Galatasaray, Yusuf Yazıcı İle Prensipte Anlaştı

böyle gamsiz topculari sevmiyorum ben

TS'ye gitsin. Ya da yağlı bir kontrat ile FB.

Yerli kalitesini arttıracak bir hamle olur. 2-3 bölgede rahatlık sağlar hocaya da.

Sevdiğim tarzda bir oyuncu değil. Pozisyon sezgisi ve topa iyi vurmak dışında neredeyse hiçbir özelliği vasatı aşmıyor. Ne forvet diyebiliyorsun, ne orta saha, ne 10 numara...

Oynadığı bölgelere göre başlıca defoları; topsuz oyunda neredeyse hiç yok, savunma katkısı çok düşük, atletizm zayıf, dripling ve çalım özelliği hiç yok gibi bir şey, denemiyor bile...

Hoca rol oyuncusu olarak düşünüyor ve kendisi de bunu kabul ediyorsa, beş oyuncu değişikliği kuralının nimetlerinden yararlanmak adına yine de düşünülebilir. 90 dk yerine rutin olarak kısmi süre almasını ve o süreler içinde normalde olduğundan daha tempolu oynamasını kastediyorum...

FB Cengiz Ünder' i o şekilde kullanıyor/kullanabilir mesela ki Yusuf sadece 6 ay daha büyük ve tarzları farklı olsa da daha az yetenekli değil. 15 milyon bonservis verdiler, maaşı da epey kallavi diye biliyorum. Bonservisi olmadığı için Yusuf' un maaş beklentisi de yüksektir muhtemelen; orası belirleyici olur...

Barış'tan az para alacaksa gelmesinde bir sakınca yok sahaya atacak yerli kalitesi artmalı.

Yedek 10 olacaksa gelsin. Direkt 11 oyuncusuysa istemiyorum

Severim, gelsin.

UIvGevdxmkOrGIgSJ6tR8w.jpg
Ulan bütün sapıklar bir araya gelip tek bir adam olsa o sen olurdun

Okan Buruk istiyor ki alınıyor bu arada. Okan hocaya bu seneki transfer döneminden dolayı güvenmiyorsanız o ayrı.

Geri
Üst Alt