Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem Sylla hem Wang ha.
Hem Sylla hem Wang ha.
Hem Sylla hem Wang ha.
Dövemeyiz hala üstteki üçlüden gerideyiz birinde Boskovic var ötekisinde Vargas var çapraza Egonu'yu alsan o vakit farklı şeyler konuşurduk.bu kadroyla artık fb'yi sylla tokat dövebilir miyiz mete abi?
Eczacıbaşı kimleri aldikiDövemeyiz hala üstteki üçlüden gerideyiz birinde Boskovic var ötekisinde Vargas var çapraza Egonu'yu alsan o vakit farklı şeyler konuşurduk.
Bilmiyorum hiç denk gelmedim.Bu arada birşey dicem lukasik pasör çaprazı oynayabiliyor mu
Stysiak var doğru Eczacı'yı geçebiliriz.Eczacıbaşı kimleri aldiki
Egonuyuda alsak takım veya isabel hakkı ben onu isterim ama İtalya'da mutlu o. Bırak kalabalıktan hoşlanmıyorum demişti. Ocaka kadar bekleriz caritasu level atlamazsa belkide alirizStysiak var doğru Eczacı'yı geçebiliriz.
Hiç belli olmaz,alexia ve vakifbanktan gelen oyuncu sezonun yıldızı olur bekiiDövemeyiz hala üstteki üçlüden gerideyiz birinde Boskovic var ötekisinde Vargas var çapraza Egonu'yu alsan o vakit farklı şeyler konuşurduk.
Yine de o seviyelerde takım olmak için Egonu veya Haak gibi çapraz lazım.Hiç belli olmaz,alexia ve vakifbanktan gelen oyuncu sezonun yıldızı olur bekii
Devre arası artikYine de o seviyelerde takım olmak için Egonu veya Haak gibi çapraz lazım.
Seneye şampiyonlar ligine kalınır para da harcanırsa Egonu'yu bekliyorum zaten olmalı yani.Devre arası artik![]()
Parayla wild card dağıtıyorlar. Bu sene alırlar belki. Bu voleybolda tutarlı bir kural durumu yok belli ki. Para nerden geliyorsa o yönde bir şeylere müsamaha gösteriyorlar. Türklerden daha çok para koyan yok muhtemelen şu an bu spora.Seneye şampiyonlar ligine kalınır para da harcanırsa Egonu'yu bekliyorum zaten olmalı yani.
Şampiyonlar ligi üstüne Egonu gibi oyuncuyla oynasak onu seçerim yine de bu sene Cev'de oynamak kötü olmaz Novara'da büyük ihtimal şampiyonlar ligine gidecek rakip yok kupayı rahatça alabiliriz.Parayla wild card dağıtıyorlar. Bu sene alırlar belki. Bu voleybolda tutarlı bir kural durumu yok belli ki. Para nerden geliyorsa o yönde bir şeylere müsamaha gösteriyorlar. Türklerden daha çok para koyan yok muhtemelen şu an bu spora.