Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.679
- 20.238
- 2.193
Bu takımda bir yere gelenin huyu suyu değişiyor zaten Drogba konusunda bence kadro planlamasının yanlışlığıyla alakalı bir durumdu. O yaştaki adama çok bel bağladık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balta: Karpaty maçındaki affedilmeyecek konsantrasyon kaybını saymazsak, adam sahada verilen görevi her zaman yapmaya çalıştı. gelişme gösteremedi diye eleştirmek gereksiz bence çünkü beklentiler hiç yüksek olmadı onunla ilgili. eğer gelişme kaydetme konusunda eleştiri yapacaksan ilk sıraya Emre Çolak'ı koyman gerekirdi. eleştirilerin bence yanlış, adamı sevmediğin için vuracak yer aramışsın.
Arda: Tamamen katılıyorum
Selçuk: Biraz abartılmış ama katılıyorum
Eboue&Drogba: Drogba'nın sıkıntısı yaşından dolayıydı bence. ayrıca verdiği katkı, zararlarından çok daha fazlaydı. kaptanlarının şovmenlik yaptığı takımımıza liderlik yaptı en başında. reklam vb olaylarına girmiyorum bile ve bu listeye kesinlikle girecek durumda değil. Eboue'ye çok az söylemişsin Selçuk'a o kadar söylendiğin yerde
Servet: tamamen katılıyorum
Aydın: adam ne yapsın kendisi mi oynuyor zorla? ya da kendisi mi sözleşme uzatıyor? hocaları oynatıyor, yöneticiler sözleşme yapıyor
O.zaman kardeşim.ihaneti bu tür saçma sözleşme yapan yönetici yapmıştır hoş ben sadece örnek verdim yoksa ihanet demek için takımı satmış olması lazım ben hiçbir futbolcumuzdan görmedim açıkçası sadece konu ağır olmuş diyorum
C5303 cihazımdan gönderildi
Güzel konu, esprili dille yazılan analizlere bayılıyorum, lakin katılmıyorum.
Barış Özbek'lerin, Mustafa Sarp 'ların listesi olmalıydı bu .
Selçuklu su an ben de begenmiyorum ama adini bu listeye yazarak sacmalamissin.. Adam 1. Yil %100 katki verdi 2. Yil 2. Devre çok iyi katki verdi. Bu yil kotuydu.geleli 3 yil olmuş 2 şampiyonluk + 2 sl grubundan cikma+ çeyrek final+ Türkiye kupasi+ 2 super kupa kazanmis.. Biraz insaf diyorum . onun dişinda balta bu yil ve 2 yil önceki şampiyonlukta iyi katli verdi .. Drogba- eboue konusuna katiliyorum özellikle bu yil 2. Devre hep sakatlik aileyi bahane eden drogba gonlumuzdeki yerini kaybetti eboue zaten basli basina bir psikolojik sorun..