GSC Portal Galatasaray Yeni Hocasını Buldu

Adamın geleceği bile belli değil yorumlara bak yahu
bir açıklama yaptı diye sneijderi kadro dışı bırakıp devre arası gönderdiler
hangi hayal aleminde yaşıyosunuz
durun bi adam gelsin öyle bişey yaparsa tepki gösterirsiniz
prandelliden başarılı olmak için çok fazla bişey yapmaya gerek yok

tam bir fatih terim operasyonu!!!! rte-davutoğlu ikilisi gibi görünüşte başbakan davutoğlu ama kararları kimin verdiğini biliyoruz!!aynısı bizim takımda sözde t.direktör hamza ama takımı imPARAtor yönetecek!!!

Genc bir hoca olarak cok zor durumda olan Galatasaray´in basina geciyor Hamza Hamzaoglu.

Cok iyi bir Galatasaraylidir ve adam gibi adamdir. Lütfen herkes sonuna kadar destek olsun.

Ondan aninda mucizeler beklemek ne kadar gercekci olur düsünelim. Ilk haftalar zor olacaktir.

Lütfen böyle Türk hocalara daha cok destek olalim. Akhisar´i bu duruma getirdiyse, Galatasaray´i da toparlayacaktir.

Ama 1 haftada olmayacak bu. Bu hoca icin Arena´ya gidilir, sinerji yaratilir. Destek olalim.

tam bir fatih terim operasyonu!!!! rte-davutoğlu ikilisi gibi görünüşte başbakan davutoğlu ama kararları kimin verdiğini biliyoruz!!aynısı bizim takımda sözde t.direktör hamza ama takımı imPARAtor yönetecek!!!

komplo teoriler .. hele bir iki macina ciksin kimin neyin kopegi kuklasi umrumda degil

Her ne kadar bizim standartlarımızın altındada olsa, bizim genç ve hırslı teknik adamlara ihtiyacımız var.Buda onlardan bitanesi.Tugay,Hikmet vb teknik adamlara itiraz etmeyenler Hamza hocayada itiraz etmemesi gerek.Tek suçu Sneijder hakkındaki o yorumu, sırf bu yorum yüzündende GS'ye gelmemesini istersek çok yanlış bi tutum sergilemiş oluruz.Sene sonuna kadar bizde yararlı işler yapacağına inandığım teknik adamlardan bitanesiydi.Yanlış bir hamle değil diye düşünüyorum.Umarım yanılmayız ve istediğimiz gibi gider herşey.

Millet elin capsizina (Ismail Kartal) destek oluyor, biz Hamza Hamzaoglu´na olmayacak miyiz?

Kendi efsanemizi yaratalim, kendi hocamizi yaratalim. Artik zamani geldi. Destek olmaliyiz, inanmaliyiz.

Ben hocaligina ve adamligina cok inaniyorum. Türkiye´de sisteme inanan ve sisteme bagli oynatan 2 hocadan biridir. (Avci /Hamzaoglu)

hayırlısı olsun. gekasıda alırsak müthiş olur :) ciddiyim

hayırlısı olsu eğer sneijder'e bruma'ya koray'a sahip çıkarsa ben de ona sahip çıkarım.

Hamza Hamzaoğlu hakkındaki görüşlerim olumlu. Gençlere önem veren, oyunculardan maksimum verim alan bir hoca. Deneyeceksek böyle adamları deneyelim. Sneijder konusunu kafaya takmayın. Dışardan konuşurken insan her şey söyleyebilir. Bırakın Sneijder'i kesmeyi, bence tam aksine has adamı olur.

prandelli gitti ya kimin geldiğine pek takılmak istemiyorum.daha iyi maçlar izleyeceğimize eminim

Millet elin capsizina (Ismail Kartal) destek oluyor, biz Hamza Hamzaoglu´na olmayacak miyiz?

Kendi efsanemizi yaratalim, kendi hocamizi yaratalim. Artik zamani geldi. Destek olmaliyiz, inanmaliyiz.

Ben hocaligina ve adamligina cok inaniyorum. Türkiye´de sisteme inanan ve sisteme bagli oynatan 2 hocadan biridir. (Avci /Hamzaoglu)

sneijdere ettiği laflardan önce hamza hamzaoğlu hakkında son derece olumlu bakarken çoğu taraftar ne yazıkki artık istememekte haklılar. bu adamın iç dünyasında yabancı düşmanlığı ve burak selçuk kankilere hayranlık varsa yandık ki ne yandık. ki büyük ihtimal 2 durumda mevcut

Sneijder'i keseceğini düşünenler var bu olmaz asla, kadroyu kurarken Muslera ile beraber ilk yazacağı isim olur Sneijder, benimde düşüncelerim olumlu, güzel futbol oynatan çalışkan ve efendi bir adam, destek olalım.

Sneijder'i keseceğini düşünenler var bu olmaz asla, kadroyu kurarken Muslera ile beraber ilk yazacağı isim olur Sneijder, benimde düşüncelerim olumlu, güzel futbol oynatan çalışkan ve efendi bir adam, destek olalım.
sneijderi kesemeyeceği kesin de sneijder bu ettiği laflardan haberdar olacak her türlü. kendini sneijderin yerine koy ne düşünürdün aynı durumda. bu işin tek çözümü hamza sneijderi hemen karşısına alıp güven bağını kurmalı ve bunu sahada da ona hissettirmeli

Sniejder üzerinden komplo kurmayı bırakın artık. Böyle bişey mümkün değil.

GT-I9300 Tapatalk

sneijdere ettiği laflardan önce hamza hamzaoğlu hakkında son derece olumlu bakarken çoğu taraftar ne yazıkki artık istememekte haklılar. bu adamın iç dünyasında yabancı düşmanlığı ve burak selçuk kankilere hayranlık varsa yandık ki ne yandık. ki büyük ihtimal 2 durumda mevcut

Ya bir cümle yüzünden hüküm vermek yanlis. Uzun süre verim alamamistik Sneijder´den. O döneme kadar 3 macta cosmustu belki.

4-5 Milyon para veriyoruz, verdigimiz paranin karsiligini aldik mi tarzinda bir cümle kurdu. Yani abartmamak lazim.

Sneijder´i oynatmayacak bir hoca yok bu piyasada. Kim olursa olsun. Takilmamak lazim böyle seylere.

Gelir, Sneijder hakkinda aciklamasini yapar zaten, herkes de rahatlar.

Artik kendi hocamizi yaratmamiz gerekiyor. Eskiler geliyor 65-70 yasina (Terim, Lucescu, Denizli vs.)

Destek olalim. Umarim uzun süre basimizda kalir, cünkü sistemine ve adamligina cok güveniyorum.

Geri
Üst Alt