- 4 Temmuz 2013
- 6.832
- 1
- 753
Operasyonu hem içimizdeki muhalefet, hem kendi egolarına yenilen yönetici/teknik heyet, hemde TFF ve kurulları yapıyor.
GT-I9300 Tapatalk
GT-I9300 Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kere Terim her şeyi yaptı demiyorum. Orada demek istediğimi iyi anlamaya çalış lütfen Özgür yorma beni yaw. Ben orada Terim'in birleştirici unsurundan bahsettim. Bütün camiayı taraftarı bir çatı altında toplayabilme özelliğinden bahsettim. Her şeyi Terim yaptı demek mi oluyor bu. Tabii ki o yapmadı, Aysal gitti topçuları aldı, Terim çalıştırdı, Selçuk Muslera falan işte biliyorsun. Orada her şeyi Terim yaptı demedim, bunu bir kere geçelimYa mobilde olmasam boldlayip çelişkileri göstereceğim. Herşeyi Terim yaptı, Aysal gitsin diyorsun sonra Aziz gaz veriyor Terim'i sevenler Aysal'i desteklemesin diye diyorsun.
Aziz'in gazına niye geliyorsun ben gelmiyorum, sen de gelme.
-Tapatalk-
İroniyse güzel ironi. Değilse ban.
Aynen abi randevu taleplerinin hepsini geri çeviriyor adamBaşkanımızın görevde kaldığı 3 yıl boyunca başbakan ile 1 kez bile görüşemediğini söylersek başka delile ihtiyaç kalmaz sanırım.
Rıdvan'ın Acun'un gün aşırı görüştüğü o başbakan ile.
Varsay ki ironi değilSen mi ceza vereceksin
![]()
Evet Derin GSC adminlerinden sayılırım :38573:
Zaten 2 günde bir ancak giriyorum bu ortama ondada seninle karşılaşmak istemiyorum Yasin lütfen beni alıntılama
Raporladım.
rahat ol hacim biz bu oyunu bozariz!!ALLAH'in izniyle Galatasaray'in bir kurusunu bu haramilere yedirmeyiz.Kesinlikle var ve bu baskının bu kadar artmış olmasının nedeni 17 aralık ihale ve rüşvet operasyonudur. Mevcut siyasi iktidar, bu operasyon sırasında çıkan tapelerin doğru olduğunu en az bizim kadar iyi biliyor fakat kabul etmek istemiyor, yavuz hırsızı oynuyor. Bunun için doğal olarak 3 temmuz sürecinde çıkan tapeleri de inkar etmesi gerekiyor. Çünkü biri doğruysa diğeri de doğrudur, biri yalansa diğeri de yalan olabilir! Savcılar aynı savcıleyo: O yüzden mevcut siyasi iktidar 3 temmuz tapelerini de inkar eder hale gelmiştir ve şikecilerle çözüm ortaklığına gitmiştir. Yani şikeciler ve rüşvetçiler aralık ayından beri çözüm ortaklığı içerisindeler. 17 aralık operasyonundan önce de Fenerbahçe'yi koruyup kollama vardı ve kukla tüpçü federasyonu sayesinde küme düşmesinin önüne geçildi lakin şu an ki mevzu bambaşka! Mevcut siyasi iktidar 3 temmuz tapelerini de inkar etmesi gerektiği için üzerine düşeni yapmaya çalışıyor ve sadece Fenerbahçe değil aziz ve şurekası da kurtarılmaya çalışılıyor. Bunun önündeki en büyük engel ise Galatasaray!! İşte bu yüzden medya ve devlet kurumlarının eli ile üzerimizde baskı yaratılmaya ve sindirme politikası uygulanmaya çalışılıyor. Her anlamda üzerimize geliniyor ve önümüze taş koyuluyor. Ünal Aysal'ın mevcut fenerbahçe yönetimi ile alakalı katı duruşu oyunu bozuyor tabi ki ve bu yüzden yönetim indirilmeye çalışılıyor
İndirilmeye çalışılma nedenlerinden biri olarak ise birşeyden daha şüphelenmiyor değilim; O da RİVA Arazisi'dir. Mevcut siyasi iktidarı biraz olsun tanıyorsam 3. köprü projesinden sonra iyice değerlenen bu kıymetli arazinin rantına çoktan göz koymuştur ve eğer başarırlarsa kulübe o araziden gelecek geliri yar etmezler...
![]()

rahat ol hacim biz bu oyunu bozariz!!ALLAH'in izniyle Galatasaray'in bir kurusunu bu haramilere yedirmeyiz.
★☆★