Galatasaray Voleybol Takımları Transfer Haberleri

Sylla'yı açıkla @yönetim

Bu oyuncuyu beğeniyorum, faydalı olur milli takımda izlediğim kadarıyla. Siz ne düşünüyosunuz ilgilenen renktaşlar
Bu kız 2023 de filan iyiydi sonra imocoda yedek olunca biraz düştü. Orda yedek olması normal zaten. Sadece mansette tartusilurdi geçen onuda iyi yapmış ama istikrarlı mi bilinmez

Bu kız buraya istemeye istemeye gelmiş gibi bir ifadeyle video atmış. Hayırlısı.

Egonu'yu takımımda görmek istiyorum
images-6.webp

Aslı Tecimer Galatasaray Daikin’de!

Aslı Tecimer Galatasaray Daikin’de!

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımız, Aslı Tecimer’i kadrosuna kattı.

Kulübümüz, 2000 doğumlu Türk smaçör Aslı Tecimer ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Profesyonel voleybol kariyerine Bursa Büyükşehir Belediyespor ile başlayan oyuncu, sırasıyla Nilüfer Belediyespor, Adam Voleybol, Sarıyer Belediyespor ve İBB Spor Kulübü takımlarında forma giydi.

2024-2025 KFC Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde en iyi smaçör seçilen oyuncu, gelecek sezon sarı kırmızılı formamızı terletecek.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta düzenlenen imza törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara ve Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Emir Aral katıldı.

İmzaların atılmasının ardından oyuncumuz Aslı Tecimer, Galatasaray TV YouTube kanalına açıklamalarda bulundu ve şu ifadeleri kullandı:

‘’Çok mutlu ve heyecanlıyım. Benim için böyle büyük bir camianın parçası olmak çok önemli. Umarım sakatlıksız güzel bir sezon geçiririz.’’

Aslı Tecimer’e hoş geldin der, başarılarla dolu bir sezon geçirmesini dileriz.

Büşra Güneş Galatasaray Daikin’de!

Büşra Güneş Galatasaray Daikin’de!

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımız, Büşra Güneş’i kadrosuna kattı.

Kulübümüz, 1997 doğumlu orta oyuncu Büşra Güneş ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Profesyonel voleybol kariyerine Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt ile başlayan oyuncu, sırasıyla Türk Hava Yolları, Adam Voleybol, PTT, Çukurova Belediyesi, Kuzeyboru ve Aras Kargo takımlarında forma giydi.

Büşra Güneş, oynadığı takımlarda 2 Balkan Kupası şampiyonluğu yaşadı.

2019-2020 Türkiye Kupası’nda en iyi blok yapan oyuncu seçilen Büşra Güneş, gelecek sezon sarı kırmızılı formamızı terletecek.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta düzenlenen imza törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara ve Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Emir Aral katıldı.

İmzaların atılmasının ardından oyuncumuz Büşra Güneş Galatasaray TV YouTube kanalına açıklamalarda bulundu ve şu ifadeleri kullandı:

‘’ Öncelikle burada olduğum için çok mutluyum. Böylesine şanlı büyük kulübün bir parçası olmak çok gurur verici. Eminim ki taraftarımızın da desteğiyle çok iyi başarılara imza atacağız.’’

Büşra Güneş’e hoş geldin der, başarılarla dolu bir sezon geçirmesini dileriz.

Alexandra Frantti Galatasaray Daikin’de!

Alexandra Frantti Galatasaray Daikin’de!

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımız, Alexandra Frantti’yi kadrosuna kattı.

Kulübümüz, 1996 doğumlu Amerikalı smaçör Alexandra Frantti ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Profesyonel voleybol kariyerine Penn State Univ. ile başlayan oyuncu, sırasıyla Calcit Volley, ASPTT Mulhouse Volley-Ball, DevelopRes SkyRes Rzeszow, Reale Mutua Fenere Chieri’76, VBC Trasporti Pesanti Casalmaggiore ve VakıfBank takımlarında forma giydi.

Frantti oynadığı takımlarda 1 Türkiye Süper Kupası ve 1 Sultanlar Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Fransa Ligi’nde en iyi smaçör ünvanını alan oyuncu son olarak 2019-2020 Polonya Kupası’nda da en iyi smaçör seçildi.

Alexandra Frantti’ye sarı kırmızılı forma altında başarılar dileriz.

Geri
Üst Alt