Galatasaray'a Dev Sponsor!

10 verseler başkan havada kapar.9 ya da 10'dan fazlasını beklemiyorum. 7 -8'e bile razı edecekler yoksa.

Fatih Terim Gecen Sene cok transfer istedi yonetim almadi Sinirlama icin mahkemeyi bekliyoruz dedi kandirdi bizi yaln mi simdi bu

Bu mesele Ağustos sonu gibi belli oldu , dava eylül ayında açıldı transferlerin bekleme gibi durumu yoktu..

Ayrıca Terim'in aldırdığı adamları da biliyoruz gecenin bu saatinde konuşturma beni.Adamın her isteği yapılmaya çalışıldı 2 senede belki 20 den fazla oyuncu aldık sen bir de Terim daha fazlasını istedi diyorsun...

Bu kadar uzun sürmesinin sebebi, istediğimiz teklifi alamamamızdı. Yoksa Galatasaray sponsorsuz kalmaz. 6-7 Milyona herkes anlaşma yapar. Başkan 10+ için uğraş veriyor. Şükrü Ergün'e göre de olumlu gelişmeler varmış. Kupa maçına kadar anlaşma sağlanır ve açıklama yapılır inşallah.

Renktas Baskan Yabanci Sinirlamasi yuzunden mahkemeye gidiyoruz dedi gittiler Trabsfer sezonu bitene kadar mahkemeyi bekliyoruz bekliyoruz diye yutturdu bize

He tamam, aynen öyle oldu zaten. Farfan, Carlinhos, falan filan derken, sonra gidip hersey alt üst oldu planlar tutmayinca.

Mesele FT degil benim demek istedigim baskan yanlis yapiyor su transferlerde Devre arasinda alinanlar FT nin degildi Mancini hocanin aldirdiginida sanmiyorum.Kim yapiyor bu transferleri 3 senedir sampiyonlar ligine gidiyoruz ama nedense bir paramiz yok.
Bu mesele Ağustos sonu gibi belli oldu , dava eylül ayında açıldı transferlerin bekleme gibi durumu yoktu..

Ayrıca Terim'im aldırdığı adamları da biliyoruz gecenin bu saatinde konuşturma beni.Adamın her isteği yapılmaya çalışıldı 2 senede belki 20 den fazla oyuncu aldık sen bir de Terim daha fazlasını istedi diyorsun...

Mesele FT degil benim demek istedigim baskan yanlis yapiyor su transferlerde Devre arasinda alinanlar FT nin degildi Mancini hocanin aldirdiginida sanmiyorum.Kim yapiyor bu transferleri 3 senedir sampiyonlar ligine gidiyoruz ama nedense bir paramiz yok.

Elimizde oturmuş bir transfer komitesi ve sportif direktör yok.Transferi teknik direktör yapıyor bizde.

Terim kadro mühendisliğinden asla anlamaz o konuda berbat.Mancini de az parayla çalışmaya hiç alışık olmadığı için o da o konuda s.çtı...

Bak seninle yaşıtız , sen kaç senedir Galatsaray'ı ne kadar takip ediyorsun ? Yoksa ciddi bir şekilde takip etsen 2 senede altı üstü 45 milyon euro kazandığımız CL gelirlerini örnek gösterip "niye paramız yok " demezdin...

Bunlar olmasinda

images

Paramizda var neden transfer yapamiyoruz :)
Elimizde oturmuş bir transfer komitesi ve sportif direktör yok.Transferi teknik direktör yapıyor bizde.

Terim kadro mühendisliğinden asla anlamaz o konuda berbat.Mancini de az parayla çalışmaya hiç alışık olmadığı için o da o konuda s.çtı...

Bak seninle yaşıtız , sen kaç senedir Galatsaray'ı ne kadar takip ediyorsun ? Yoksa ciddi bir şekilde takip etsen 2 senede altı üstü 45 milyon euro kazandığımız CL gelirlerini örnek gösterip "niye paramız yok " demezdin...

Bu konuda Aysala güveniyorum. iliskilerini kullanarak en iyi anlasmayi yapacaktir. yeterki dogru dürüst bir hücum oyuncusu alinsin o parayla.

Benim aldım duyumlara göre Qatar A. Ile anlaştık. Baska sponsor fiyatı yükseltir mi bekleniyor...ama bu olasılık az.

Fa13_FB_ClubKits_Barca_Authentic_Away_HERO_0472_19993.jpeg

* LG G2 Tapatalk *

Qatar airway turkiyepazarına mı girecekmis niye bizd sponsor olsun

Geri
Üst Alt