil takdir edersen .

cogu renkdasimizin da hakli olarak elestirdigi <-> sisteme uygun oyuncu/lar ve buna bagli taktiksel geliskenlerin oldugu yayilimlar konusu baglaminda , hoca nin oyuncu secimlerin de bu nuanslari ne derece dogru yapilandirdigi da yoruma acik gecen sezon dan suregelen mevcut problem . kimi oyuncularin yeterli olup, kimilerinin tam tersi olan kadro gorunumuz de ^pek albenili degil zannimca .

velhasil , suan oynanan oyunumuz da kullandigimiz 4231 ve eldeki kadro kanimca birbirine pek dengeli gorunmuyor temel denklem de .

tum bunlar da goreceli elbette .

gelen giden net belli olur olmaz bir degerlendirme daha saglikli olur kanaatindeyim.

saygi ve selamlar .

Ne alaka ank

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SKY SPORTS Türk futbol tarihinin en büyük transferi diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt