Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.549
- 1.349
- 1.273
Dursun yönetimi güçlendirip tekrar aday olacaktır. AA gibi isimleri yönetimde bekliyorum. 2011 yapılanması tekrar geliyor sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocayı getirir seçim e gidecek nasıl.olsaee şimdi 1 ay hocasız mı kalıcaz tam transfer ve kamp zamanı
Kim olabilir ki?Benim aklıma kimse gelmiyor.
En azindan senin gibi Tudor ve Belhanda ovmedim.
Sezon sonu seçim vardı zaten. Dursun Özbek muhalifleri şimdiye kadar hazırlık yapmıştır herhalde. Aday çıkarıp bir şekilde indirilmeli bu çapsız.
Ntvspor'da alttan alta sessizce çalışma yapanlar olduğunu biliyoruz dedi bir tanesi, kimden bahsettiklerini bilmiyorum.
Bence Terimi 'sana kosulsuz destek cikacak yonetim kadrosunu olusturdum' diyerek ikna edecek. Bence bu karar zaten Terim surecinin onhazirligi niteliginde.Beyler 13 ocakta genel seçim yapılacaksa o tarihe kadar hocasiz mi ? Devam edecegiz
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burada ki sorun galiba degisiklik degil, bir takim yöneticilerin istifa baskisi.Arkadaşlar tüzüğü çok iyi bilmiyorum. Cevap verirseniz sevinirim.
Seçim olmadan da Dursun Özbek yönetimde değişiklik yapamaz mı? İlla seçim mi lazım? Misal kabine değişikliği gibi.
Hocayı getirir seçim e gidecek nasıl.olsa
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilmiyorum ben dursundan herseyi beklerim.Bence Terimi 'sana kosulsuz destek cikacak yonetim kadrosunu olusturdum' diyerek ikna edecek. Bence bu karar zaten Terim surecinin onhazirligi niteliginde.
Dursun ayarı çeker kamp programı bile bellidirbaşkanlığı garanti olmayan adama kimse evet demez bence
Aysal gelmez, tekrar saçma sapan ithamlarla uğraşmaya hevesli olduğunu sanmıyorum. Gelmesin de zaten ama yeni bir ekibin kurulmasına öncülük edebilir.Aysal kaçtı imasından kurtulmak için kaliteli ve iş bilir bir kadroyla, içinde Candan Erçetin hanımefendinin olmadığı güçlü bir yönetimle geri gelmeli. Belki bu kısır döngüyü kırar