Galatasaray Yeni Sponsoruna Kavuşuyor!

Mert Aydinli

Taçsız Kral
Türk Telekom ile sözleşmesi sona eren Galatasaray'da yönetim, Katarlı bir şirketle el sıkıştı.

Anlaşmanın önümüzdeki haftalarda duyurulacağı ve 100 milyon dolarlık olduğu belirtildi. İlk etapta kulübün kasasına 50 milyon dolar gireceği bildirildi.

📰 (Milliyet)

images

şunu açık ve net söyleyeyim.

katar ile anlaşmamız için en tepeden reisden olur almamız lazım , onun haberi ve onayı olmadan bu iş imkansız.

Yeni yönetimin iktidar ile bir teması yada eskiden beri olan bir yakınlığı var mı yok?

o halde bu haber asparagastır.

şunu açık ve net söyleyeyim.

katar ile anlaşmamız için en tepeden reisden olur almamız lazım , onun haberi ve onayı olmadan bu iş imkansız.

Yeni yönetimin iktidar ile bir teması yada eskiden beri olan bir yakınlığı var mı yok?

o halde bu haber asparagastır.
Niye reisden olur almaliyiz? Katarla aramiz iyi diye biliyorum. Yanlismiyim?

Niye reisden olur almaliyiz? Katarla aramiz iyi diye biliyorum. Yanlismiyim?
Katarla kim olarak aran iyi? Sen kimsin?
Galatasaray'ın katar ile ezelden gelen bir iş ağı var mı?

Galatasaray yönetim kurulu üyelerinin bir iş ağı varsa katar'da ancak o sayede bu anlaşma yapılabilir öyle bile olsa eminim Reis'in önüne uada kulağına gider onun onayı olduktan sonra geçer..

Katarla kim olarak aran iyi? Sen kimsin?
Galatasaray'ın katar ile ezelden gelen bir iş ağı var mı?

Galatasaray yönetim kurulu üyelerinin bir iş ağı varsa katar'da ancak o sayede bu anlaşma yapılabilir öyle bile olsa eminim Reis'in önüne uada kulağına gider onun onayı olduktan sonra geçer..
Yönetim de arasi iyi olan vardir belki

Qatar Airways

Hem stadyum hem de forma sponsoru olmasını bekliyorum.

Redbull ya da Qatar haberlerini zaten biliyorduk.

Keşke stadyum ya da forma sponsoru olarak Redbull + Qatar olsa...

Geri
Üst Alt