Galatasaray’a Talih Kuşu!

Ya 1-2 milyon eksik olsun ama Fly Emirates olsun . Gazprom olursa kimse almaz o formalardan . Üstünde gaz işareti olan forma mı olur ?

BÜYÜK BAŞGAN ÜNAL AYSAL

BAŞKA BİRİ OLSA TURKCELLE YILLIK 5E ANLASIRDIK

BUYUK BASGAN BIZI BIRAKMA

yalan haber..samsung ile görüstüklerini kap´a bildirmeleri lazim.öyle bir haber cikmadigina göre bu haberin yalan olma ihtimalini 90% olarak görüyorum..

yalan haber..samsung ile görüstüklerini kap´a bildirmeleri lazim.öyle bir haber cikmadigina göre bu haberin yalan olma ihtimalini 90% olarak görüyorum..

transfer görüşmesi mi bu niye kapa bildirilmek zorunda. en sonunda anlaşma olur o zaman kapa bildirim yapılır.bu arada 15 milyon euro ne güzel olur ama 10 milyon euronun altında olacağını sanmıyorum..

Talih kuşu deyince hak etmediğimiz birşeymiş gibi anlaşılıyor.

transfer görüşmesi mi bu niye kapa bildirilmek zorunda. en sonunda anlaşma olur o zaman kapa bildirim yapılır.

Galatasaray hissedarlarını ilgilendiren her konuyu kap´a bildirmen lazim.. borsa senin düsündügün gibi cocuk oyuncagi degil..insanlar paralarini,geleceklerini hisselere yatiriyor...;)

+galatasaray borsada sirket olarak islem görüyor spor kulübü olarak degil...

Bana çok farketmez, ben süs diye değil destek için alıyorum ama 30 milyon TL'den az satılabilir ihtimali var diye mi vazgeçelim? :)

Valla ben biraz da süs olarak bakıyorum bu tür olaylara . İnşallah Emirates veya Samsung iyi bir teklif verir de ikisinden biri olur .

Gazprom super olur ama bence balon haberler..

+Lukaku olsun. 1 yıllık kiralık.

Keşke balon olsa da Huawei'le anlaşsak.. :D 12 ve üstü olsun da tekrar T. Telekom da olabilir, farketmez..

Tabiki en onemlisi para, ama artik bundan sonra Galatasaray imiza bir yabanci sirket yakisir, uluslar arasi ismi ve markasi olan, herkesin tanidigi bir sirket. Turkiye den anca Turkish Airlines olabilir bana gore, o yuzden Gazprom, Samsung veya Fly Emirates gibi sirketler super olurdu.. :)

Talih kuşu değil, olması gereken! Sonuçta avrupanın en değerli markalarından biri GS. Bu ücretlere reklam alması çok normal...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt