GSC Portal Galatasaray Yeni Hocasını Buldu

Bir cümlesinden dolayi bir adami istemezsiniz (ki ben de cok salladim ona bundan dolayi) ama sikeci herifleri takimin basinda görmeyi migdeniz kaldiriyor. Bravo!

hepinizde de bi sakinlik var ha.hissedilyo yani.inşallah huzurlu ve mutlu bi şampiyonluk yaşarız bu sezon.

arkadaşlar, bir cümlesi yüzünden hemen asıp kesmeyin bence. hamza hoca düzgün efendi bir insan. umuyorum takımımıza bir heyecan bir kalite getirecektir. bence yeni nesil genç türk hocalar içinde en iyilerden biridir. ve en önemlisi Galatasarayımızın çocuğudur lütfen destek olalım kendisine. ama tabiki taraftar olarak ondan beklentim, sneijderla iyi geçinip, takımın bu denli kötü olmasına sebep olan burak-selçuk ikilisini kesmesidir

Gekas hayırlı olsun diyebilir miyiz?

Hamza karakter olarak sevdiğim bir isimdir. Sneijder konusuna şimdilik girmeye gerek yok. Bence o da takımın esas sorunu olan kankigillerin farkındadır diye umut ediyorum. İnşaallah bizde çok başarılı olur

Daha Prandelli kovulmadi, daha dogru resmi aciklama gelmedi. Neyi bekliyorlar ?

Gekas hayırlı olsun diyebilir miyiz?

Gekas'ı bizzat kendisi yollattı. Gerekce olarakta, Gekas sabit bir mevkide oynuyor ve fazla kosmuyor olmasıydı. Niasse ise cok yönlü ve daha cok kosan santrafor demisti.

Gekas'ı asla aldırmaz+Burak gibi düz bir santraforlarada tahammül edemez.

Şayet Hamza gelirse en çok genç oyuncular için sevineceğim. Çünkü kendisi genç oyunculara şans veriyor.

Ayrıca kankigillerin biletini kesmez ise bu taraftar kesinlikle kesecek buna eminim

Ozaman Niasse i aldirsin devre arasi bari, adam maclarin yarisinda yedek kalmis (transfermarkt.com a gore). Burak ile takas yapsinlar.

Burak Yılmaz: "Hocam lütfen bizi bırakmayın. Hep birlikte takımı ayağa kaldıracağız"

lan adam oyunculardan verim alabilecek olsa milli takım kıpırdanırdı. üstelik takımın en iyi futbolcusuna gıcık bi adam. ha sizin yapacağınız işin ben

Kesinlikle dogru tercih bence. Genc jenerasyonun en iyi hocalarindan biri. Akhisar´daki performansi inanilmazdi ki hala mirasiyla devam ediyorlar.

Sistemi olan, genc, hirsli, karizmatik ve gercekten de adam gibi adam bir hoca Hamza Hamzaoglu.

Sneijder icin bir cümle kurdu diye abartmayalim. Yine en büyük silahi olacaktir. Pas yaptiran bir hoca Hamza Hamzaoglu.

Umarim uzun yillar bizde kalir. Sabredeceksek ona etmeliyiz. Herkes herzaman destek olmali. Yeni yönetime de baski yapmali.

buyuk_bf093076c62506c87f27125135d153bf.jpg

Doğru ise hayırlı olsun.

Tek bir cümle için yargıda bulunmayın hemen.

Hamza Hamzaoglu

__________________________Muslera________________________

___Sabri____________Koray___________Chedjou_____________Telles_______

______________________Melo_____Furkan____________________________

____________Sinan________Sneijder__________Olcan__________________

_________________________Umut___________________________________

Geri
Üst Alt