Galatasaray Yönetiminden Flaş Karar!

Ben bu filmi gecen sene devre arasi izledim ya. Beden hocasini kovun, Tudoru getirin de önümüz acilsin diyordular, iyice cöktük. Belliydi.

Simdi taraftar kendi capinda zirve yapti; Istifa edin ve teknik adami kovun ve sampiyon olalim diyenler var.

Seneye 20 yeni oyuncu transfer yaptiktan sonra devre arasi kulübü kapatalim sampiyon olabiliriz diyenler olursa sasirtici olmaz bu durumda.

takımı kampa emrah bayraktar mı götürecek

şampiyon falan olamayız

iste bu güzel haber igordan kurtulduktan sonra yaglı surattan da kurtulursak azda olsa umutlanabiliriz

Karanlıklar içinden, gün doğar ya aniden...

İşte öyle doğacağız yeniden !

91539.jpg

Nasıl saçma sapan bir yönetim kurduysa elini ayağını bağlamış, kurduğu yönetimde kendisi gibiymiş.

ee şimdi 1 ay hocasız mı kalıcaz tam transfer ve kamp zamanı

Bu olağanüstü seçim 6 ay sonra yeni bir seçim daha var. İmparator is coming. Allah Kerim Fatih Terim.

ilk defa dogru olan bisey yapti adami kovuyosan sen de secime gideceksin.... LAKIN kulubu bu kadar sheapmalarina umarim kongreciler dur diyip bunu tekrar secmeyecektir

Bu camia Albayraki baskan secerse sasirmam yeminle. Dursunun baskan secildigi ortamda, iyice geriye gitmemek icin bir sebep yok.

Beklenmedik bir şekilde güçlü aday çıkar mı acaba ? %99 dediğin gibi olacak ama bir ihtimal güçlü aday çıkarsa çarşı karışır gibi.

Sanmam abi. Bu yönetim henuz gorevini tam olarak tamamlamadı. O yuzden kimse aday olmaz. Apoyu da terim icin ekibe alır dursun. 3 yıl daha takılırlar. Sonra da Apo baskanlıga aday olur.

Masalsı 1 durum.. :D

Adnan Öztürk ün aday olup çekilecek kadar süresi yok gibi olsa olsa Fatih Altaylı aday olur o da çok düşük ihtimal

Dursun taktirimi kazandı yapılması gereken buydu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon sonu seçim vardı zaten. Dursun Özbek muhalifleri şimdiye kadar hazırlık yapmıştır herhalde. Aday çıkarıp bir şekilde indirilmeli bu çapsız.

Geri
Üst Alt