Galatasaray, Visca İçin İki Futbolcu ve İki Milyon Euro Para Teklifi Sundu

Ligde hedefimiz olsa alınmasını isterdim, her türlü katkı yapardı ama ZTK için bu yaşta futbolcuya ciddi yatırım yapmak gereksiz...

AL de belki bir tur atlarız en fazla, oraya yönelik transfer yapılması baştan sakat iş...

beyler yapmayın yahu o kadar da karamsar bakılacak bir transfer değil
Feguli'den daha iyi midir ? (Fegu takas içinde yer alıyorusa ) Evet.
Bizim avrupa kupasını kaldırma ihtimalimiz ? Epey düşük - yok demiyorum, top yuvarlaktır.
Sadece lig ve kupa var. Ligde Avrupa bileti alamayacak pozisyonda bitirirsen elde ne kalıyor avrupa'ya gidebilmek için , TK.
Uzun sözleşme yapmazsın - ucuz maaş bağlarsan neden olmasın.

Visca gelmesin diyenler tecrübeli oyun aklı olan ama performansi da olan kanat oyuncusu istiyor bu da ilginç paradoks her türlü gelsin futbol takımı bu kreş değil her yere genç oyuncu olmaz visca haricinde en az 2 tane daha tecrübeli oyuncu lazım forvet ve orta saha bölgelerine

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vallaha ligin gelisimi için bedavaya transferler oldu. Avrupa'da Türkiye'yi gururla temsil eden Galatasaray imiza Başakşehir de lig için değilde Avrupa için bedavaya salsın.

Visca zeki bir oyuncu. Hatta üzerine takım dahi ve taktik dahi kurulabilir birisi bence. Zaten bu seneki performansıda gayet iyi. Forvetlerimize top gelmiyor diyoruz yaa , işte visca bu işi ligde en güzel yapanların başındadır. Gol katkisida çabası.

benim için fegu ile tartıya koyuyorum.

Visca çizgiye iner , ceza sahasına top sokar...fegu topla bunları belki 20 maçta 1 yapar.

benim için fegu ile tartıya koyuyorum.

Visca çizgiye iner , ceza sahasına top sokar...fegu topla bunları belki 20 maçta 1 yapar.
visca bunu kac sezon daha adam akıllı yapar, taraftarsiz baskının olmadığı yerde kafasına göre takılıyor zaten yıllardır burda 2 küfür yiyince oturur kulübe de

Bu arada farz edin Fegh'in girdigi pozisyonlari Visca girdi ve ne degisirdi? Maalesef Fegh cok gol kacirmaya basladi. Bir futbolcu cok gol kacirmaya basladiysa fizik olarak düşmüş demektir. Eger Fegh gidecekse isterim.

Biraz geç kaldık ama feg + babel'i verirsek iyi bir transfer olur bizim için. 2 yıllık sözleşmeye tav olursa güzel olur.

2025’e kadar sözleşmesi var. Şubat’ta 32 yaşına girecek adam. Aynı sözleşmeyi bizden de isteyecek. 35 yaşına kadar göndermeyeceksin. 2 milyon Euro da bonservis vereceğiz. Uzun vadede mantıklı değil. Hazır sene sonunda Feghouli ve Babel gibi yaşlı oyunculardan kurtulurken gerek yok. Morutan’a yatırım yaptık. Hemen vazgeçmeyelim.

İstatistiken bu sezonda toparlamış ama oyun olarak eski visca değil şuan,olurmu muamma

Vidal,witsel falanda hep prime zamanlarında zannedilip isteniyor ama çöpler şuan

Geldikten sonrada hayal kırıklığı yaşıyosunuz

Geri
Üst Alt