Galatasaray Yeni Messi'nin peşinde

Cevap: Galatasaray Yeni Messi'nin peşinde

:) Burda yalana dolana okadar inanan varki dogruyu unutuyorlar. Eline saglık

Cesur oluceksın Alp hocam.:D

Bu arada Bizim yeni Messi'nin nette bir videosunu buldum cidden Formica'ya nazaran çok daha iyi olabilecek bir oyuncu.İzlemenizi tavsiye ederim.Hele videonun 2.05'inci dakikası tam bir Messi.

YouTube - Matias De Federico

Messi bir tanedir.Ya messiden iyi olunur yada kötü.

Yeni messi,21 yaşına kadar hiç bir avrupa takımı keşfedememiş(arjantin-brezilya da adamların adım başı scoutları var,17-18 yaşında yakalarlar),ve bonservisi 1.2,harbi messiymiş:o

Çok yetenekli ama ben Formica'dan yanayım bir tercih yapmak gerekirse,bu çocuğun tarzını Diego Buonanotte'ye benzetiyorum..Tsl'de Formica daha çok iş yapar.

Şu başlıkları görünce deli oluyorum. 23 yaşındaki Messi ne ara eskidi de yenisini buldular. Hemde ucuz olması da dikkat çeken bir diğer nokta (!)

Ayrıca Messi 'nin kendisini de ucuza verseler almayalım artık. Allah aşkına ucuz transfer yapmayalım artık, tutar mı tutmaz mı ikileminde kalmaktan stres sahibi insanlar olduk.

[video=youtube;8Xn-ghzvL8c]https://www.youtube.com/watch?v=8Xn-ghzvL8c&feature=related[/video]

Bence her ikisi de alınsın be hocam, ne olur ki.

Başka şansımız yok ki ve üstad.:D:D

İkisini alırlarsa Adnan Sezgin'e olan bütün kötü düşüncelerime sünger çekebilirim,gerçekten vizyonlu transferler olur..

Tam Porto işi olur bu iki adamı almak..

Alamayız. Daha doğrusu almayız. Malum.................. :) Anlayan anladı.

Bizim hürriyetimiz var ne yeni messi si der adnan sezgin geçiniz

Hayriden bir kapak bekliyorum Serhat için.:D

Geri
Üst Alt