Galatasaray'a Sürpriz Başkan Adayı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Ünal Aysalın kalmasından yanayım gelecek adına iyi işler cıkartacak benim görüşüm.Borç konusunda sadece bizim cok yüksek borcumuz yok Real Madridin borcu 541 milyon euro Barcelonanın borcu 490 milyon euro Manchester Unitedin Borcu 780 milyon eurodan bahsediliyor.Borçların artma nedenlerinden biride şu anda kur bazının cok yükselmesi gecen sene euro 2,100 şu anda 3.000 liraya yakın buda borçların artmasında büyük etken.İlerde Ünal Aysal Floryayı falan değerlendirmeyi düşünüyor projelerle falan borçları kapatırız diye düşünüyorum.

Sizce Haluk Ulusoy gelirse iş yaparmı Ünal Aysal seçimlerde Haluk Ulusoyun katılması durumunda aday olacağını sanmıyorum.Çünkü Haluk ulusoy başarılı olur geçmişte TFF başına geçtiğinde etkisini gördük.

Bİ ŞEY SORCAM GÖRÜŞLERİNİZİ ALALIM!!!

Chelseanin sahibi milyarder Abromoviç Anzhi ise Süleyman Kerimov aldı.Bu iki takımı nerden nerelere getirdiğini biliyoruz.PSG katardan arap milyarderi aldı.Monaco'yu bi rus milyarder satın aldın.Şu anda dünyanın en iyi takımları arasına girdiler.

GS'i bu şekilde arab milyarder falan satın alma şansı nedir.Bildiğim kadarıyla hisselerin %50'sinden fazlasını aldımı kulubün başkanı oluyormuş.PSG gibi bi arab milyarder satın alsa kulubu nasıl olur sizce bi bakarsın dünya yıldızlarını getiriyor.PSG -Manchester city gibi kimse bizi tutamaz.Süperligde her sene açık ara şampiyon oluruz.Şampiyonlar liginde hersene çeyrek final garanti olur.

Ekli dosyayı görüntüle 13191

Bizden uzak dursunlar. 100 seneyi askin bir takimiz, kimse bizim üzerimze böyle basamaz. Malaga'yi da bir milyader almisti, adam sonra bir birakti adamlar borc batagina girdi, zor kurtardilar kendilerini.

Gelmesin. Sikenin üstüne örtmeye calismak istedi buda.

Ben Ünal Aysalın kalmasından yanayım gelecek adına iyi işler cıkartacak benim görüşüm.Borç konusunda sadece bizim cok yüksek borcumuz yok Real Madridin borcu 541 milyon euro Barcelonanın borcu 490 milyon euro Manchester Unitedin Borcu 780 milyon eurodan bahsediliyor.Borçların artma nedenlerinden biride şu anda kur bazının cok yükselmesi gecen sene euro 2,100 şu anda 3.000 liraya yakın buda borçların artmasında büyük etken.İlerde Ünal Aysal Floryayı falan değerlendirmeyi düşünüyor projelerle falan borçları kapatırız diye düşünüyorum.

Sizce Haluk Ulusoy gelirse iş yaparmı Ünal Aysal seçimlerde Haluk Ulusoyun katılması durumunda aday olacağını sanmıyorum.Çünkü Haluk ulusoy başarılı olur geçmişte TFF başına geçtiğinde etkisini gördük.

Bİ ŞEY SORCAM GÖRÜŞLERİNİZİ ALALIM!!!

Chelseanin sahibi milyarder Abromoviç Anzhi ise Süleyman Kerimov aldı.Bu iki takımı nerden nerelere getirdiğini biliyoruz.PSG katardan arap milyarderi aldı.Monaco'yu bi rus milyarder satın aldın.Şu anda dünyanın en iyi takımları arasına girdiler.

GS'i bu şekilde arab milyarder falan satın alma şansı nedir.Bildiğim kadarıyla hisselerin %50'sinden fazlasını aldımı kulubün başkanı oluyormuş.PSG gibi bi arab milyarder satın alsa kulubu nasıl olur sizce bi bakarsın dünya yıldızlarını getiriyor.PSG -Manchester city gibi kimse bizi tutamaz.Süperligde her sene açık ara şampiyon oluruz.Şampiyonlar liginde hersene çeyrek final garanti olur.

Ekli dosyayı görüntüle 13191

kafayimi yedin sen birilerinin malinimi sevicez biz kendine sakla boyle fikirleri

haluk ulusoy yerel,ünal aysal global şu anki iktidar haluk ulusoyu avucunda oynatır ulusoy onlara direnemez hatırlayın akp 'nin haluk ulusoy'u fenerasyonun başından nasıl gönderdiğini çabuk unutuyoruz konjoktür gereği ünal aysal kalmalı tayyip ünal aysalı hiç sevmesede ona gücü yetmemektedir Ünal aysal çok güclü bir insan dünyadada:cigara:

Ünal aysal 10 sene daha kalmalı

Sent from my iPhone using Tapatalk

haluk ulusoy yerel,ünal aysal global şu anki iktidar haluk ulusoyu avucunda oynatır ulusoy onlara direnemez hatırlayın akp 'nin haluk ulusoy'u fenerasyonun başından nasıl gönderdiğini çabuk unutuyoruz konjoktür gereği ünal aysal kalmalı tayyip ünal aysalı hiç sevmesede ona gücü yetmemektedir Ünal aysal çok güclü bir insan dünyadada:cigara:

Belcika krali ve fransa cumhurbaskani tayyipe randevu verir ama unal aysaldan randevu istemezler. Cok ciddiyim unal aysalin hatta abartiyorum galatasaray camiasinin onde gelen isimlerinin bizim dis isleri bakanligindan daha guclu iliskileri vardir avrupa ulkeleri diplomatlariyla.

Bekar babalar dil kalırız

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Başkanlık mevkiinde hiçbir problemimiz yok , bizim değişmesi mecburi olan en önemli yer teknik heyet.

2 Yıl şampiyon olmuş, Süper kupayı almış, Emirates gibi bir turnuvadan davet almış, yetmezmiş gibi kupayı kazanmış. Şampiyonlar liginde Çeyrek final oynamış, üçüncü senesinde gruptan çıkmayı başarmış bir takımın başkanından söz ediyoruz. Önümüzdeki sezon yabancı sınırı kaldırılırsa, (Yayın haklarını TFF veya Kulüpler birliği satın alırsa %100 kaldırılacağını düşünüyorum) Tarihimizin en Efsane kadrosunu kuracağından şüphem yok. Demem o ki; gelmeyin medyanın gazına. Ünal Aysal başarılıdır ve devam edecektir. Mali kongrede de herhangi bir sorun çıkacağını tahmin etmiyorum. Çok çok az sayıda çatlak ses çıkacaktır, ki bu da olağan bir durumdur.

aziz yıldırım gibi başkan bize gelsin diyen çıkmamış mı halen? :)

Çok beğeniyoruz ya şu ara şikebahçe'yi, emre b ve caner'i isteyenler zaten var. Volkan'da gelsin Muslera'yı gönderip yabancı kontenjanı açarız.

inşallah gelir,hain aysalla gitmeyeceği açık bu işin..derhal bırakmalı görevini.

Ünal Aysal asla istifa etmemeli.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ünal başkan ekibini güçlendirmeli örneğin albayrak ve dürüst ikilisi kesinlikle geri dönmeli ve güven tazelemeli !!

Ünal AYSAL' ın tek kurtuluşu var oda mancini göndermek. Eğer mancini ile devam ederse hem kendisine hem klübe zararı olur.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Ünal Aysal giderse büyük yıkım olur. Taraftar şu saldırgan tavrından vazgeçmeli. Biri istifa edecekse, o da şu durumda Mancini`dir.

Tapatalk v2

Ünal aysal çok sağlam bir adam kurumsallaşma adına gelecek adına, haluk ulusoy ise turk futbolunu tanıyan söz geciren futboldan anlayan bir adam, gündelik bir kupa bir kere daha uefayı alıp 10 yıl borçta yüzmek isteyenler için haluk ulusoy cazip geliyor tabi, ama unal aysalla oyle bir noktaya geldikki adım adım cl ligi takımı olduk ve bundan 5-10 sene sonra cligi finali hayalleri kurar olduk. Benim görüşüm ünal aysal oldugu sürece haluk ulusoy en fazla futbol şübenin başına geçebilir

inşallah gelir,hain aysalla gitmeyeceği açık bu işin..derhal bırakmalı görevini.

değil mi aysal ile gitmez. 3 yılda 2 şampiyonluk, 1 avrupada çeyrek final, 1 ikinci tur, son derece başarısız bir başkan evet. biz alıştık her yıl avrupada yarı final oynamaya, ligde arka arkaya şampiyonluklara, ünal aysal yanına bile yaklaşamadı bu başarıların.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt