Galatasaray " Yeni Messi " nin peşinde! | Diego Buonanotte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray " Yeni Messi " nin peşinde !

İdmanlarda Servet'le kapışmazsa bende adımı değiştiririm..

İzlemeden konuşmayın

mesele şu ki ne kadar güçlü olursa olsun, hızlı ve dripling yapan oyuncuları sakatlarlar türkiye'de

en güçlü futbolcu bile dizine yada bileğine basıldığında bağlarından sakatlanır.

malesef ligimizde teknik oyuncular korunmuyor.

hadi ulan bi gel artik alem takım gorsun yaa hadi bekliyorum..

Arda ortaya çekilirse bu adam ilerdeki 3 lüde kendine yer bulabilir. Çoğu boş laf tabii bunların:D

mesele şu ki ne kadar güçlü olursa olsun, hızlı ve dripling yapan oyuncuları sakatlarlar türkiye'de

en güçlü futbolcu bile dizine yada bileğine basıldığında bağlarından sakatlanır.

malesef ligimizde teknik oyuncular korunmuyor.

Bize Türkiye Ligi lazım değil önemli olan Avrupa Ligi..

Türkiye'de de sakatlanacağını çok sanmıyorum..

Eğerki 4-3-3 oynayacak tam bir joker ileri ve geri 3'lünün kanatlarında rahatlıkla oynayabilecek tarzda. Takımda iyi bir frikikçide olursa uzun yıllardan beri özlediğimiz frikik gollerini izleyebiliriz. Bu adamı faul yapmadan durduramaz bizim ligdeki kazmalar :)

Eğerki 4-3-3 oynayacak tam bir joker ileri ve geri 3'lünün kanatlarında rahatlıkla oynayabilecek tarzda. Takımda iyi bir frikikçide olursa uzun yıllardan beri özlediğimiz frikik gollerini izleyebiliriz. Bu adamı faul yapmadan durduramaz bizim ligdeki kazmalar :)

valla onuda çok ıyı yaparlar süper lig de oda olmadı bi kış sivasa konyaya deplasmana gıder zemin sakatlar :D

Haldun ağbi bizi takip ediyorsan allah aşkına al bu adamı !!!

Diego ya verilecek paranın geçen sene 6 mil euro ya transfer olmuş G.Dos Santos a verilmesi daha mantıklı diye düşünüyorum diego biraz daha hobbit çünkü :)

Diego ya verilecek paranın geçen sene 6 mil euro ya transfer olmuş G.Dos Santos a verilmesi daha mantıklı diye düşünüyorum diego biraz daha hobbit çünkü :)

River plate'yi tek başına sırtlıyor !!! dikkat edersen dünya yıldızları genellikle hobbit oluyor !!!

Barça , Madrid , Juve filan peşindeyse bize gelme ihtimali % -100...

Bi aralar araplar 20 milyon euro verdiler ona galiba,River satmamıştı diye hatırlıyorum ben..

Bi aralar araplar 20 milyon euro verdiler ona galiba,River satmamıştı diye hatırlıyorum ben..

Sanırım River 20 istemişti...

20 milyon teklif edilip de alınamayan tek oyuncu olarak ben Ochoa'yı hatırlıyorum Milan istedi alamadı..

Sanırım River 20 istemişti...

20 milyon teklif edilip de alınamayan tek oyuncu olarak ben Ochoa'yı hatırlıyorum Milan istedi alamadı..

Milan o kadar istedi Ochoa'yi ama ayip ettiler vermediler. Simdide Espanyol'a gitmek üzere Ochoa :D

Benitez-G.Barry-Man City olayina döndü :o

Araplar 15 teklif etmislerdi, River 20 diye tutturunca transfer yatti.

Ama 12-16 arasi bir fiyata gidecektir.

Buonanotte vers le Besiktas ? - 10:11 Star des espoirs argentins, Diego Buonanotte pourrait bientôt jouer au Besiktas selon le journal argentin Clarin. Le milieu joue actuellement à River Plate.

Arjantin 'Clarin' gazeteye dayanarak,fransız L'équipe gazete Buonanotte BJK'ya yakın oldunu yazdı.

e hadi ama gelsin bu çocuk da arik .habire gelecek. noldu anlamiyorum yaa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt