GSC Portal Galatasaray Yeni Hocasını Buldu

sinan bruma koray furkan gibi adamları kadroya monte etsin,kaybetse de arkasında durmayan srefsizdir

Ya bir cümle yüzünden hüküm vermek yanlis. Uzun süre verim alamamistik Sneijder´den. O döneme kadar 3 macta cosmustu belki.

4-5 Milyon para veriyoruz, verdigimiz paranin karsiligini aldik mi tarzinda bir cümle kurdu. Yani abartmamak lazim.

Sneijder´i oynatmayacak bir hoca yok bu piyasada. Kim olursa olsun. Takilmamak lazim böyle seylere.

Gelir, Sneijder hakkinda aciklamasini yapar zaten, herkes de rahatlar.

Artik kendi hocamizi yaratmamiz gerekiyor. Eskiler geliyor 65-70 yasina (Terim, Lucescu, Denizli vs.)

Destek olalim. Umarim uzun süre basimizda kalir, cünkü sistemine ve adamligina cok güveniyorum.
yanlışın var zaten işin vahim tarafı sneijder galatasarayda performansının zirvesindeyken 17 gollük müthiş sezonunun ardından bu lafları söyledi. hamzanın bu işi sneijderle birebirde çözmesi lazım. güven olmazsa sneijderi kaybederiz ki bu durumda kimse hamzanın gözünün yaşına bakmaz bütün taraftarlar anında siler onu.

Cok iyi hatirliyorum Hamza Sneijder'e bu laflari soylemeden once tum forum Hamza'yi istiyordu cok saygi duyuyordu ama o laflari soyledikten sonra adam hemen kotu teknik direktor, futboldan anlamiyan adam ilan edildi. Ilginc.

burakı kovup niasseyi getirsin,hatta kafa kafaya takas edelim

oldukca makul bir hamle olur

akıllı bir adamsa,basarılı olmak istiyorsa burak ve selcuk gibi 2 tane sabotör adamı sutlaması lazım

yoksa hicbir halt yapamaz

gerci ft ve tüpcünün adamından hicbir beklentim yok,ins yanıltır

Son düzenleme:
Valla Akhisar gibi 1.Lig seviyesinde olmayan takima oynattigi futbol inanilmazdi. Pas oyununun kralini oynatiyordu adamlara.

Galatasaray farkli bir camia, cok büyük bir kulüp. Baski, beklenti, kazanma arzusu yüksek. Isi kolay degil Hamza hocanin.

Bu sürecte ona destek olmali taraftar. Ben uzun vadeli düsünüyorum. Kendi adima da sabredecegim.

4.yildizi alamazsa kötü hocadir demem, cünkü halletmesi gereken o kadar cok sorun var ki.

Bu sorunlari halledene kadar darbe yiyebiliriz. Cünkü takim ölmüs, ruhu cekilmis, üstüne toprak atan yok.

58684.jpg

Ftnin dışarıdan kontrol ettiği bir anadolu takimina döndük hayırlı olsun. Bu yönetimin geldiği güne lanet olsun. Ersun Yanal duruyordu lan orada. Ft istememiştir tabi.

niasse yı parlatması gekası getırmesı bıle yeter bence bırak akhısarın oynadıgı futbolu..ama bızım yanlısımız surda bız suana dek terımle calısıyor olup yardımcısı hamza olacaktı terım bu sene yada seneye bırakıp yerıne hamzanın gelmesı lazımdı.degısen sadece adamlar olmalı sıstemımız olmamalıydı..bızım bu sıstemı oturtmamız lazım artık

Ftnin dışarıdan kontrol ettiği bir anadolu takimina döndük hayırlı olsun. Bu yönetimin geldiği güne lanet olsun. Ersun Yanal duruyordu lan orada. Ft istememiştir tabi.

ne alakası var burdakıler degılmıydı sıkecı ve sıkecılerle calısmıs adamın galatasarayda ısı yok dıye? o gelse onu da begenmeyecektı kımse

FT telefonla takım yönetir, Hamza gelirse izlemediğim maçları izlememeye devam ederim.

Selçuk ve Burak'ın çiftliği olmaya devam edecek koskoca kulüp.

Ne bekliyorsunuz tam olarak Hamza hocadan, o önemli. Üstüne toprak atilmasi gereken dandik bir takimin basina geciyor.

Bence beklentileri abartmayin, Hamza hocayi da harcamayin. Belli bir kalip oturtsun, 2-3 genc oyuncu kazansin, bana yeter.

Bazi seyler biraz da kadro ile alakalidir. Ama sadece ligde oynayacak olmasi da kendisi icin avantaj.

Oyuncular hainligi birakip adam olursa, belki bir mucize gerceklesir, sampiyonluga oynariz.

Haydaa.. Vural Yılmaz'ı bekliyordum ben..

Geri
Üst Alt