- 21 Ocak 2010
- 72.846
- 51.264
- 5.003
Galatasaray taraftarı akpye oy vermeye devam ettiği sürece bu klup her zaman siyasi otoriteler tarafından itilip kakılacaktır.
lafımı esirgeyecek değilim !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chp ye de oy vermeyin akp yede bunlar fner için kampanya baslatmadimi benim partimde GalatasarayGalatasaray taraftarı akpye oy vermeye devam ettiği sürece bu klup her zaman siyasi otoriteler tarafından itilip kakılacaktır.
Düpedüz bir sindirmenin içindeyiz. İsteyen istediğini istediği zaman yapacak.
Bizden bekledikleri ise imza attıkları her türlü pisliğe göz yummak. sessiz kalmak, hatta onlara destek vermek.
Hatta bu desteği kayıtsız şartsız, Galatasaray menfaatlerine aykırı bile olsa vermek.
Olsun padişahım sen çok yaşa diyeceğiz. Ama Galatasaray düşmanlığı yapılıyor. Olsun padişahım sen çok yaşa.
Ama ülke elden gidiyor, ülke sporu dip yaptı ! Olsun padişahım sen çok yaşa.
Yok , sen buna karşı mı geldin. İşte kiminin saldırı, kiminin kuşatma, benim de sindirme dediğim olay olur.
Amaç üzüm yemek değil bağcıyı bile dövmek değil. Komple bağı ele geçirmek, bağcının sülalesini ortadan kaldırmak.
Ama birileri !!! ( Eh onu da siz tahmin edin kim olduğunu) ne güzel oynuyor rolünü.
Sanki hi bu işlere karışmamış, hiç parmağı yokmuş gibi...
Sanıyor ki biz de bunu yedik. O hiç yok bu işlerin içinde.
Olay sadece Galatasaray kulübü ve taraftarı ile Fener kulübü ve taraftarı arasında...
Yemedik. Yemeyeceğiz de...
"Balık bulanık suda avlanır" mantığını güdenler elbet bir gün hesabını verecek.
chp için de katılıyorum aynen.Chp ye de oy vermeyin akp yede bunlar fner için kampanya baslatmadimi benim partimde Galatasaray
mehape ? bahçeli ?Chp ye de oy vermeyin akp yede bunlar fner için kampanya baslatmadimi benim partimde Galatasaray
TheRevolution @revolutionfbcom · 17 sa.
TheRevolution @revolutionfbcom · 17 sa.
TheRevolution @revolutionfbcom · 16 sa.