Galatasaray'a Sürpriz Birleşme Teklifi!

Bizim basın K.Kore medyası ile yarışır her alanda ulan milleti bu kadar gerizekalı yerine koymayın öyle olsalar bile.

Yalan haberdir muhtemelen. AMK, 3 Puan falan bunlar son dönemde çok ağır sallıyor her konuda. AMK'nın o çekirdek kadrosu dağıldıktan sonra hiç doğru haber yaptıklarına rastlamadım.

He bayern var bayernin şampiyonluğu bile yok diye biliyorum olsa ne yazar

almanlar baskete yeni el atiyolar. almanlar ustun bi irk. girdikleri alanda en iyisi olurlar. yeni yeni yatirimlar yapildigi icin gelecek bi kac sene icerisinde en iyi lig ve en iyi takimlar onlara ait olacaktir

Ustun irkmis. Bos konusmayalim. Olimpiyatlarda neden en cok madalyayi toplayamiyorlar ustun irk ya. Komik olmayin yahu bir dunya kupasi kazandilar diye. O zaman ispanyollar daha ustun irkti 10 senedir.

Recep haklı, 5-6 sene içinde Bayern domine etmeye başlar Euroleague'i.

euroleague'yi domine mi eder yahu o iş öyle kadroyla transferle olsa cska süpürürdü her sene basketbol kültürü farklıdır en yakın örneği yanıbaşımızda fülker sağlam bütçelerle her sene euroleague'de madara oluyorlar.Amerika'da futbolu ne kadar geliştirebilirsen almanlarda basketi o kadar geliştirebilirsin daha ötesini göremezler bence.

euroleague'yi domine mi eder yahu o iş öyle kadroyla transferle olsa cska süpürürdü her sene basketbol kültürü farklıdır en yakın örneği yanıbaşımızda fülker sağlam bütçelerle her sene euroleague'de madara oluyorlar.Amerika'da futbolu ne kadar geliştirebilirsen almanlarda basketi o kadar geliştirebilirsin daha ötesini göremezler bence.

Transferle olacak demedim ki. Futbolda nasıl şaha kalktılarsa Basketbol'da da yapacaklar gorürsünüz.

Böyle bir durum mümkün mü o bile meçhul.. Maçlar nerede oynanacak mesela? Bizim takım Almanya'da mı yaşayacak? Orada salon mu kiralanacak? Ya da Türkiye'de devam edeceğiz, Alman takımlar 3 saat uçup maça mı gelecek buraya? Tuhaf bir iş..

hemen gidelim hemen hemen hemen!!

Hadi insallah bizim isimize yarar burda :D

Gesendet von meinem LG G3

Yakışır... Böylesi bir çöplükte oynayacağımıza gider adam gibi mücadele ederiz.

Doğruysa. Baya bir maça giderim :)

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt