- 4 Ağustos 2009
- 90.795
- 72.019
- 5.188
Dybalayi izlemek de hos olabilir. Gelsin görsün sonra yazın bize katılsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morinyo Rams Park'ı Esenler Otogarı'na çevirir. Ligde zaten şansı olmadığı için bu kupalara aşırı önem veriyor. En gelmemesi gereken takım.Gelecekse en iyiler gelsin, molde Karabağ falan ciddi ciddi eler bizi, Okan hoca rakip kapanınca ne yapacağını bilmiyor, ama Roma brighton Marsilya falan kapanmaz
Maalesef bu da bize avrupa liginden elenme ile sonuçlanacak. 40 yılda bir düzgün takım kurunda doğru oyuncu oynamayı başaramamamız üzücü.Bence Okan hocanın sistemi bu ve bu oyunda inat edecek, yani Avrupa macerasında yine bu oyunu oynatacağını düşünüyorum, belki maç haftasına kadar biraz daha üstüne koyulabilir son paslar ve bitiricilikte. Ben bu oyuna lig için tamam diyebiliyorum ama Avrupa'da daha dengeli bir oyunu bulmalıydık, ancak Okan hoca takımını böyle kabul etmemiz gerekecek anlaşılan.
Galatasaray, 2023-24 sezonunun kalan bölümünde yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.
Burada bence isim ve kadro kalitesi olarak değil ama Mourinho faktöründen dolayı en gelmemesi gereken takım Roma. Dediğin gibi kazara deplasmanda 1-0 falan yenerlerse Rams park'ta mini bir 2010 ''Barcelona-İnter'' maçı yaşarız.Morinyo Rams Park'ı Esenler Otogarı'na çevirir. Ligde zaten şansı olmadığı için bu kupalara aşırı önem veriyor. En gelmemesi gereken takım.
Qarabag gelmeli. O olmazsa Touluse. Liverpool'u falan içerde yendiler ama Fransızlara şansımız tutuyor. Bir de düşme hattındalarmış uefa'yı salabilirler
Hala mı en iyiler gelsin muhabbeti yav. Boğulursak büyük deniz, en iyiler gelsin.Gelecekse en iyiler gelsin, molde Karabağ falan ciddi ciddi eler bizi, Okan hoca rakip kapanınca ne yapacağını bilmiyor, ama Roma brighton Marsilya falan kapanmaz
Lokum gibi fikstürAvrupa ligine kaldık ama ne desem bilemiyorum. Bu takım mevcut kadroyla bu tempoyu kaldırabilir mi emin değilim. Yapılacak transferlerin tutacağının bir garantisi yok yine emin değilim.
11 Şubat Başakşehir
15 Şubat Avrupa ligi play off 1. maç
18 Şubat Ankaragücü dep
22 Şubat Avrupa ligi play off 2. maç
25 Şubat Antalyaspor
29 Şubat Türkiye Kupası maçı
3 Mart Beşiktaş dep
7 Mart Avrupa ligi son 16 turu 1. maç
10 Mart Rizespor
14 Mart Avrupa ligi son 16 turu 2. maç
17 Mart Kasımpaşa dep
Hepsi dandik mac.Avrupa ligine kaldık ama ne desem bilemiyorum. Bu takım mevcut kadroyla bu tempoyu kaldırabilir mi emin değilim. Yapılacak transferlerin tutacağının bir garantisi yok yine emin değilim.
11 Şubat Başakşehir
18 Şubat Ankaragücü dep
25 Şubat Antalyaspor
3 Mart Beşiktaş dep
10 Mart Rizespor
17 Mart Kasımpaşa dep
Sonuç oyunu oynamıyoruz dediğiniz gibi, sonuç için oynasak Bayern maçlarından birisini en kötü beraberlik ile bitirebilirdik Kopenhag'ın yaptığı gibi. Özgüven iyidir, iyi mücadele ettiğimiz sekanslar oldu hatta Bayern'e yaptığımız baskı ile çok keyiflenmiştik ama sonuç gelmedi, böyle olunca da o maçlar bir süre sonra çok hatırda kalmayacak. Lakin gruptan çıkabilse idik bu hatırlanırdı. Davinson,Victor,Abdülkerim,Boey,Lucas gibi defansif oyunculara sahip olup Kopenhag'dan daha zayıf bir defansif dirayet göstermemizi pek içime sindiremedim.Maalesef bu da bize avrupa liginden elenme ile sonuçlanacak. 40 yılda bir düzgün takım kurunda doğru oyuncu oynamayı başaramamamız üzücü.
Adamlar full defans yaparak tur atladı şundan bile bir ders çıkarılır ama isteyene.
Çiçek gibi fikstür. Türkiye kupasında da 1 dakika bile şans vermekten korktuğu herifleri oynatsın bir zahmet. Teneke için emek arayana kadar uefa için harcayalımAvrupa ligine kaldık ama ne desem bilemiyorum. Bu takım mevcut kadroyla bu tempoyu kaldırabilir mi emin değilim. Yapılacak transferlerin tutacağının bir garantisi yok yine emin değilim.
11 Şubat Başakşehir
18 Şubat Ankaragücü dep
25 Şubat Antalyaspor
3 Mart Beşiktaş dep
10 Mart Rizespor
17 Mart Kasımpaşa dep
Ankara ve jk deplasmanı kısmını sevmedim. Son 32 nedir yawAvrupa ligine kaldık ama ne desem bilemiyorum. Bu takım mevcut kadroyla bu tempoyu kaldırabilir mi emin değilim. Yapılacak transferlerin tutacağının bir garantisi yok yine emin değilim.
11 Şubat Başakşehir
18 Şubat Ankaragücü dep
25 Şubat Antalyaspor
3 Mart Beşiktaş dep
10 Mart Rizespor
17 Mart Kasımpaşa dep