Galatasaray'a Operasyon Yapıldığını Düşünüyor musunuz?

Rahatım hocam merak etmeyesin ;) Galatasaray taraftarının ters yüzünü illa görmek için çok çabalıyorlar çok kaşınıyorlar da dur bakalım yine efendilik bizde kalsın. Lakin şikeciler ve rüşvetçiler bilsinler ki sabırtaşı çatladı çatlayacak!!
bosver hocam zaten her toplum layik oldugu gibi yönetilir!!burda aslan kesilenlerin cogunlugu bu heriflere oyunu veriyor..futbol ailesinin siyaset üzerinde zaten bir etkisi yok.bu kadar rezilikten sonra trabzon halkinin rte ye verdigi oy yüzdesini gördükten sonra umudumu tam kaybettim..iki sene önce tr de toplam 1- 1.5 milyon gercek futbol severin oldugunu yazdigimda kimse inanmiyordu..

Edit:aynisi fb taraftari icinde gecerli.futbol gercekten belirleyici bi unsur olsaydi teknik takiplere müsade eden rte'ye oy vermezlerdi..
★☆★

Son düzenleme:
bosver hocam zaten her toplum layik oldugu gibi yönetilir!!burda aslan kesilenlerin cogunlugu bu heriflere oyunu veriyor..futbol ailesinin siyaset üzerinde zaten bir etkisi yok.bu kadar rezilikten sonra trabzon halkinin rte ye verdigi oy yüzdesini gördükten sonra umudumu tam kaybettim..iki sene önce tr de toplam 1- 1.5 milyon gercek futbol severin oldugunu yazdigimda kimse inanmiyordu..

Edit:aynisi fb taraftari icinde gecerli.futbol gercekten belirleyici bi unsur olsaydi teknik takiplere müsade eden rte'ye oy vermezlerdi..
★☆★
Haklısın hocam diyecek birşey yok. Trabzon'dan çıkan oy yüzdesi konusunu ise hiç açmayalım zaten tam rezillik :oleyo:

havadan yerden her taraftan üstümüze geliyor şerefsizler

Öyle de dusunebilirsin önemli olan "bağıran çağıran başkan gelince bunlar düzelecek" seklinde yanlış algin. Hayır, biatci başkan gelirse düzelir. Biat olmadan bağırıp cagirmak daha da çıkmaza sokar.

Burada başarı için bunu kabul ederim diyene de saygi duyarım ama ben etmem kisisel olarak.
-Tapatalk-

Bazen biat etmek de ise yaramiyor, bizim siyaset ile ilgili yürütügümüz politika o yüzden degismek zorunda kaldi. Ünal Aysal ilk geldiginde hükümeti az övmedi, hatta GS ile özdelestirdi, bunun faydasini ise zerre kadar göremedik. Erdogan cok kindar bir insan, o acilis macinda olanlari bir türlü hazmedemedi. Güzel sözler ise yaramayinca, birazcik muhalefet ettik ve siyaset direk olarak acik olan yaralarimiza basti.

Herkezin bir acigi vardir, Devlet´e karsi gelirsen ve elinde bir koz yoksa, ozamanan o aciklarini kullanip, izaya getirirler seni.

Terim "eleman" lafı yüzünden Aysal'a düşman oldu, üstüne birde kapının önüne kondu, hemen gidip güçlü tarafa geçti ve haramzadeler ile birlikte Galatasaray'ın üzerine gelmeye başladı, diye geçiyor aklımdan ama sonra da diyorum ki bunu divan kurulu üyesi birisi yapmaz, onu geçtim insan olan yapmaz, ama aklımda sorular netleşmiyor.:38573:

Tersini düşünen yoktur zaten de başlığın amaci o değil direk 2. Mesajı okuyabilirsiniz.

-Tapatalk-
Dün sana birşeyler yazmıştım bununla alakalı ama net gitti sonra da çıkmak zorunda kaldım
Sabah sabah şimdi bayar diye yinelemiyorum da ne alakası var ikinci mesajla
Bu konunun açılma amacı Aysal'ın gitmesi gerektiği falan değil
Bi amacı yok. Altında üstünde herhangi başka bir amaç hedef falan yok
Ne yazdıysam o

Dün sana birşeyler yazmıştım bununla alakalı ama net gitti sonra da çıkmak zorunda kaldım
Sabah sabah şimdi bayar diye yinelemiyorum da ne alakası var ikinci mesajla
Bu konunun açılma amacı Aysal'ın gitmesi gerektiği falan değil
Bi amacı yok. Altında üstünde herhangi başka bir amaç hedef falan yok
Ne yazdıysam o
Sabah sabah yalan söylemeyeydin iyiydi... :D

AKP bunların bütün vergi borçlarını sildi

Şurası hariç katılıyorum yazınıza.

Hem Devlet, Hem Borsa, Hem Hukukcular, Hem TFF ve Medya.

Hepsinin derdi ayni: Galatasaray

Aziz'in topçusuna bunu yapacaklar var ya savaş çıkarır bu ülkede savaş
Gerçi kimse yapamaz ya

Düşünme yeteneğine sahip her Galatasaraylı bunu düşünür zaten.

EVET hem de nasıl!!

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt