Galatasaray, Yusuf Demir'i Adapte Etmek İstiyor

Yav daha 19 yaşında önünde up uzun zaman var. Keremden örnek alsın, yunustan örnek alsın. Müthiş potansiyel, evet surekli oynaması gerekiyor bunu da kiralık göndererek yapabiliriz. Ispanya yada daha skora yönelik isviçre gibi ülkeler de olabilir.
Portekiz de olur.
Barcelona backgroundunu kullanırsak bu ülkelere her türlü kiralık göndeririz. Peşine de düşerler. Sonra mertens falan gider bizde takıma yavaş yavas monte ederiz.

Bir de şu var aslında sağ kanat olarak görünüyor, benim izlemişliğim yok
Kanatta istediğimiz tarz oynayabiliyorsa yunustan çok daha fazla katkı verebilir
Yunusun klasik açık kanat oyunu öğrenmesi için epey bir zamana ihtiyacı olacağı belli
Yusuf Rashica’nın ilk alternatifi olabilir belki de

geçen dönem transfer döneminin en yanlis hamlesiydi bence. Oynamayacağı bariz, avrupa’da yoksun, yerli statüsünde oynatamiyorsun gidip 6m gömdük. Tek yanlis hamlemiz buydu

Ara transfer döneminde de yabancı sol bek bakiyorlar, aşırı gereksiz hamle olacak doğruysa
Katılmıyorum. Yusuf doğru bir yatırımdı. Mata yanlış hamleydi. Mata yerine Yusuf olmalı ve hem Mertens hem de kanatları yedeklemeyi. Aradan sonra sıkı bir takvim var orada Mertens sürekli 11 kaldıramayabilir Yusuf'u monte etmeliyiz. Mata fizik olarak 15 dk dışında kaldırabilecek durumda değil çünkü.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeteneğini tartışmam, ne zaman ki oynadığı süre boyunca takıma uyum sağlayıp güçlü pres yapmaktan vaz geçmez o zaman takıma girebilir. Mertens mesela, iyi ya da kötü oynuyor, ama bu yaşına rağmen makine gibi hiç durmuyor aldığı süre boyunca, dikkat edersek preste hep en önde, işine saygılı ve kaçmıyor. Bu açıdan eli belinde top beklerse Yusuf'un işi zor. 1 kişiye bile taviz veremeyiz bu sistemde, Yusuf'ta yeteneklerine ihanet etmeden bu oyuna uyum sağlarsa pek tabii yer bulacaktır kendine. Süre alamamasının tamamen bu sebepten olduğunu düşünüyorum ve oynatılmıyorum diyerek teknik heyetle gerilen ilişkilerini antrenmanlarda ve alacağı süre boyunca düzeltmesi de yine kendinde bitiyor.

İşleyen duzeni bozmaya gerek yok.
Mertens ve Rasit'in yedegi olmali. Mertens de dunya kupasindan gec donerse kupa ve Istanbul maclarinda ilk 11 oynar.

Ufak tefek sakatlıklar yaşadı. Bu konuda küsecek bir durum yok. İlerleyen dönemlerde mutlaka fayda sağlarız. Hatta bonservis rekoru kıracağımız oyunculardan bile olabilir.

Su bir gercek ki son senelerde cok para verip aldigimiz gencleri bir türlü takima adapte edemiyoruz. Gelistirmeyi gectim dogru dürüst oynatmak konusunda bile sikintilar cekiyoruz.

6 Milyon bizim gibi bir takim icin az para degil, özellikle ülkenin mevcut ekonomik durumunda ve takimlarimizin CL gelirinin neredeyse tamamen yok olmasiyla birlikte. Yusuf 6 eder mi etmez mi kesinlikle orada degilim ben. Bir oyuncuya bu kadar para veriyorsan o oyuncuyu oynatacaksin bu kadar basit.

Oynamak istiyorsa idmanlarda daha çok calissin ve kendini Okan Hoca'ya göstersin. Amacı şampiyonluk olan bir takim sırf küsmesin diye bir oyuncuyu oynatamaz. Yüksek bonservis ücreti verdik mutlaka oynamalı mantigi bence doğru degil. Gecen senede Cicaldau'ya yüksek bonservis ücreti verdik ve oynattık, sonuc ortada. Şampiyon olabilmemiz icin en çok hangi oyuncalar faydalı olacaksa o oyuncular oynasın.

Rashica ve Kazımcan hiç hesapta yokken doğru düzgün oynama şansı bulmazken kadroya dahil edildiler ki şu anda vazgeçilmez olmaya gidiyor her ikisi de bunları gördükten sonra Yusuf için yangın yapma taraftarı değilim ben, elbet bir fırsat gelecektir ona da önemli olan Yusuf Demir o fırsat geldiğinde hazır olmalı ve formayı kapması gerekiyor

Mertens ve rashicanın yedeği olarak kullanılabilir aslında. Bence Hoca dengeyi kurmaya başlar artık. 11ini bile son 2 maçta buldu, şimdi rotasyon oyuncularını belirlemeye başlar

Şu an için ortasahada miçö ve berkan rotasyon için en güçlü isimler gibi durmakta

Mata-yunus-yusufa dengeli bi şekilde forma verilmeye başlanmalı gibi duruyor

İstanbulspor maçında kalede Okan varken belki görev alabilir.

Mertens yerine tercih edilebilir ki potansiyeli yüksek ve kaliteli bir futbolcu Yusuf Demir. Mertens hem bu senelik bir oyuncu hem de bana göre sahada beklenenin altında. Icardi gibi fark yaratan bir oyun sergilemiyor. Mesela Icardi net şekilde bu ligin üzerinde bir futbolcuyum diye bağırıyor sahada. Kısaca Mertens yerine Yusuf Demir olabilir.

Zorlamı formayı vercekler haketsin alsın havaalanında suratından düşen bin parcaydı geldigi gün

Yetenekli ama hemen goller asistler yapip
Mac alacak oyuncu degil. Ne kadar sabrederz bilmiyorum. Asla 10 no da degil yunus tarzi ice kat eden sag kanat

Geri
Üst Alt