Galatasaray'a Avrupa Süper Ligi Yolu Gözüktü!

Aysalin hayalidi bu

aman yarabbi.

1617708767723.png

Bugünki toplanti bunun icindi demekki. Sali da aciklama yapacak mustafa cengiz. 🤣

Havuzdan çıkalım, ligden çekilelim diyorduk buyrun fırsat 😃 bu kurulacak ligin futbola ihanet olduğunu düşünüyorum ama bir kaç haftadır superligde tiyatro izlemekten çok sıkıldım.İnsallah böyle bir davet alırız.
Yoksaa M.Cengiz başkan yarın yapacağı açıklama bunla ilgili mi, böyle bir şey olabilir mi

Galatasaray'ı karşısına alan devamlı önüne engel çıkaran TFF'ye kapak yapmak için de muazzam fırsat.
Biraz 59 mevzusunu da böylece karıştırmış oluruz. Bakalım, biz böyle karar alırsak neler yapacaklar.

Hiçbir şeyi beceremeyen yönetim bari böyle restini çek. Bu paralar bizi zaten birkaç seneye istediğimiz konuma getirir.
Sanki bu halimizle diğer arenada olsak hallaca çevirip averaj kasmayacaklar...En azından elimiz güçlenir.

Bakın bu fbnin arkası tepeden tırnağa gözünü karartıp her şeyi yapacak maddi bütçeleri de iyi olan heriflerle dolu.
Bizim bunları yenmemiz için de yeni yapılanma şart. Bunun için de sağlam bir gelir.
Bu iş yatsa bile, paylar tekrar düzenlencek, adım kadar eminim.

Çok büyük kulüpler ve içerisinde marka olan futbolcular var.
Hangisini karşısına alacak. fb ve bjk konusunda bu avareler değil miydi iç işlerinize karışamayız diyen, yan kıran.
Büyük kitleleri karşısına alamıyor, cezayı kendince verdi de iyi de para yedi bu konuda.
Düşmediler sonuçta. Olması gereken olmadı. Şimdi bunları yiyemeyen bu kulüpleri mi yiyecek.
Sadece gülerim.

Galatasaray'ı karşısına alan devamlı önüne engel çıkaran TFF'ye kapak yapmak için de muazzam fırsat.
Biraz 59 mevzusunu da böylece karıştırmış oluruz. Bakalım, biz böyle karar alırsak neler yapacaklar.

Hiçbir şeyi beceremeyen yönetim bari böyle restini çek. Bu paralar bizi zaten birkaç seneye istediğimiz konuma getirir.
Sanki bu halimizle diğer arenada olsak hallaca çevirip averaj kasmayacaklar...En azından elimiz güçlenir.

Bakın bu fbnin arkası tepeden tırnağa gözünü karartıp her şeyi yapacak maddi bütçeleri de iyi olan heriflerle dolu.
Bizim bunları yenmemiz için de yeni yapılanma şart. Bunun için de sağlam bir gelir.
Bu iş yatsa bile, paylar tekrar düzenlencek, adım kadar eminim.

Çok büyük kulüpler ve içerisinde marka olan futbolcular var.
Hangisini karşısına alacak. fb ve bjk konusunda bu avareler değil miydi iç işlerinize karışamayız diyen, yan kıran.
Büyük kitleleri karşına alamıyor, cezayı kendince verdi de iyi de para yedi bu konuda.
Düşmediler sonuçta. Olması gereken olmadı. Şimdi bunları yiyemeyen bu kulüpleri mi yiyecek.
Sadece gülerim.
Aynen öyle bir yandan futboldaki ruhu tamamen öldüreceğini düşünüyorum ancak UEFA'ya da iyi oluyor.Adamlar şike yapsın, sen de tescille ama hiç bir yaptırımı olmasın, iç işlere karışmayız desin.Yok öyle dünya uğraşsın dursun şimdi.

Geri
Üst Alt