Galatasaray'a Milan Baros gibi sprinter bir forvet değil merkez santrafor mu gerekli?

Cevap: Galatasaray'a Milan Baros gibi sprinter bir forvet değil merkez santrafor gere

Elmander için hep şöyle denir İbrahimovicin bir alt versiyonu

Makukula kim Elmander kim ? Yapmayın gözünüzü seveyim .Elmander dediğiniz adam 15 milyon avroya İngiltereye transfer oldu

Okan, eleştirirken başkalarının görüşlerinide saygılı olmalısın. Fiyatı geç, Güiza denen çamaşır makinesi 14 milyon €'ya Fenerbahçe'ye transfer oldu. İlk sayfada da yazmıştım bir kaç sene önce olsa isterdim, ama şimdi kesinlikle istemem. Eğer bir forvet istiyorsak bu Baros'tan daha iyi olmalıdır. Baros bana göre 1.sınıf ancak sana göre 2.sınıf diyelim. 1.sınıf adamlar ise, Forlan, Eto, Torres. Hangisini alacaksın, neyle ?

Cevap: Galatasaray'a Milan Baros gibi sprinter bir forvet değil merkez santrafor gere

Fred nerde yahu?

O uyarmiydi Okan?

Okan, eleştirirken başkalarının görüşlerinide saygılı olmalısın. Fiyatı geç, Güiza denen çamaşır makinesi 14 milyon €'ya Fenerbahçe'ye transfer oldu. İlk sayfada da yazmıştım bir kaç sene önce olsa isterdim, ama şimdi kesinlikle istemem. Eğer bir forvet istiyorsak bu Baros'tan daha iyi olmalıdır.

Karşısındakine ezik diyecek kadar seviyesi düşük olan Fatih Beye söyleyin siz önce

Sonra Okan tartışma yaratıyor oluyor

Hala ceza gelmedii o adama o laf bana yapılmış bir hakaret değil mi? Forum görevlisi olarak size soruyorum

Elmander fikrinize ise saygı duyuyorum

Hakkaten o zaman herkes birbirine ezik desin, var mi boyle?

Karşısındakine ezik diyecek kadar seviyesi düşük olan Fatih Beye söyleyin siz önce

Sonra Okan tartışma yaratıyor oluyor

Hala ceza gelmedii o adama o laf bana yapılmış bir hakaret değil mi? Forum görevlisi olarak size soruyorum

Elmander fikrinize ise saygı duyuyorum

Ben Medya kurulu görevlisiyim Okan, şikayetin varsa üstte ünlem işareti gibi birşey var. Tıkla ona, sebebini belirt. Modlar gerekli şeyleri yapar zaten.

Elmander çok iyi bir oyuncu fakat başlığa ters düşüyor.

Kesinlikle merkez santrafor değil;hatta Baros'a yakın özellikler var. Başlıkta anlatılan forvette en az 15'ten başlar veremeyiz o kadar. Baros'un kıymetini bilmek lazım adam geldiğinden beri bir araba gol attı.

Belli bir sistemde oynanacaksa o sisteme oyuncuların uyması gerekir. 4-3-3 de defansı önde kuracak ve süratli savunma oyuncuları lazım. Orta sahada çift yönlü oynayabilen iki oyuncu olması gerekir. kanatların sürekli geriye gelmeleri lazım ve 3 forvetin otasındaki top tutabilen sırtı dönük pivot bir santrofor olması gerekir. Maalesef Baroş bu tarz bir oyuncu değil geçen yılda konuştuk Baroş çift santrafor lu sistemde oynayabilecek bir isim.

Defans-Ortasaha-Forvet bu 3 hat oyuncuları bu sistemde zorlanırlar. Önümüzde daha zor maçlar olacak yenmekten ziyade yenilmememiz gereken maçlar oynayacağız. Her takım gol kaçırır ama gol yedikmi telafisi zor olabilir. Bu yüzden forvetten önce orta saha ve defansa takviye yapılması gerekir. Hatta Basketbol da klişe haline gelmiş bir sözü söylüyerek noktalıyayım;

Hücum maç kazandırır ama savunma şampiyon yapar...

Belli bir sistemde oynanacaksa o sisteme oyuncuların uyması gerekir. 4-3-3 de defansı önde kuracak ve süratli savunma oyuncuları lazım. Orta sahada çift yönlü oynayabilen iki oyuncu olması gerekir. kanatların sürekli geriye gelmeleri lazım ve 3 forvetin otasındaki top tutabilen sırtı dönük pivot bir santrofor olması gerekir. Maalesef Baroş bu tarz bir oyuncu değil geçen yılda konuştuk Baroş çift santrafor lu sistemde oynayabilecek bir isim.

Defans-Ortasaha-Forvet bu 3 hat oyuncuları bu sistemde zorlanırlar. Önümüzde daha zor maçlar olacak yenmekten ziyade yenilmememiz gereken maçlar oynayacağız. Her takım gol kaçırır ama gol yedikmi telafisi zor olabilir. Bu yüzden forvetten önce orta saha ve defansa takviye yapılması gerekir. Hatta Basketbol da klişe haline gelmiş bir sözü söylüyerek noktalıyayım;

Hücum maç kazandırır ama savunma şampiyon yapar...

Baroş bugüne kadar oynadığı bütün takımlarda liverpool hariç hep çift santrofor oynadı ama 10-15 golün üstüne çıkamadı

Milli takımdada çift santrofor oynuyordu ama yinede gol kaçırıyordu gerçi avrupa krallığı var ama sonuça bir turnuva.

Bence 4-3-3 için ideal bir forve baroş sadece biraz daha hızlı düşünmeli.

Kusura bakmayın bazen oyuncularımızı o kadar çok şişiriyoruz ki Beklentilerimizi karşılıyamayınca hayal kırıklığına ugruyoruz

Baros Avrupanın en iyi golculerinden biri oldu Barosu çok seviyorum çok kalıteli oyuncu ama abartıyoruz

Baros bir ara Barca ve Realde oynayan şuan Benficada forma giyen Savioladan üstün bir oyuncu değil

Bence M.Baros çok iyi. Zamanında Jardel'i koşmuyo diye gönderdiler şimdi Baros'un sprinter diye mi göndercekler.Olmaz elimizdekin en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım

Kusura bakmayın bazen oyuncularımızı o kadar çok şişiriyoruz ki Beklentilerimizi karşılıyamayınca hayal kırıklığına ugruyoruz

Baros Avrupanın en iyi golculerinden biri oldu Barosu çok seviyorum çok kalıteli oyuncu ama abartıyoruz

Baros bir ara Barca ve Realde oynayan şuan Benficada forma giyen Savioladan üstün bir oyuncu değil

Saviola'dan 10 senedir cacik olmadi hocu Baros daha iyi ondan.

Saviola belirli bir dönem Barca'da ki parlak döneminden sonra ne yapmışta Baros'tan iyi oluyor Okan ?

Saviola belirli bir dönem Barca'da ki parlak döneminden sonra ne yapmışta Baros'tan iyi oluyor Okan ?

peki Baros Liverpooldaki parlak döneminden sonra bizdeki gol krallığı dışında ne yaptı? Saviolada Benficada kendini buldu işte kaptan

Şuan Avrupada oynayan en iyi golculer bunlardır

İbra

Torres

Drogba

Rooney

Berbatov

Eto´o

Villa

Benzema

Aguero

Forlan

Nistelrooy

Raul

Henry

Dzeko

Lisandro

Sonra bunlar gelir

Baros

Saviola

Carew

Mutu

Martins

Grafite

Toni

Huntelaar

vs

Yani Baros Avrupanın en iyi golculeri dediğimiz 1. klasmanda olamaz kendinizi kandırmayın

peki Baros Liverpooldaki parlak döneminden sonra bizdeki gpl krallığı dışında ne yaptı? Saviolada Benficada kendini buldu işre kaptan

Şuan Avrupada oynayan en iyi golculer bunlardır

İbra

Torres

Drogba

Eto´o

Villa

Benzema

Aguero

Forlan

Nistelrooy

Raul

Henry

Dzeko

Lisandro

Sonra bunlar gelir

Baros

Saviola

Carew

Mutu

Martins

Grafite

Toni

Huntelaar

Yani Baros Avrupanın en iyi golculeri dediğimiz 1. klasmanda olamaz kendinizi kandırmayın

Baros, şuan Uefanın manşetinde olabilecek bir forvet Okan. Adam gol kralı olmuş başka ne yapacak ? Bu sene hem Avrupada hem ligde diziyor golleri. Tek sorunu fazla gol kaçırması. Zaten onuda yapabilseydi şuan bizde olmazdı belkide. Yani böyle adamları kolay kolay yar etmezler.

Eğer Baros'u istemiyorsan o saydığın 1.sınıf adamları almak çok ama çok zor. Tüm transfer bütçeni bu adamlara kullanmak zorundasın ki, bizim yönetim böyle birşey yapmaz.

Dzeko barostan üstün değil..kaldıki bizde 1. sınıf takım değiliz..

Baros, şuan Uefanın manşetinde olabilecek bir forvet Okan. Adam gol kralı olmuş başka ne yapacak ? Bu sene hem Avrupada hem ligde diziyor golleri. Tek sorunu fazla gol kaçırması. Zaten onuda yapabilseydi şuan bizde olmazdı belkide. Yani böyle adamları kolay kolay yar etmezler.

Eğer Baros'u istemiyorsan o saydığın 1.sınıf adamları almak çok ama çok zor. Tüm transfer bütçeni bu adamlara kullanmak zorundasın ki, bizim yönetim böyle birşey yapmaz.

O 1. sınıflardan sadece Dzeko,Forlan,Lisandro falan alabiliriz oda çok zor

Ben sadece sırtı dönük oynayabilen,hızlı ve kalıteli bir forvet istiyorum araştırılırsa rahat bulunur

Baros klasik 4-4-2 oyuncusu

3'unun de basini aliriz.

O 1. sınıflardan sadece Dzeko,Forlan,Lisandro falan alabiliriz oda çok zor

Ben sadece sırtı dönük oynayabilen,hızlı ve kalıteli bir forvet istiyorum araştırılırsa rahat bulunur

Baros klasik 4-4-2 oyuncusu

Baros 4-4-2 oyuncusu olsaydı gol kralı olamazdı, yani geçen sene bu takım 4-2-3-1 yada 4-2-4 gibiydi. Baros ileride yine yalnızdı, ama golleri sıralıyordu. Sisteme bu kadar takılmamak lazım.

Bide unutmamamız gereken bişey var, bu takım Serkanlardan, Ümitlerden, Baros'lara geldi. Nerden geldiğimizide iyi bilmek lazım. Elimizdekilerin kıymetini bilmek lazım. Bugün Avrupanın önemli oyuncularından biri olan Elano'ya bile 3-4 maçta sallayanlar, Brezilya milli takımında nasıl oynar diyenler var. Gelecek bir başka forvete bile Baros'tan daha çok tepki gösterilebilir. Bunuda unutmamak lazım.

Geri
Üst Alt