GSC Portal Galatasaray Yeni Hocasını Buldu

Buraya yazıyorum bu adam Galatasaray'da başarılı olamaz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben hamzanın yerinde olsam tarık, furkan-emreç,-bruma-sinan gibi gençleri 11e monte eder aralarada bir iki tane yıldız monte ederdim. tabi bu biraz gergiinlikle olur, kesilen yıldızlar mutlaka triplere gireceklerdir.. ancak takımdaki kart horazlar hamzayı sayıp asla çok koşmazlar.
mesela

.........sinan
sabri.....chedju....koray...telles
bruma....emreçolak...melo...tarık
.......sneijder...umutb

gibi bir 11 çıkartabilirsin.

Prandelliyi de aratır bu, mac kadrolarini gorunce deli olacagiz burda bir sey degismeyecek.

yahu ha hamza ha hikmet pek farketmeyecek millet anlamıyor kadro rezalet ocakta temizlik olmazsa değil hamza mourinho gelse birşeye yaramaz

B3hlv9QIgAAFwAi.jpg

Hamzamı ? FT'nin kuçusu olacaklar desenize. Ne kadar karakterli insanlar yönetiyor kulübümüzü.

Taffarel bu sayılan insanların arasında en iyi tercihtir.
Takımı tanıyor, Türkiye'yi tanıyor. Sezon sonuna kadar başa Taffarel geçmelidir.

Hamzamı ? FT'nin kuçusu olacaklar desenize. Ne kadar karakterli insanlar yönetiyor kulübümüzü.

Taffarel bu sayılan insanların arasında en iyi tercihtir.
Takımı tanıyor, Türkiye'yi tanıyor. Sezon sonuna kadar başa Taffarel geçmelidir.

tafarel kac takim calistirmis omru hayatinda

h.hamzaoglunun babasi olmus yakin vakitte

emrah eren - çağdaş atan beklerinden aldığı verimi bizim bekimsilerden alabilecek mi acaba

saka gibi ya. koskoca galatasarayin teknik direktorune bakin.

allah sizin belanizi versin liseliler.

Ne bekliyorsunuz tam olarak Hamza hocadan, o önemli. Üstüne toprak atilmasi gereken dandik bir takimin basina geciyor.

Bence beklentileri abartmayin, Hamza hocayi da harcamayin. Belli bir kalip oturtsun, 2-3 genc oyuncu kazansin, bana yeter.

Bazi seyler biraz da kadro ile alakalidir. Ama sadece ligde oynayacak olmasi da kendisi icin avantaj.

Oyuncular hainligi birakip adam olursa, belki bir mucize gerceklesir, sampiyonluga oynariz.
Takim dandik sayılmaz mükemmel olmasa da. Doğru kadroyu sahaya çıkarıp "hadi oynayin" denilse bile iyi oynayacak bi kadro var ama hocada is yok.

N5

Yılmaz Vuralı getirin bari. Hamza nedir arkadaş. Selçuk ve Burak Yılmaza yine gün doğdu.

yerlilerin g.tü havaalrada gezer yine..aklı terimden alır.snijder yolcu..bu iş hoşuma gitmedi

severim Hamza Hocayı,inş abuk subuk işler yapmaz başarılı oluruz birlikte, yoksa külahları değişiriz.

Sneijder prandelliden şikayetçiydi italyancadan başka dil bilmediği için
soyunma odası arı kovsnı gibi olmayacak en azından
ben sneijderi harcayabileceğine ihtimal vermiyorum yönetimin böyle bir niyeti yoksa eğer

Geri
Üst Alt