Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Bu yazdığın mesajı da raporladım.Kendin cevap yazamıyorsun galiba koçum ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yazdığın mesajı da raporladım.Kendin cevap yazamıyorsun galiba koçum ?
bosver hocam zaten her toplum layik oldugu gibi yönetilir!!burda aslan kesilenlerin cogunlugu bu heriflere oyunu veriyor..futbol ailesinin siyaset üzerinde zaten bir etkisi yok.bu kadar rezilikten sonra trabzon halkinin rte ye verdigi oy yüzdesini gördükten sonra umudumu tam kaybettim..iki sene önce tr de toplam 1- 1.5 milyon gercek futbol severin oldugunu yazdigimda kimse inanmiyordu..Rahatım hocam merak etmeyesinGalatasaray taraftarının ters yüzünü illa görmek için çok çabalıyorlar çok kaşınıyorlar da dur bakalım yine efendilik bizde kalsın. Lakin şikeciler ve rüşvetçiler bilsinler ki sabırtaşı çatladı çatlayacak!!
Haklısın hocam diyecek birşey yok. Trabzon'dan çıkan oy yüzdesi konusunu ise hiç açmayalım zaten tam rezillikbosver hocam zaten her toplum layik oldugu gibi yönetilir!!burda aslan kesilenlerin cogunlugu bu heriflere oyunu veriyor..futbol ailesinin siyaset üzerinde zaten bir etkisi yok.bu kadar rezilikten sonra trabzon halkinin rte ye verdigi oy yüzdesini gördükten sonra umudumu tam kaybettim..iki sene önce tr de toplam 1- 1.5 milyon gercek futbol severin oldugunu yazdigimda kimse inanmiyordu..
Edit:aynisi fb taraftari icinde gecerli.futbol gercekten belirleyici bi unsur olsaydi teknik takiplere müsade eden rte'ye oy vermezlerdi..
★☆★
Öyle de dusunebilirsin önemli olan "bağıran çağıran başkan gelince bunlar düzelecek" seklinde yanlış algin. Hayır, biatci başkan gelirse düzelir. Biat olmadan bağırıp cagirmak daha da çıkmaza sokar.
Burada başarı için bunu kabul ederim diyene de saygi duyarım ama ben etmem kisisel olarak.
-Tapatalk-
Dün sana birşeyler yazmıştım bununla alakalı ama net gitti sonra da çıkmak zorunda kaldımTersini düşünen yoktur zaten de başlığın amaci o değil direk 2. Mesajı okuyabilirsiniz.
-Tapatalk-
Sabah sabah yalan söylemeyeydin iyiydi...Dün sana birşeyler yazmıştım bununla alakalı ama net gitti sonra da çıkmak zorunda kaldım
Sabah sabah şimdi bayar diye yinelemiyorum da ne alakası var ikinci mesajla
Bu konunun açılma amacı Aysal'ın gitmesi gerektiği falan değil
Bi amacı yok. Altında üstünde herhangi başka bir amaç hedef falan yok
Ne yazdıysam o