Galatasaray'a Nefret Kusmak İçin Yeni Araç: Milli Takım

Ali Koç,Aziz Yıldırım ile çıktığı yayında aziz yıldırım "Ben Dursun Özbek'e neler soyledim" gibi birsey söyleyince koç "ona zaten rahat rahat saydirabilirsin." tarzı birsey demişti.. Ona zaten herkes sallayabiliyor demeye getirdi adam..Koskoca gs başkanına rahat rahat sallıyor adamlar birsey olmuyor,senin futbolcuna neler yaparlar..

2 senedir okan buruk ve futbolcular üzerinde Erden Timur resmen paratoner görevi yapıyordu.. Şimdi o da yok direk okan buruk ve futbolcular üzerinden bin tane algi yapılacak.. Koç un geçen hafta direkt olarak okan Burak'a sallaması ve milli takım üzerinden futbolcularimiza saldırılmasi tesadüf değil..

Ben özellikle son 2 yıldır üzerimize yapılan medya saldırısının çok planlı ve tek elden yapıldığını düşünüyorum.. Bu elin de kim olduğunu az çok tahmin edersiniz..Yine bu ismin kim olduğunu bulduğunuz anda bu sezon bu saldırıların daha da artacağını hesap edebilirsiniz.

Güç zehirlenmesi yaşayan,doğduğundan ya da uzun zamandan beri her istediğine rahatça ulaşmış adamlar başarısız görünmemek için her namussuzluğu yapar..Ne milli dava ne vicdan hiçbir şey yok bunlarda.

Yıllarca söyledi insanlar şu medya yapılanmasına biraz önem verin diye ama yok boş boş açıklamalar..

Karşında normal bir oluşum yok arkadaş,senin aleyhine algı yapan adamı diğerlerinin yaptığı gibi direk sosyal medyada açıklama yaparak isim vererek taraftarın önüne atacaksin ki bir daha konusamasinlar rahat rahat...

Ali Koç,Aziz Yıldırım ile çıktığı yayında aziz yıldırım "Ben Dursun Özbek'e neler soyledim" gibi birsey söyleyince koç "ona zaten rahat rahat saydirabilirsin." tarzı birsey demişti.. Ona zaten herkes sallayabiliyor demeye getirdi adam..Koskoca gs başkanına rahat rahat sallıyor adamlar birsey olmuyor,senin futbolcuna neler yaparlar..

2 senedir okan buruk ve futbolcular üzerinde Erden Timur resmen paratoner görevi yapıyordu.. Şimdi o da yok direk okan buruk ve futbolcular üzerinden bin tane algi yapılacak.. Koç un geçen hafta direkt olarak okan Burak'a sallaması ve milli takım üzerinden futbolcularimiza saldırılmasi tesadüf değil..

Ben özellikle son 2 yıldır üzerimize yapılan medya saldırısının çok planlı ve tek elden yapıldığını düşünüyorum.. Bu elin de kim olduğunu az çok tahmin edersiniz..Yine bu ismin kim olduğunu bulduğunuz anda bu sezon bu saldırıların daha da artacağını hesap edebilirsiniz.

Güç zehirlenmesi yaşayan,doğduğundan ya da uzun zamandan beri her istediğine rahatça ulaşmış adamlar başarısız görünmemek için her namussuzluğu yapar..Ne milli dava ne vicdan hiçbir şey yok bunlarda.

Yıllarca söyledi insanlar şu medya yapılanmasına biraz önem verin diye ama yok boş boş açıklamalar..

Karşında normal bir oluşum yok arkadaş,senin aleyhine algı yapan adamı diğerlerinin yaptığı gibi direk sosyal medyada açıklama yaparak isim vererek taraftarın önüne atacaksin ki bir daha konusamasinlar rahat rahat...
Galatasaray camiası saldırıların karşısında tek parça durabildiği müddetçe yapılan sataşmalar, hakaretler bizi güçlendirmekten başka bir işe yaramaz. O yüzden ne olursa olsun Okan hocanın arkasında durmak gerek.

İnternette Galatasaray hakkında yazılmadık laflar kalmamış. Açık açık terörist diyorlar, fetöcü diyorlar. Yok mu bunun cezası? GSli hukukçular derneği mi ne vardı, ne işe yarıyorlar?

çek maçında 1 tane gs topçucu olmasın. canıyla kanıyla savaşanlara hakaretler, iftiralar atılırken oynamalarını hiç istemiyorum.

semih oynasın forvette. arda güler oynasın, bütün topları ona versinler.

ben milli takımı sallamamaya başlayalı çok olmuştu ama nedense bu turnuvada o eski arzuyu, isteği biraz yaşar oldum tekrar. ama dün geceden sonra ne halleri varsa görsünler diyorum tekrar. bu zihniyet ile savaşmaktan zaten taraftarı, futbolcusu 2 yıldır yıldı. şimdi de milli takıma sıçratmaya başardılar bu nefreti.

hiç biri oynamasın. ''insan bu nefret karşısında ne yapabilir ki'' kıvamındayım artık.

Dünden beri buna alet olan o kadar çok Galatasaraylı var ki. Yok apo gym bıraksınmış beli dönmüyormuş. Akşam apoyu x'te satan Galatasaraylılar vardı. Bencede ya milli takıma göndermeyelim oyuncu madem öyle affını isteyelim itibarsızlaşacaklarına.

Fbjk denen 2 karı koca ağız birliği etmişcesine semih kılıçsoy desin dursunlar. Can Uzun ve Enis Destanın adını ağzına almayan tipler Semih diyor. İnşallah çekya maçında oynasınlar. Öküz gibi adamlarıyla hava topu oynayan çekya ekibi apo yokken görücez

İşte bu yüzden oyuncularımıza sahip çıkmamız gerekiyor.
Kaliteli yerli oyuncu bulmak artık imkansıza yakın. Olanlara da ederinin 2-3 katı fiyat biçiyorlar.

Kerem, Abdulkerim, Barış, Kaan iki sezondur bu takıma çok şey verdiler. İcardi, Toreira, Mertens gibi oyuncularla çok iyi anlaşıyorlar. Bu birlikteliğin bozulmaması için oyuncularımıza sahip çıkmalıyız.

Kerem duygularına yenik düşüyor. Çabuk demoralize olan bir futbolcu. Bu sorunun çözümü teknik kadroda. Oyuncuyu psikolojik olarak hazırlamaları gerekiyor. Taraftar olarak bizim de tirübünde ah vahları azaltıp destek olmamız gerekiyor.

Bu sezonki şampiyonluk daha da değerli. Eğer bu sezon şampiyonluğu yakalarsak sonrasının gelmesinden korkuyorlar. Yerlilere sahip çıkalım ki genç yerlilerin hayali Galatasaray olsun.

Ben bu sene de takıma güveniyoum. Birkaç takviye ile karşımızda kimse duramaz. Yeter ki birlik olalım.

Euro 2024 gibi, içinde olmaktan mutlu olup keyfini çıkaracağımız güzel bir organizasyon bile ülkedeki futbol kutuplaşmasını zayıflatamadı.

Sorumlusu bellidir.

Sorumlularına ceza vermeyen, futboldan uzaklaştırmayan da bellidir.

Özellikle son iki yıldır, tamamen kontrolünü yitirmiş zat, ana akım/sosyal medyadaki trolleri ile toplumu germeye devam etmektedir.

Yaklaşık iki ay sonra ligler başlayacak.

Bu lig de izlenmez, bu futbol ortamının içinde de bulunulmaz. Takip de edilmez.

Arda orta sahadan bir şut şekti kaleci önde diye. Top bırak kaleye gitmeyi yerden kalkmadı neredeyse. O vuruşu Arda yapınca wooowww, Barış ya da Kerem yapsa yerden yere vuracaklardı. Biz hiçbir futbolcumuzu yüceltmiyoruz, milli takımın üstünde de görmüyoruz.

Bu Arda fetiştiliğinden vazgeçmedikçe bir halt olmayacak milli takımdan. Bir de oynamadan uzaya çıkarılan Semih var. Bu gençleri de yer bitirirler. Buraya da yazıyorum. bjkliler Semih'i yerin dibine sokacakları günler yakındır.

Kulübü yonetim açısından zayıf, aciz olan kulüplere hertur saha içi saha dışı saldırı yapılır, gs camiası bu yönetimi acilen değiştirmesi lazım yoksa erden gibi okanda gidecek
Dursunda siyasetçiler gibi kendisine sürekli yalakalık yapacak vasıfsız insanları yanına alıyor.Durum bu oluyor.

Dursunda siyasetçiler gibi kendisine sürekli yalakalık yapacak vasıfsız insanları yanına alıyor.Durum bu oluyor.
Aynen ilk dönemi gibi küfürler eşliğinde gidecek buna eminim gs genel kurulu umarım tehlikeyi on görür ve yetki vermez bu adama
Özellikle tff başkanı Servet denilen gs düşmanı seçilirse ortalık karisir

Dün holiganın bir tanesi. (40 yaşında okumuş etmiş bir tip) vay kadroyu büyükekşi kuruyormuş, Galatasaraylı futbolcuları oynatıyormuş. (gs diye yazıyor müptezel herif) kafayı yemişler. Kadro yanlış de eyvallah. Yanlış taktik maktik de ona da tamam. Basınından tut, taraftarına kadar şirazeleri kaymış. Biz başarılı oldukça nerden nasıl saldıracaklarını şaşırıyorlar. Tek yaptıkları şey nefret kusmak.

Geri
Üst Alt