Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Ya 1-2 milyon eksik olsun ama Fly Emirates olsun . Gazprom olursa kimse almaz o formalardan . Üstünde gaz işareti olan forma mı olur ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya 1-2 milyon eksik olsun ama Fly Emirates olsun . Gazprom olursa kimse almaz o formalardan . Üstünde gaz işareti olan forma mı olur ?
Bence gayet güzel duruyor. Fener'de Milangaz'la görüşüyormuş.
BÜYÜK BAŞGAN ÜNAL AYSAL
BAŞKA BİRİ OLSA TURKCELLE YILLIK 5E ANLASIRDIK
BUYUK BASGAN BIZI BIRAKMA
5 yılda 30 milyon TL eder. Sen de forma almayıver..
5 yılda 30 m derken ? 5 yılda 60 milyon euro diyor haberde ?
2 milyon aşağı olsun demişsin. Zararımız 5 yılda 10 milyon eder. O da 30 milyon TL?
yalan haber..samsung ile görüstüklerini kap´a bildirmeleri lazim.öyle bir haber cikmadigina göre bu haberin yalan olma ihtimalini 90% olarak görüyorum..
transfer görüşmesi mi bu niye kapa bildirilmek zorunda. en sonunda anlaşma olur o zaman kapa bildirim yapılır.
Objektif olarak konuş . Formada Gazprom olan mı daha çok satar yoksa Emirates mi ?
Bana çok farketmez, ben süs diye değil destek için alıyorum ama 30 milyon TL'den az satılabilir ihtimali var diye mi vazgeçelim?![]()
Gazprom super olur ama bence balon haberler..
Keşke balon olsa da Huawei'le anlaşsak..12 ve üstü olsun da tekrar T. Telekom da olabilir, farketmez..