Galatasaray Yeni Sponsoruna Kavuşuyor!

Ben pek ümitli değilim açıkçası bu haberleri gördük ama olmasını çok isterim elbette.

Vallaha kim olur sponsor önemli değil. Alacağımız paraya bakacağız. Ayrıca iyi bir sunum ile sponsor olacak firmayı futbola yatırım yapmaya teşvik etmek lazım. Kuru kuruya isim aponsorlugu olmamalı.

12m dolar diyor haberde doğruysa mükemmel rakam
Stad + göğüs için evet bu rakamı diyor ki. Zaten Elmas'ta stad + göğüs 5+5 toplamda 100 milyon doların biraz üstünde demişti anlaştıkları firma ile. O yüzden Sixt meselesi var göğüste onu da çözmeleri lazım ki zorluk çıkarmaz bence Sixt hatta sahibi Öztürk'ün listesindeydi sanırım. 1 sene göğüs yerine aynı paraya 2 sene şort yada 3 sene konç gibi formanın başka alanına kaydırırlar tahminim. Normalde temmuzun ilk haftası açıklanmalı sponsor ama bu yüzden belki 2. haftasına sarkar diye düşünüyorum ama sponsorda çuvallarlarsa güven tamamen kaybolur yeni yönetime haklı olarak hadi transfer bir nebze neyse ama sponsor başka.

şunu açık ve net söyleyeyim.

katar ile anlaşmamız için en tepeden reisden olur almamız lazım , onun haberi ve onayı olmadan bu iş imkansız.

Yeni yönetimin iktidar ile bir teması yada eskiden beri olan bir yakınlığı var mı yok?

o halde bu haber asparagastır.

Yönetimde iki inşaat ve gayrimenkul firmasına sahip yöneticiler mevcut (Özen Kuzu, Ozan Şener). Ve bu yöneticilere ait firmalar uluslararası faaliyet gösteren büyük firmalar. İnşaat-gayrimenkul firmalarının özellikle körfez ülkelerinde ciddi yatırım ve ortaklıkları mevcut. Yani iktidarlık bir mevzu değildir. Ve haberin doğru olma ihtimali çok yüksek. Hatta bu firmanın inşaat-gayrimenkul yatırım firması olması çok daha yüksek bir ihtimaldir.

Katalı bir şirket, 100 milyon dolarlık anlaşma, kasaya hemen şimdi 50 milyon dolar giriyor. . . Tüm ayrıntılar var. Şirket adı yok.

Kilit

🔒

Barwa logosu güzelmiş beğendim, formada güzel durur gibi. tamam kabul.

Beynimizin %100 ünü kullanırsak ne mi olur?

1625050875423.png

Katalı bir şirket, 100 milyon dolarlık anlaşma, kasaya hemen şimdi 50 milyon dolar giriyor. . . Tüm ayrıntılar var. Şirket adı yok.

Kilit

🔒

Daha önce Emirates haberleri çıkınca söylemiştim Ortadoğu'da siyasi ilişkiler nedeniyle Birleşik Arap Emirlikleri şirketi değil Katar havayolu şirketi ile anlaşma yapılabilir diye.Sebebi de 2022 Dünya Kupası nedeniyle global yatırımlara önem vermeleri şirketin.Pastadsn pay olayına gelirsek zaten halihazırda QNB Katar şirketi Trabzonspor ana sponsoru.Diger kulüplerin de stat sponsorluk anlaşması uzun süreli...İkinci bir unsur da yüksek kur nedeniyle Türkiye içinde kur riskini alacak şirket çıkmaz, çıksa da kur sabitleme ile gelecek tahmini gelirin çoğu kasaya girmez.Şu şartlarda kur riski taşımayan yabancı şirket sponsorluklari çok değerli.Umarim olur.

sadece stad ismi olmasın içinde. Çeşitli reklam filmi, etkinlikler falan olsun

Geri
Üst Alt