Galatasaray'a Nefret Kusmak İçin Yeni Araç: Milli Takım

fenerli ve bjkli onun bunun evlatlarının(tüm taraftarı dahil etmiyorum) göt yanığı sonucu ortaya çıkan argumandir.. ya itoglu itler başka dertleri yok nasıl koyduysak bunlara tek dertleri Galatasaray olmuş ..

Onun için milli takımı desteklemiyoruz
Bizim milli takımımız
Galatasaraydır
Gerisi traş

Sanaraın ki her turnuvada yarı final yapayruk

Komik bir ülkeyiz

yaklaşık 50 puan fark attığımız küçük takımların dediklerini sallamıyorum. diğerlerini zaten sallamıyorum. başka bi şey sallıyorum arkadaşlara. el yani.

laf attıkları kaan çekya karşısında umarım oynamaz. iki maçta da canavar gibi oynadı. boşverin oynamasın bizden kimse.

Gerçekten artık o kadar iğrenç bir noktaya gelindi ki insanda milli duygu da bırakmıyorlar.

Euro 2020 de tek Galatasaraylı forma giydi o da 30 dk Halil ve 0 puan ile sonuncu olduk.

Euro 2008 de bu muhabbetler olsa orada da başarılı olamazdık. Orada Galatasaraylı Fenerbahçelisi hepsi katkı verdi. Bugün de öyle olmalı ama daha oynadı oynamadı tartışmasından maça kimle başlasak 1-0 mağlup başlatılıyoruz.

Arda Güler toplam 300 dk oynamış sezon boyunca. Oynamazsa takım bitmiş gibi davranılıyor. Bir tane yıldız adayı olmuş çeke çeke bir yerini koparmışlar mevzusu bu. Elalemde 3-4 Arda var zaten her mevkide seni de ondan yeniyor.

Dün çıkan kadro yanlıştır doğrudur tartışılır ama o neden oynamadı yok işte bilmem ne lobisi vs çok saçma.

Samet ve Yunus oynadı. Biri Fenerli biri Galatasaray. Ama Yunus üzerinden Galatasaray hedefe konuluyor. Samet kötü futbolcu. Oynadığı maçlarda yaktı hep zaten. Ama Merih çok mu iyi. Oynadığında o da benzer şekilde ve Arabistan’a gitti 26 yaşında. Yunus bence de 11 çıkmamalı. Ama Montella güvenmiş ve oynatıyor suç nasıl bizim oluyor anlamıyorum

Adamlar sonuna kadar haklı. Maçtaki tek golümüzü atan fenerli Samet. Tabi fenerli Altay’ın katkısını da unutmayalım.

Dün nöbette bahsetmek istediğimi çok güzek açıklamış, mevzu kulüpçülükten çıktı salt düşmanlık var. Örgütleşmil yapı medya, tv her yerde milletin sinirleri ile oynuyorlar.

Ben dün itibari ile türk futbolundan umudumu kestim. kesmemin sebebi de türk insanının futbola bakış açısı ve mantalitesi. bu mantalite anlık yaşar ve uçtan uça savrulur. bu mantalite sahadaki oyuncuyu da olumsuz etkiler ve kaybettirir. türk insanı ne zaman hayatın iniş ve çıkışların olduğunu ama bunu sabır ve disiplinle halledeceğini öğrenir, o zaman türk futbolu istenilen seviyeye gelebilir. şuan ki mantalite ile kendimizi yer dururuz.
not: son 4 avrupa şampiyonu teknik direktörü türkiye'ye gelmiştir ve hepsi başarısız olmuştur.

Basit bir konu değil bu arada bir kaç senedir gayet sistematik şekilde anadolu takımlarını da yanlarına çekerek Galatasaray'ı yanlızlaştırma çabası mevcut malum kişi tarafından. Görsel medya ve sosyal medyayı fonlandıkları da bariz. Galatasaray'ın kilit isimlerinin ve oyuncularının üstüne oynuyorlar başka takımlarda hayatta göremezsin.

Milli takımda kulüp kavgası yapmak tam bir andaval işi. Adı üstünde ulan "Milli Takım"

Vay Galatasaray'dan şu kadar oynadı, Beşiktaş'tan bu yoktu, Fener'de bu vardı... Bu kadar mal olunmaz.

Gerekirse Galatasaray'dan 1 futbolcu bile olmasın ama milli takım başarılı olsun yeter ki. Benim düşüncem bu. Maçı izlerken hangisi Fener'de hangisi Beşiktaş'ta hangisi Galatasaray'da oynuyor, aklıma bile gelmiyor.

Bu insanlar resmen hasta.

Gel gelelim kendi kalesine gol atan Galatasaray topçusu muydu? Ya da hatalı goller yiyen kaleci bizden mi gitti Manchester United'a?

Kaldı ki Yunus'un 11 başlamasına, Barış'ın yanlış mevkide oynatılmasına ya da Abdülkerim'in yetersiz performansına ben de tepki gösterdim. Galatasaray oyuncusu diye bakmadım hiçbirine. Çünkü önemli olan Milli Takım.

Ama malesef biz o milli takım bilincini kaybedeli uzun yıllar oldu.

Geri
Üst Alt