Galatasaray'a İhanet Eden Futbolcular

Katılmıyorum ama özellikle Hakan Balta'ya katılmıyorum hatta son 10 senedeki en karakterli futbolcumuz olabilir. Adamın hiçbir yamuğu olmadı bugüne kadar zaten her zaman ağır bi adamdı yaşı biraz geçince de fiziken düştü normal olarak stoperde iyi gerçi yine.

Hemen hiç birine katılmıyorum. Muhteşem oynayıp şampyionluklar kazandıran oyuncular, bir sene başarı getiremediklerinde böyle niteliyoruz.

Bu listeye belki adını vermesi gereken futbolculardan birisi olan Arda Turan şimdilerde Avrupa'da başarılı bir kariyer sürdürse bile hala çoğu Galatasaray taraftarının gözünde sevilen bir figür değil

hayatı forumdan ibaret sanmayalım pls

Bu ego Selçuk'a kameralar önünde hocasına ve Galatasaray formasına hakaret edecek kadar fazla gelmiştir.

qkf58.jpg

Arda nin senden bin kat iyi Galatasaray li olduğuna şüphem yok

Hakan Balta'ya net olarak katılmıyorum her zaman iyi oynamaya çalışmıştır. Yeteneklerinin yetersizliği ihanet olarak görülmemelidir.

N5

Ben bu forumu cözemedim... Bir Mod konu acip oyuncularimizi ulu orta ihanet ile sucluyor... Ayip degil mi ?

-----------------------------------------------

Selcuk Inan iki sene bu takimin bel kemigi olmustur, gecen sezon Selcuk Inan´a kötü oynadi demek nasil bir kafadir merak ediyorum. Selcuk Inan bir Defansif orta Saha oyuncusu, yani oyunu iki yönünde oynamak zorunda olan bir futbolcu. Hem kosu performansi olarak, hemde iki mücadelelerde cok basarili olmustur. Hele CL´de en yüksek "Antizipation" verilerine sahip olan oyuncumuz olmustur.

Gecen sezon bir defansif orta saha oyuncusu olarak

Süper Lig´de = 33 macta 6 Gol, 6 Assist

CL´de = 10 macta 5 assist

kaydetmistir..

Yani hem ofansif hemde defansif anlamda ciddi bir katki vermistir.

Pozisyon itibari bunlar cok düzgün istatistikler..

----------------

Selcuk bu sezon ise nerdeyse her oyuncumuz gibi düsüse gecmistir..

Bu listeye belki adını vermesi gereken futbolculardan birisi olan Arda Turan şimdilerde Avrupa'da başarılı bir kariyer sürdürse bile hala çoğu Galatasaray taraftarının gözünde sevilen bir figür değil

hayatı forumdan ibaret sanmayalım pls

Kardes ben bazen bu foruma girdigimde, aceba Antu´ya mi girdim diye bir süphe icine bürünüyorum.

Beyler neden kendinize bir viski alıp sakinleşmiyorsunuz

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arda CL kazandırdı da Keita Türkiye Kupası mı? Aynı dönemde oynadılar. Arda'nın performansı Keita'nın yarısı değildi.

Keita daha iyi performans sergiledi diyen net olarak yabanci hayranidir. Keita iyi futbolcuydu, ve bende begeniyordum. Ama oynadigi sürece Galatasaray´da en iyi oyuncu herzaman Arda olmustur. Bazi yabanci hayrani olan taraftarlarimiz ise Kewell, Lincoln, Keita hatta Elano gibi oyunculari daha cok begenmistir... Hatta Arda´nin onlari kiskandigini ima etmistir.

Arda´da bugün halen kondisyon sorunu var, 70. den sonra pili bitiyor. Halen sakatliklari oluyor arada sirada. Yinede CL´de final oynamis bir takimin en önemli oyuncularindan bir tanesi ve ayni zamanda Ispanya´da sampiyonluk yasadi. öbür arkadaslar ise bugün dünya futbol piyasasindan silinmistir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fylqrYMXjKo[/media]

Yukarıdaki listeye bakıyorum da, Servet dışında pek katılmıyorum. Zararları dokundu/dokunuyor hepsinin o ayrı ama ihanet ettiklerini düşünmüyorum. Zararı dokunan topçuyu takımda tutan/ödüllendiren zihniyet bence ihaneti eden.

Keita daha iyi performans sergiledi diyen net olarak yabanci hayranidir. Keita iyi futbolcuydu, ve bende begeniyordum. Ama oynadigi sürece Galatasaray´da en iyi oyuncu herzaman Arda olmustur. Bazi yabanci hayrani olan taraftarlarimiz ise Kewell, Lincoln, Keita hatta Elano gibi oyunculari daha cok begenmistir... Hatta Arda´nin onlari kiskandigini ima etmistir.

Arda´da bugün halen kondisyon sorunu var, 70. den sonra pili bitiyor. Halen sakatliklari oluyor arada sirada. Yinede CL´de final oynamis bir takimin en önemli oyuncularindan bir tanesi ve ayni zamanda Ispanya´da sampiyonluk yasadi. öbür arkadaslar ise bugün dünya futbol piyasasindan silinmistir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fylqrYMXjKo[/media]

Arda'ya kötü futbolcu diyen yok zaten. Bizdeyken Atletico'daki gibi çaba sarf etmiyordu.

Niye kendi mesajlarını mı okuyorsun?

Tap

Hayir. Moderatör olan bir sahisin "Galatasaray´a ihanet eden futbolcular" diyip, formamizi terleten oyuncularimizi taraftarlarin önüne atmasini yadirgiyorum. Hemde "ihanet" gibi agir bir suclama ile.

Bu adamlari Para mi calmis ? Bir arkadaslarinin zorla irzina mi gecmis ?

Ben bu forumu bir kac aydir dikkatli bir sekilde inceliyorum...

Mesela:

AKP düsmani dolu burasi... (Bende muhalif bir yapiya sahibim) O yüzden devamli Hükümet ve onun ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti Devleti elsteriliyor... Iyi tamam güzel, ben herzaman elestiriyi seven bir insanim.

Bunu yapmayanlara "koyun" dahi diyorlar... Tabiki forum disinda bazi AKP´liler ise bu sekilde elestiri yapanlara "hain" ve "Capulcu" diyorlar.

Simdi Galatasaray´i elestiren, yapilan yanlislari ve cifte standartlari ortaya döken insanlara ise yan göz ile bakiniyor burda... Oysaki herseye eywallah diyip, paralari cebe atan insanlardan ziyade, Galatasaray´i acik acik elestirebilen insanlar bu kulübe gelecekte daha büyük katki sagliyacaktir.

Geri
Üst Alt