Galatasaray Voleybol Takımları Transfer Haberleri

Divanda konuşan Cibara'nın açıklamalarına göre İtalya'nın hocası Barbolini tahmin edildiği gibi önden yardımcısını göndermiş bize. Seneye hoca Barbolini, yardımcısı Bigarelli olacak.

Divanda konuşan Cibara'nın açıklamalarına göre İtalya'nın hocası Barbolini tahmin edildiği gibi önden yardımcısını göndermiş bize. Seneye hoca Barbolini, yardımcısı Bigarelli olacak.
Ek olarak İtalya kadın milli voleybol takımı dünyanın en güçlü 2-3 takımından biri. Hoca oradan 1-2 isim getirse seneye iddiamız ilk 3 olur.

Umut'un olmadığı bir Galatasaray evreninde çok iyi transfer Umut devam ederse bir şey olmaz.

Ek olarak İtalya kadın milli voleybol takımı dünyanın en güçlü 2-3 takımından biri. Hoca oradan 1-2 isim getirse seneye iddiamız ilk 3 olur.
Çok uzman değilim ama 1 - 2 oyuncu bir takımı çok yukarı taşıyor. Egolu gibi.
Eğer o 1 - 2 oyuncudan biri değilse pek anlamı yok.
Hatırlıyorum 15 yil once yine italyan milliler gelmişti

Screenshot Capture - 2025-03-25 - 13-31-25.webp

1742899254241.webp

Daha iyi bilenler daha detaylı bilgi verir. Benim bildiğim şu; muhtemel CL şampiyonu Imoco takımından geliyor. Aldığı süre nedir bilmiyorum ama muhtemelen az ve Lazoviç yerine geliyor. Lazoviç takıma seviye atlatmadı ama belli bir seviyede tuttu sezon boyu. Hedef 4.'lüktü ve bu da geldi. Seneye hedef ilk 3 olacaksa bu seviyeye taşır mı göreceğiz.

Milli takım başarılarından sonra kız çocuklarında voleybola muazzam bir ilgi var. Bu ilgi alakaya mutlaka karşılık verip kucaklayacak bir takım kurmalıyız.

Bankaların kurduğu takımlar aidiyet yaratmıyor.

Galatasaray güçlü bir sponsor da bulup kadın voleybolda herkesin sevgi ve saygısını kazanmalı. En çok da kız çocuklarına umut olmalı.

süper star getirin takıma.

Geri
Üst Alt