Galatasaray Yönetiminden Flaş Karar!

Dursun yönetimi güçlendirip tekrar aday olacaktır. AA gibi isimleri yönetimde bekliyorum. 2011 yapılanması tekrar geliyor sanırım.

Beyler 13 ocakta genel seçim yapılacaksa o tarihe kadar hocasiz mi ? Devam edecegiz

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aysal erkeksen aday ol hadi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terimi istemeyen yöneticiler bir daha bu kulüpte görev alamayacaksınız. Sizin amacınız Galatasaray başarısı değil kendi çıkarlarınız

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon sonu seçim vardı zaten. Dursun Özbek muhalifleri şimdiye kadar hazırlık yapmıştır herhalde. Aday çıkarıp bir şekilde indirilmeli bu çapsız.

Aysal kaçtı imasından kurtulmak için kaliteli ve iş bilir bir kadroyla, içinde Candan Erçetin hanımefendinin olmadığı güçlü bir yönetimle geri gelmeli. Belki bu kısır döngüyü kırar

Beyler 13 ocakta genel seçim yapılacaksa o tarihe kadar hocasiz mi ? Devam edecegiz

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence Terimi 'sana kosulsuz destek cikacak yonetim kadrosunu olusturdum' diyerek ikna edecek. Bence bu karar zaten Terim surecinin onhazirligi niteliginde.

Arkadaşlar tüzüğü çok iyi bilmiyorum. Cevap verirseniz sevinirim.

Seçim olmadan da Dursun Özbek yönetimde değişiklik yapamaz mı? İlla seçim mi lazım? Misal kabine değişikliği gibi.
Burada ki sorun galiba degisiklik degil, bir takim yöneticilerin istifa baskisi.
Galiba belirli sayida yönetici istifa eder ise yönetim düsüyor.

Olaya bak Dursun, Fatih Terim'de diretmiş, dört yönetici istifa ederiz tehditinde bulunmuş. Dursunda madem öyle bende seçime gidiyorum demiş :D Yeyin birbirinizi ete para vermeyin, sevin birbirinizi göze para vermeyin :D

Bu karar dogruysa 13 Ocak'a kadar Ayhan falan yönetir takimi

Aysal kaçtı imasından kurtulmak için kaliteli ve iş bilir bir kadroyla, içinde Candan Erçetin hanımefendinin olmadığı güçlü bir yönetimle geri gelmeli. Belki bu kısır döngüyü kırar
Aysal gelmez, tekrar saçma sapan ithamlarla uğraşmaya hevesli olduğunu sanmıyorum. Gelmesin de zaten ama yeni bir ekibin kurulmasına öncülük edebilir.

Geri
Üst Alt