Galatasaray, Yurda Dönme Kararı Aldı

1626129857590.png
Yunanlıların haber sitelerinde yazmış olduğu haber (Google ile çevrilmiştir)

ne alâka? daha PSV geçenlerde Almanyaya hazırlık maçı için gitti ve 3. lig takımıyla oynadı...PSV maçı öncesi iyi bir test olurdu bu maç....

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yaz ayı yunanistan diyorum sen almanya´ da hazırlık maçı diyorsun seninki ne alaka. madem 3. lig takımıyla oynadı psv sen de 2. lig takımıyla oyna. kamp düzenlersin orada birkaç maç yaparsın olur biter.

Keyfî taraf biz mi onlar mı? Hayır hollandada da atar yapmayalım sonra

Keyfî taraf biz mi onlar mı? Hayır hollandada da atar yapmayalım sonra

flypgs'ye göre yunanlar ilk 72 saat içinde pcr testi istiyolar, duruma göre hızlı teste sokmayı da kanunlarına koymuşlar. heralde bizimkiler gitmeden testi oldu, orda tekrar isteyince de cazladılar. çok iyi niyetli bi davranış olmasa da bu kadar yangına mahal bi husus olduğunu da sanmıyorum. iki tarafın da hatası, iki tarafın da mağduriyeti va.r

flypgs'ye göre yunanlar ilk 72 saat içinde pcr testi istiyolar, duruma göre hızlı teste sokmayı da kanunlarına koymuşlar. heralde bizimkiler gitmeden testi oldu, orda tekrar isteyince de cazladılar. çok iyi niyetli bi davranış olmasa da bu kadar yangına mahal bi husus olduğunu da sanmıyorum. iki tarafın da hatası, iki tarafın da mağduriyeti va.r

Fatih Hocanın dediğine göre ilk başta bazı kişilere test yapılacağı söylenip, birkaç kişi seçiliyor. Fatih Terim, Necati vs isimlere test yapılıyor. Fatih Hoca benim test olduğum belgelenmiştir, vardır onlarda dedi. Bazı isimler testin ardından geçiş için damga da almış ama sonra gelen görevli tüm takıma test yapmak istiyor. Daha sonra otobüste bekleyen ve geçiş izni alan isimleri tekrar test için geri çağırıp bir yerde toplamışlar. Bunu kabul etmiyoruz. Gövde gösterisi yapmaya çalışmışlar.

fatih terim açıklamalarında olayı netliğe kavuşturmuş. ikinci pcr testini istiyorlar ve bu testin rastgele seçilen bi kaç kişiye yapılacağı söyleniyor bizimkiler bunu da kabul ediyor takımın geri kalanı pasaport işleminde geçip otobüse biniyor. sonra fikir değiştirip herkese test yapacağız deyip otobüse gidenleri çağırıyorlar. bence bariz saygısızca bir hareket

bundesliga takimi ayarlamak cok mu zor yav?

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

evet renktaşlar bayağı malca bi hareketmiş, cin olmadan adam çarpılmaya çalışılmış gib.

Biraz fazla caz yaptık biz sanki

Burdan tekrar çubuğu sokturtmayan renk sevdalilarima selam olsun. Kafileden biri pozitif cikar, anlarim herkese test yapılmasını. Ama once rastgele diyip bütün islemleri yaptiktan sonra geri cagirmak amatörce olmuş

Biraz fazla caz yaptık biz sanki

ilk testi adam seçip yaptıktan sonra tüm takımı indirmeye çalışmaları bayağı şerefsizlikmiş. olayı vatan millet sakarya'ya çevirmek saçma da ortada dikkate değer bi gerzeklik olduğu da yadsınamaz. siyaset fırsat bilip çok işin içine girdi ondan biraz ipi kaçırdık. yoksa şu olay bi mal kolluk kuvveti yüzünden katar'da filan olsa kimsenin umrunda olmazdı.

ilk testi adam seçip yaptıktan sonra tüm takımı indirmeye çalışmaları bayağı şerefsizlikmiş. olayı vatan millet sakarya'ya çevirmek saçma da ortada dikkate değer bi gerzeklik olduğu da yadsınamaz. siyaset fırsat bilip çok işin içine girdi ondan biraz ipi kaçırdık. yoksa şu olay bi mal kolluk kuvveti yüzünden katar'da filan olsa kimsenin umrunda olmazdı.
Oranın toprağı, oranın kanunları. Şerefsizce de olsa. Durumu tersten düşün. Onlar buraya gelmiş ve biz istemiş olalım

Oranın toprağı, oranın kanunları. Şerefsizce de olsa. Durumu tersten düşün. Onlar buraya gelmiş ve biz istemiş olalım

yav oranın toprağı da ya baştan adam seçip işi bitirirsin ya da tüm takımı en baştan testten geçirirsin. sen gidip 10 liraya dondurma alıyosun, herif arabaya gelip 5 lira daha ver dondurma zamlandı diyo mesela, dayaklık bi mevzu. en hafif tabirle amatörlük, ağır tabirle şerefsizlik. ama işin içinde iyi niyetli bi hak hukuk arayışı göremedim işin doğrus.

Geri
Üst Alt