Galatasaray'a Milan Baros gibi sprinter bir forvet değil merkez santrafor mu gerekli?

Cevap: Galatasaray'a Milan Baros gibi sprinter bir forvet değil merkez santrafor gere

Bize lazım olan Keita'nın sol ayağı olan hem sol açıkta hem de merkez santrafor olabilecek bi futbolcu.

HER ZAMAN HER YERDE, ALİ SAMİ YEN'DE

Cevap: Galatasaray'a Milan Baros gibi sprinter bir forvet değil merkez santrafor gere

çarkın belki de en iyi işleyen dişlisi hakkında böyle bir başlık açılması ve buna destek gelmesi....pes doğrusu! milan baros gibi golcü yok bu ülkede...en son konuşacağımız adamdır Milan Baros..

Okan elinde olsa kovacak Barosu. Allahtan elinde degil. Barosa bi sövmedigi kaldi bu forumda. Barosun ayrildigi gün, halay cekerse sasirmam.

Okan yanilmiyorsam Guiza baya kaliteli bir forvet diyen sendin, haksizmiyim?

Öyle bir mesajini hatirliyorum sanki. Demek istedigim 2-3 gün sonra "bize bir Guiza lazim" basligi bekliyebiliriz senden :)

Ben Barosun kalıtesini tartışmıyorum Baros çok kalıteli bir oyuncu

Anlayan anlıyor ne demek istediğimi anlamayanlar için yapabileceğim birşey yok

Okan yanilmiyorsam Guiza baya kaliteli bir forvet diyen sendin, haksizmiyim?

Öyle bir mesajini hatirliyorum sanki. Demek istedigim 2-3 gün sonra "bize bir Guiza lazim" basligi bekliyebiliriz senden :)

Güiza çok çok kalıteli demedim

Sen Güiza kötü oyuncu dedin bende bence Güiza kötü oyuncu değil dedim

Güiza kötü oyuncu diğil.. arkasında gerekli adamlar olduğu zaman iyi bir forvet... ama Baros ondan çok daha süper bir oyuncu...

Güiza çok çok kalıteli demedim

Sen Güiza kötü oyuncu dedin bende bence Güiza kötü oyuncu değil dedim

Aynen öyleydi. Seni kizdirmak icin saka yaptigimi anlamisimdir umarim)))

Konuya gelince; Takim formda degil su an, bu yuzden ne Baros ne Elano ne de Arda yada bir baskasi iyi görünüyor. Takim olarak form yakaladik mi Barostan, Servete kadar herkes iyi olur diyorum.

Barosun ayaginda top tutamiyor olmasi ve son vuruslari cok iyi olmamasi bazen beni de deli ediyor ama Baros mu Elamder mi dersen kesinlikle Baros derim.Takim iyi olsun, Baros bu Lige yeter de artar.

benzema, ibra-kadabra gelmeyecegine gore Baros yeter de artar bile.

biz savunmayi duzeltmeye bakalim

okan nedir bu baros düşmanlığı sendeki

baros senin tavuğuna kışt mı dedi?

Puhahaha Elmander kimdir ya=)Harbi cahil bu topiği açan:)Serhat ın deyişiyle futbol fakiridir.

Kayserideki Makakula bile çok daha iyi bir oyuncudur Elmanderden.

Elmander in Baros tan tek artısı hava topları oda tek özelliği zaten boyu dışında ne var bu adamın.

Milli takım ve klüp bazındaki kariyerine baktığınız zaman bırakın Baros un yerine alınmayı onun alternatifi bile olabilecek bir topçu değildir Nonda yı bile kesemez.

Yeminederim bazıları bu forumun kalitesini düşürüyor ve futbolda anlıyor zannedilip burda cevap verip kendimizi yoruyoruz.

Elmander arkaya atılan toplara hareketlenemez,Nonda dan bile daha yavaştır,bitiriciliği Baros kadar bile yoktur,çabuk değildir sıradan özelliksiz bir forvettir.Tek artısı hava toplarıdır ondada gerçekten hakkını yememek gerekir ama adam adama savunmayla çok kolay markaj edilebilir.

Tek forvet oynayamaz dediler 26 gol attı bir sezonda.

4-3-3 uymuyor diyorlar şimdiden 9 golü var ligde ve avrupada sezon sonuna kalmadan devre arasına kadar gelecek kapaklara yer ayarlayın a dostlar....

Puhahaha Elmander kimdir ya=)Harbi cahil bu topiği açan:)Serhat ın deyişiyle futbol fakiridir.

Kayserideki Makakula bile çok daha iyi bir oyuncudur Elmanderden.

Elmander in Baros tan tek artısı hava topları oda tek özelliği zaten boyu dışında ne var bu adamın.

Milli takım ve klüp bazındaki kariyerine baktığınız zaman bırakın Baros un yerine alınmayı onun alternatifi bile olabilecek bir topçu değildir Nonda yı bile kesemez.

Yeminederim bazıları bu forumun kalitesini düşürüyor ve futbolda anlıyor zannedilip burda cevap verip kendimizi yoruyoruz.

Elmander arkaya atılan toplara hareketlenemez,Nonda dan bile daha yavaştır,bitiriciliği Baros kadar bile yoktur,çabuk değildir sıradan özelliksiz bir forvettir.Tek artısı hava toplarıdır ondada gerçekten hakkını yememek gerekir ama adam adama savunmayla çok kolay markaj edilebilir.

Tek forvet oynayamaz dediler 26 gol attı bir sezonda.

4-3-3 uymuyor diyorlar şimdiden 9 golü var ligde ve avrupada sezon sonuna kalmadan devre arasına kadar gelecek kapaklara yer ayarlayın a dostlar....

Şunları okuduktan sonra seninle tartışmam bile

Makukula bile iyiymiş ha Elmanderden:D:D:D

Hiç güleceğim yoktu Birde adam bana futbol fakiri diyor:D:D

bakın bence baroş a biraz haksızlık oluyor.ben maç içinde bakıyorum baroş hep karşısında 3 kişiyle boğuşuyor sağından solundan kimse gelmiyor baroş u beslediğin zaman gerçekten istediğini verebilir sadece bitiriciliğini biraz geliştirse sğper olur yoksa baroş Galatasaray için iyi bir forvet

baros tartısılacak bi oyuncumuz değil

Bir soru kaç kez Elmanderi izlediniz ?

Bir cevap, bir kaç sene önce alınmasını çok isterdim, ama şimdi geçiniz. Takip ettiğim ve beğendiğim bir oyuncuydu. 'Di'li geçmiş zaman. Baros'un sisteme uymadığıda söylemekte saçmalıktır bence.

Şunları okuduktan sonra seninle tartışmam bile

Makukula bile iyiymiş ha Elmanderden:D:D:D

Hiç güleceğim yoktu Birde adam bana futbol fakiri diyor:D:D

Kesinlikle çok daha iyidir Makakula elmanderden sen futbol dışında başka bişeyle ilgilen senden olsa olsa çakma Hıncal olur en fazla;)

Gecen sene Elmander de Makukula da Bolton'daydi. Bakin bakalim hangisi oynadi, sonra konusun.

Bir cevap, bir kaç sene önce alınmasını çok isterdim, ama şimdi geçiniz. Takip ettiğim ve beğendiğim bir oyuncuydu. 'Di'li geçmiş zaman. Baros'un sisteme uymadığıda söylemekte saçmalıktır bence.

Elmander için hep şöyle denir İbrahimovicin bir alt versiyonu

Makukula kim Elmander kim ? Yapmayın gözünüzü seveyim .Elmander dediğiniz adam 15 milyon avroya İngiltereye transfer oldu

Geri
Üst Alt