Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.303
- 48.821
- 4.843
Ben pek ümitli değilim açıkçası bu haberleri gördük ama olmasını çok isterim elbette.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray Socar güzel olmaz mıydıQatarSaray
zbhssbbdbsjsjsjsjsj
12m dolar diyor haberde doğruysa mükemmel rakamBarwa Park diyor fotospor. Sponsor Temmuzun 1-2. haftası gibi açıklanır. Telekom'un anlaşması bu gün bitiyor.
Stad + göğüs için evet bu rakamı diyor ki. Zaten Elmas'ta stad + göğüs 5+5 toplamda 100 milyon doların biraz üstünde demişti anlaştıkları firma ile. O yüzden Sixt meselesi var göğüste onu da çözmeleri lazım ki zorluk çıkarmaz bence Sixt hatta sahibi Öztürk'ün listesindeydi sanırım. 1 sene göğüs yerine aynı paraya 2 sene şort yada 3 sene konç gibi formanın başka alanına kaydırırlar tahminim. Normalde temmuzun ilk haftası açıklanmalı sponsor ama bu yüzden belki 2. haftasına sarkar diye düşünüyorum ama sponsorda çuvallarlarsa güven tamamen kaybolur yeni yönetime haklı olarak hadi transfer bir nebze neyse ama sponsor başka.12m dolar diyor haberde doğruysa mükemmel rakam
Diğerlerini geç de Altur'a bir yükseldim.Bence kol sponsoru mercedes olsun
Sırt sponsoru apple
Gögüs sponsoru samsung
Coraplik emirates
Stad sponsoru altur
Haydi Burak baskanim bekliyoruz
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
şunu açık ve net söyleyeyim.
katar ile anlaşmamız için en tepeden reisden olur almamız lazım , onun haberi ve onayı olmadan bu iş imkansız.
Yeni yönetimin iktidar ile bir teması yada eskiden beri olan bir yakınlığı var mı yok?
o halde bu haber asparagastır.
akıllara sucu reisin o ünlü sözü gelirBence kol sponsoru mercedes olsun
Sırt sponsoru apple
Gögüs sponsoru samsung
Coraplik emirates
Stad sponsoru altur
Haydi Burak baskanim bekliyoruz
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katalı bir şirket, 100 milyon dolarlık anlaşma, kasaya hemen şimdi 50 milyon dolar giriyor. . . Tüm ayrıntılar var. Şirket adı yok.
Kilit
![]()
Barwa logosu güzelmiş beğendim, formada güzel durur gibi. tamam kabul.