Galatasaray Yönetimi Acil Olarak Toplandı!

sen hiç bi olaya vakıf değilsin ki. adamın önce istifasını kabul etmeyip, 1 hafta sonra kovdular. öyle bi yazmışsın ki kuruş hesabı yapıyor sanki bu adam. çek'e bağışlamadı mı parayı sonra söz verdiği gibi?

Ben olaya yeterince vakıfım merak etme kaç yaşındasın bilmiyorum ama hocanı daha tanıyamamışsın hocanın paraya ne kadar önem verdiğini bilmeyen yoktur ayrıca bağış mevzusu o dönem çok tepki almıştı aldığı tazminat yüzünden bu tepkilerden dolayı yaptı o bağışı

Teknik ekip cumbur cemaat kovulup, Sener'den Babel'e Donk'a kadrodaki en az 15 isimle sezon sonu bile beklenmeden sozlesmeler feshedilir ve ardindan yonetim topluca harakiri yaparsa verimli bir toplanti olmus sayarim. Yoksa yemezler.

Ben olaya yeterince vakıfım merak etme kaç yaşındasın bilmiyorum ama hocanı daha tanıyamamışsın hocanın paraya ne kadar önem verdiğini bilmeyen yoktur ayrıca bağış mevzusu o dönem çok tepki almıştı aldığı tazminat yüzünden bu tepkilerden dolayı yaptı o bağışı
fklWnvwP_400x400.jpg

Göztepeye handikap mı basalım kg olur mu diye düşünüyorlardır.
İlerleyen saatlerde Fatih Terimide çağırıp kararlarını iletirler. Fatih hocamdan gelen cevaba karşılık basın açıklaması yapılır.

Hazır toplanmışken kendi kendilerini imha etseler hoş olur.

Yönetim terimi göndercek sonra secimde diger başkan adayları terimi getircem diye Propaganda yapcak olan gene koca klübe olcak

Terim'i kovacaklar anlaşildi, Hoca kafileyle izmir'e gitmeyip Adanademirspor'un eski hocalarindan birinin cenazesine gitmiş, kafileye sonra katilcakmiş, diyorum arkadas hoca kafasinda bitirmiş Teknik Direktörlüğü, bir an önce görevden alinmali..

😑

M.C istifa edecek diye bir şeyler okumuştum geçenlerde
Seçime kadar başkanlığa A.A vekalet edebilirmiş
Sanırım başkanın sağlık sorunları devam ediyormuş
Bunların hepsi söylenti tabi
Ne kadar doğru göreceğiz

Geri
Üst Alt