Galatasaray, Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde Devam Edecek

Geçen sene biterken ortasaha ve sol bek ihtiyacımız vardı bu sene bitiyor sorun aynen devam ediyor aslında bu duruma rağmen bence çok iyiyiz

Mevcut rakiplerin hiçbiri Kopenhag gibi dirençli kapanamaz. Ofansif hattı kopenag gibi olan bir takım olsa yeter bu arada.

Hocanın avrupanın lig maçı olmadığını kavraması gerekiyor. Haldır buldur atak yapmak yerine geçen seneki gibi bilinçli oynayıp ortadan oyunu doğru kuran bir oyuncuyla kerem ve icardiyi koşturması gerekiyor. Bunlara bu sene zahayı katabilirdik ama çıkın oynayın futbolu ile bu olur.
Bence Okan hocanın sistemi bu ve bu oyunda inat edecek, yani Avrupa macerasında yine bu oyunu oynatacağını düşünüyorum, belki maç haftasına kadar biraz daha üstüne koyulabilir son paslar ve bitiricilikte. Ben bu oyuna lig için tamam diyebiliyorum ama Avrupa'da daha dengeli bir oyunu bulmalıydık, ancak Okan hoca takımını böyle kabul etmemiz gerekecek anlaşılan.

En kötü sonuç oldu.Dönseydik ligimize şanpşuon olupbitirseydik bu seneyi

açık konuşmak gerekirse kopenhag'ı iki maçta da yenemeyen takımın avrupa liginde işi yok

2000’de UEFA şampiyonu olduğumuzda Bologna, Dortmund, Mallorca, Leeds United ve Arsenal’i eleyerek kupayı almıştık.
Benzer bir yoldan ilerleyeceğiz gibi görünüyor rakiplere bakınca.

Gelecekse en iyiler gelsin, molde Karabağ falan ciddi ciddi eler bizi, Okan hoca rakip kapanınca ne yapacağını bilmiyor, ama Roma brighton Marsilya falan kapanmaz

Kapanan bir takıma bakar elenmemiz. Büyük ihtimalle de ilk 2 maç sonra elenip anamızın ligine konsantre oluruz.

Şampiyon olup seneye daha iyi derece yapmamız lazım Avrupa'da.

Brigtonu arenada 5lik yaparız. Keske gelseler.

2000’de UEFA şampiyonu olduğumuzda Bologna, Dortmund, Mallorca, Leeds United ve Arsenal’i eleyerek kupayı almıştık.
Benzer bir yoldan ilerleyeceğiz gibi görünüyor rakiplere bakınca.
bu takım bologna'da dona bırakır

Geri
Üst Alt