Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir cümlesinden dolayi bir adami istemezsiniz (ki ben de cok salladim ona bundan dolayi) ama sikeci herifleri takimin basinda görmeyi migdeniz kaldiriyor. Bravo!
arkadaşlar, bir cümlesi yüzünden hemen asıp kesmeyin bence. hamza hoca düzgün efendi bir insan. umuyorum takımımıza bir heyecan bir kalite getirecektir. bence yeni nesil genç türk hocalar içinde en iyilerden biridir. ve en önemlisi Galatasarayımızın çocuğudur lütfen destek olalım kendisine. ama tabiki taraftar olarak ondan beklentim, sneijderla iyi geçinip, takımın bu denli kötü olmasına sebep olan burak-selçuk ikilisini kesmesidir
Hamza karakter olarak sevdiğim bir isimdir. Sneijder konusuna şimdilik girmeye gerek yok. Bence o da takımın esas sorunu olan kankigillerin farkındadır diye umut ediyorum. İnşaallah bizde çok başarılı olur
Gekas'ı bizzat kendisi yollattı. Gerekce olarakta, Gekas sabit bir mevkide oynuyor ve fazla kosmuyor olmasıydı. Niasse ise cok yönlü ve daha cok kosan santrafor demisti.
Gekas'ı asla aldırmaz+Burak gibi düz bir santraforlarada tahammül edemez.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.