Galatasaray Yeni Sezon İçin Iñaki Peña ile İlgileniyor!

Galatasaray'da Muslera sonrası kaleye Iñaki Peña'nın transfer edilmesini ister misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
seviyorum ama olmaz inşallah kalecinin boyu önemli

Bizim başımızdakiler bundan daha iyisini alamaz.
Başımızdakiler kesinlikle defolup gitmelidir.Taraftar bunu hafife almamalıdır.Ondan sonra kimse ağlamasın.
Şimdi tüm problem Ayhan akman ve fatih demireliymiş gibi haberler çıkıyor.Bakın birilerinin kellesini alıyoruz falan..Bu iş bilmez yönetimden herşey beklenir.Ayhan akman futbolcudan anlar.Sadece ona bıraksalar çoğu hatalı transfer yapılmazdı.

Bu gencolardan iş çıkmaz mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-07-14-12-11-109_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-03-07-14-12-11-109_com.android.chrome.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_2025-03-07-14-11-21-855_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-03-07-14-11-21-855_com.android.chrome.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_2025-03-07-14-10-51-427_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-03-07-14-10-51-427_com.android.chrome.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 12
Bu yaz transfer başlamadan mevcut ekipleri şutlamazsak(yönetim+teknik) Pena’ya falan rahmet okutur bunlar. Okan’ın seçeceği, ibo’nun çözeceği kaleciyi düşünmek bile istemiyorum.

Kariyerini yedek kaleci olarak geçirmiş birini alıp, as kaleci yapmak mantıklı mı?

''Iñaki Peña şu anda Barça'dan ayrılmayı düşünmüyor. Önünde bir buçuk yıl var ve Camp Nou kaynaklarına göre kulüp henüz kendisini yenileme konusunu görüşmek üzere aramamış olsa da, aklı antrenmanlarda, çalışmaya ve Hansi Flick'in ona tekrar ihtiyacı olduğunda hazır olmaya odaklanmış durumda.''

Kaynak: Gabriel Sans

mundodeportivo

bu sene kurtarış oranı %65 ceza sahası için kurtarış oranı %57,

geçen sene kurtarış oranı %56, ceza sahası içi kurtarış oranı %48 sıkıntılı oranlar

Meret'i İnter alacak diyolardı.Onlar almazsa biz alalım :D

Gidin Muric filan alın ne Penası.

Galatasaray, sözleşme uzatma görüşmeleri durma noktasına gelen Inaki Pena için Barcelona ile temaslara başladı. (Relevo)

Boyle salakca ve tembel bir is olamaz arkadas.

Geri
Üst Alt