Galatasaray’a Büyük Sponsorluk İddiası!

Kuveyt havaalanında bulunmuş ve 1 gün mahsur kalmış biri olarak diyeceğim şudur ki

Senelik 5 Milyon Dinar bayım. 270 Milyon TL eder bu da.

İşte bu yüzden Galatasaray ın tüm agir topları Dursun Özbek’i destekledi

Eşo başkana kalsak Hasnun Galip Sokakta Galatasaray marşı söyleyip, alt yapıya önem vericez derdik : (

Dursun Özbek gemileri yakmış
Dev bütçelerle geliyor
Zaten pek bir oyuncu falan satmayacağız , bol bol alacağız demişti
Metin Öztürk de çok iddialı

Ben iddialı kişileri severim arkadaşlar

Büyük hedefler koymalı

Gerçekleşmesi önemli değil

Küçük olsun ama benim olsun zihniyetine hep karşıyım

5-6 milyon doları bulursak öpüp başımıza koyalım.

Kuwait airways thynin, fly emirates in falan 10da 1'i büyüklükte bi firma.

Türkiye piyasasındaki müşteri kitlesinin azlığı ve ülke ekonomisinin durumunu hesaba katınca yüksekten uçmasın kimse

her şey bir kenara bu sermayelerden baaaazı adamlar bizim projelerden baaaaazı şeylere gelmesinler uzun süreçte?

dursun bilet almak için müşteri hizmetlerini aramış. sponsorluk görüşmesi yapmış diye kolpalıyorlar.

‘’Yüklü bir anlaşma’’ tabirine bakınca bile haberin gerçeği yansıtmadığı anlaşılıyor.

Yav Avrupa gormeyen Turkiyede sampiyonlugu 3 sene once yasamis bir ekibe Kuveyt bukadar paralari niye versin? Gercekci olalim.

Sponsorluk konusunda Doğru bilgi Kuwait Airways.

Galatasaray Yönetimi bugün bir görüşme gerçekleştirdi, yarın da başkanın katılacağı bir toplantı olacak.

Aspor

Ben israrla Ozbek'in bizim cok hayrimiza oldugunu dusunmuyorum. Zaman gosterecek umarim cok sey kaybettirmez bize. Etrafindaki birkac isime guveniyorum, bircok renkdasimiz gibi.

Göğüste arapça reklam istemem. Ayrıca bu sene Avrupa'da yokuz neden birileri uluslararası bir reklam versinki.

Geri
Üst Alt