Galatasaray'a İhanet Eden Futbolcular

Listendeki isimlere katılmıyorum. İhanet kelimesinin içini dolduran iki kişi var. 1. si totoş emre diğeri topal. Topal neyse diyebileceğimiz birisi pek saygısız davranmadı nihayetinde paranın peşinde. Saygısızlığına şahit olmadım.

★SⅢ Tapatalk★

kart olayını düzelttim, sakatlık bahanesi ile son maçta tüm takım, oynayan oynamayan birlik amaçlı gitmişti ama o fransaya gitti.

Keita canini disine takan bir adamdi. Sakatim demisse sakattir. Bu baslikta adi anilmamasi gereken 3 adam say desen sayilir ancak.

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık Bu konular sıkıcı olmaya başladı.....

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Keita canini disine takan bir adamdi. Sakatim demisse sakattir. Bu baslikta adi anilmamasi gereken 3 adam say desen sayilir ancak.

sempatik gelirdi o kadar.

keitanın 100 katını bu kulübe vermiş arda turan hain olarak görüldüğü yerde kaite o listeye en son girecek 3 kişiden biriyse tamamen ters bakıyoruz.

futbolda duygusallığa inanmıyorum, taraftara şirin gözükmesi veya herhangi bir bahane profesyonel bakış için anlamsız kalır. tekrar diyorum yanlış hatırlamışım kart değil ama sakatlık bahanesi ile gitti. tüm takım birlik mesajı vermek için gençler deplasmanına gitmişti, oynamayanlar da dahil, keita hariç.

popcorn_seinfeld.gif

Ooo kavga.. Alırım bi dal..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Arda'yi ne kadar sevdigimi gecen uzun bir baslikta izah etmistim.

Ama Arda ve Keita'yi ayni kefeye koymak biraz manasiz, sacma yani. Keita icimizde yara olarak kalacak hep.

sempatik gelirdi o kadar.

keitanın 100 katını bu kulübe vermiş arda turan hain olarak görüldüğü yerde kaite o listeye en son girecek 3 kişiden biriyse tamamen ters bakıyoruz.

futbolda duygusallığa inanmıyorum, taraftara şirin gözükmesi veya herhangi bir bahane profesyonel bakış için anlamsız kalır. tekrar diyorum yanlış hatırlamışım kart değil ama sakatlık bahanesi ile gitti. tüm takım birlik mesajı vermek için gençler deplasmanına gitmişti, oynamayanlar da dahil, keita hariç.

Arda CL kazandırdı da Keita Türkiye Kupası mı? Aynı dönemde oynadılar. Arda'nın performansı Keita'nın yarısı değildi.

Bu kadar kolay mı yahu bir futbolcuya hain damgasını vurmak.. Ayriyeten açıklamalarını yaptığın şeylerin içinde ben bir ihanet göremedim..

Galatasaray da ne zaman işler kötüye gitse hemen bu ihanet konusu gündeme geliyor bu forumda..

Yazdığın her futbolcuya aslında uzun uzun cevap yazmak isterdim ama gerçekten içi boş cümleler kurmuşsun ama yine de Ardaya ve Selçuk 'a yazdıklarına küçük bir cevap vereyim..

Arda çoğu Galatasaray taraftarının gözünde hala sevilmeyen bir karakter demişsin :) Çoğunluktan kastın bu forumda ki belli başlı isimler ve tribünde ki bazı gruplar ise üzgünüm bu sayı 25 milyon taraftarı olan bir camianın binde birine denk gelir..

Selçuk hakkında ki yazdıklarını ise verdiği röportajı kendince yorumlamana bağlıyorum.. Maç sonunda yaptığı hareketleride biraz insanlığına verin yahu.. Selçuk'u bunun için eleştiren taraftarın Balotelli ismini deli gibi istemesi ise tam bir tezatlık.. Selçuk'un yaptığı hareketin kat be kat fazlasını yapmış ve yapabilecek potansiyel de bir adam sonuçta..

Taraftar olarak kurtulalım artık bu paranoyadan.. Futbolcu formundadır veya formsuzdur, yeteneklidir yada değildir hepsi bu yahu ötesi yok..

Ne sacmaliyon lan zam istemek ihanet mi. Ayrica adamin karisini isin icine katman da gereksiz

GS'ye ihanet eden topcularin tum listesidir:

Arda

Kewell

Drogba

Okan

Emre B.

tapeler dogruysa Baris ve MSharp

Drogba sonlara doğru iyice salmıştı fakat ihanet demek biraz ağır kaçabilir. Böyle olacağını onu alırken biz de biliyorduk sonuçta. Diğerlerine katılmakla birlikte Kewell'ı niye bu listeye dahil ettin onu anlayamadım, bilgilendirebilirsen sevinirim. Kewell'dan ziyade Lincoln daha sorunluydu sanki. Bülent takımın başındayken neredeyse her gün maç seçtiği şeklinde haberler çıkıyordu.

hakan şükür

bülent korkmaz

arif erdem

hakan ünsal

emre ..oğlu

okan buruk

vedat inceefe

ayhan akman

bu eski fosilleri de unutmamak lazım...

Açık ara ihanetci #1:

Emre Belözoğlu

I am the one who knocks!

Kıçınızdan yorumluyorsunuz çoğu şeyi. İhanet deyince illa takım kadrolarını Aziz Yıldırım'a iletmiş olması gerekmiyor. 8 yılda milyonları cebine indirip oyununun üstüne bir gram koymuyorsan bunun adı ihanettir.

Geri
Üst Alt