Galatasaray'a İhanet Eden Futbolcular

kerim abla dur nereye gidiyorsun

Özellikle Uefa kadrosunda karakterli isim yok denecek kadar az.Bu isimlere efsane diye pek ses çıkarılmıyor.Kulübün yapısıyla mı ilgili bilmiyorum ama Türk futbolcularla en çok biz sorun yaşıyoruz.Genelde yabancı futbolcular kulüple daha çok bütünleşiyor.Yabancılar arasında ayrıldıktan sonra kötü konuşan pek hatırlamıyorum ama Türk futbolcularda tam tersi.

tapatalk

Bir de Super Mod olacak yillarin Onursalina dolayli yoldan kufrediyor.

Bu tip Galatasarayin birlik beraberlige ihtiyaci oldugu gunlerde provokasyon yaratmaya calisanlari linc edelim arkadaslar lutfen. Arkadasa serbestce sovebilirsiniz kendisine ceza vermedigi surece.

$

Adminim her zamanki gibi sinirlisiniz.

Saygılar.

Suan takimda gormeyi fazlasiyla istedigim Caner de eklenebilir yukaridaki nedenlere bakarsak. Ama Caner'in, Atletico maclarinda ihanet odakli o hareketleri yaptigina inanmiyorum. Caner, Fener'deki son sezonuna kadar yine ayni bizdeki gibi garip garip sacma sapan isler yapiyordu. O halde orada kaldigi 4 sezonun 3'unde Fener'e ihanet etti de diyebiliriz. Yine de ilk zamanlar baya bi kinliydim bu adama.

Very interesting topic, ama haklisin..

Eboue & Didier Drogba ile diğer isimlerin yan yana konulması maalesef hıyarlıktır.

Biri de çıkıp Ribery dememiş birde üstüne efsane statüsündeki oyuncuları yazmışlar

Geri
Üst Alt