GSC Portal Galatasaray Yeni Hocasını Buldu

Ufuk Erten

10 Numara!
3R3Qrj.jpg

Galatasaray'ın yeni hocasını LigTV açıkladı. İşte gün içerisinde açıklanması beklenen o isim...
Kendisi de açıkladı...

Detaylar GSC Portal'da...

Sneijder'i harcarsa biz de onu harcarız bunu kafasına iyi soksun önce.

Lig tv son dakika geçiyor, akıl hocaları terimden hoca istediler oda yamağını gönderdi.Bence kesindir.

Kesin heralde . LigTV direk girdi .... oglen resmilesir... iyi hoca ama Sneijderi ins kullanir

Sneijder konusu dışında memnunum bence ismi geçenlerin hepsinden iyidir Akhisar gibi takımla yaptıkları ortada

Cok surpriz oldu ama Akhisari bugunku haline getiren hocadir. Elindeki kadroya ragmen cok iyi oynatan hocadir. Bizim kadroyla sampiyon olabilir bence. Hayirli olsun.

Olumsuzculara da sorum, Mourinho mu bekliyorsunuz ?

Hamza'nın karakterini severiz ama Sneijder veya genel olarak yabancılar konusunda takıntılı değilse sevinirim.

Gekas, Niasse gibi adamlardan verim almışken Sneijder'den almaması tuhaf olur.

Ama hoca kim olursa olsun Sneijder'e takıntılı olan yönetim var. Bunu unutmamak lazım.

Hamza'nın karakterini severiz ama Sneijder veya genel olarak yabancılar konusunda takıntılı değilse sevinirim.

Gekas, Niasse gibi adamlardan verim almışken Sneijder'den almaması tuhaf olur.

Ama hoca kim olursa olsun Sneijder'e takıntılı olan yönetim var. Bunu unutmamak lazım.

Öyle olduğunu düşünmüyorum. Gerek Sneijder'in menajeri gerekte yönetimden yapılan açıklamalar göz önünde bulundurulursa sözleşme uzatmak bile istiyorlar. Yedekte oturtmak için düşünmüyorlardır herhalde bunu.

Öyle olduğunu düşünmüyorum. Gerek Sneijder'in menajeri gerekte yönetimden yapılan açıklamalar göz önünde bulundurulursa sözleşme uzatmak bile istiyorlar. Yedekte oturtmak için düşünmüyorlardır herhalde bunu.
Kulübeyi güçlendirmek istiyorlar belki ???

Sayın adminim bence biraz taraftar tepkisiyle harekete geçtiler. Ben hala kafalarında iyi yabancıları satarak para kazanma hedefi var yönetimde.

Bu adam Sneijderi eleştirdiği sıralarda Sneijder 17 gol 9 asistlik bir performan göstermişti ve harika oynamıştı. Ama bu hamza parasının hakkını vermiyor koşmuyor vs demişti. Yani bu adam futboldan ve futbolcudan bu kadar anlıyor/takip ediyor. Geçmiş olsun, Sneijdere de hayırlı yolculuklar maalesef.

Dün akşam arkadaşıma söylemiştim. İçimden bir his Hamza'yı getirecekler diye. Şu an için alternatiflerin en iyisi...

Geri
Üst Alt