- 1 Ağustos 2009
- 45.073
- 43.743
- 4.258
İhanet kriterlerine bittim. Abov
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri de çıkıp Ribery dememiş birde üstüne efsane statüsündeki oyuncuları yazmışlar
Bu listeye belki adını vermesi gereken futbolculardan birisi olan Arda Turan şimdilerde Avrupa'da başarılı bir kariyer sürdürse bile hala çoğu Galatasaray taraftarının gözünde sevilen bir figür değil
Bu listeye belki adını vermesi gereken futbolculardan birisi olan Arda Turan şimdilerde Avrupa'da başarılı bir kariyer sürdürse bile hala çoğu Galatasaray taraftarının gözünde sevilen bir figür değil
hayatı forumdan ibaret sanmayalım pls
Kardes ben bazen bu foruma girdigimde, aceba Antu´ya mi girdim diye bir süphe icine bürünüyorum.
Hasan Kabze listeye eklenmeli
Arda CL kazandırdı da Keita Türkiye Kupası mı? Aynı dönemde oynadılar. Arda'nın performansı Keita'nın yarısı değildi.
Keita daha iyi performans sergiledi diyen net olarak yabanci hayranidir. Keita iyi futbolcuydu, ve bende begeniyordum. Ama oynadigi sürece Galatasaray´da en iyi oyuncu herzaman Arda olmustur. Bazi yabanci hayrani olan taraftarlarimiz ise Kewell, Lincoln, Keita hatta Elano gibi oyunculari daha cok begenmistir... Hatta Arda´nin onlari kiskandigini ima etmistir.
Arda´da bugün halen kondisyon sorunu var, 70. den sonra pili bitiyor. Halen sakatliklari oluyor arada sirada. Yinede CL´de final oynamis bir takimin en önemli oyuncularindan bir tanesi ve ayni zamanda Ispanya´da sampiyonluk yasadi. öbür arkadaslar ise bugün dünya futbol piyasasindan silinmistir.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=fylqrYMXjKo[/media]
Niye kendi mesajlarını mı okuyorsun?
Tap