- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Kupa diyenler şaka mı? Şu futbolla iki tur geçersek mucize olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Okan hocanın sistemi bu ve bu oyunda inat edecek, yani Avrupa macerasında yine bu oyunu oynatacağını düşünüyorum, belki maç haftasına kadar biraz daha üstüne koyulabilir son paslar ve bitiricilikte. Ben bu oyuna lig için tamam diyebiliyorum ama Avrupa'da daha dengeli bir oyunu bulmalıydık, ancak Okan hoca takımını böyle kabul etmemiz gerekecek anlaşılan.Mevcut rakiplerin hiçbiri Kopenhag gibi dirençli kapanamaz. Ofansif hattı kopenag gibi olan bir takım olsa yeter bu arada.
Hocanın avrupanın lig maçı olmadığını kavraması gerekiyor. Haldır buldur atak yapmak yerine geçen seneki gibi bilinçli oynayıp ortadan oyunu doğru kuran bir oyuncuyla kerem ve icardiyi koşturması gerekiyor. Bunlara bu sene zahayı katabilirdik ama çıkın oynayın futbolu ile bu olur.
Kurbanın olayım sen istemeRoma istiyorum
Bölüm sonu canavarı yok nihayetsevilla elenmis bu arada

Abi gözünü seveyim köpek gibi kapanan takım istemiyorum artık. Mourinho ile falan uğraştırma bizi şimdi.Roma istiyorum
bu takım bologna'da dona bırakır2000’de UEFA şampiyonu olduğumuzda Bologna, Dortmund, Mallorca, Leeds United ve Arsenal’i eleyerek kupayı almıştık.
Benzer bir yoldan ilerleyeceğiz gibi görünüyor rakiplere bakınca.
Düşünmedim değil de sonra dur dedim kendime; CL, Avrupa, Konferans turist takım olacağızUefadan elenince konferansa gidiyoz mu??????