Galatasaray'a Teknik Direktör Önerileriniz

Ole Werner. Kielde bu hafta istifa etti 7 macta tek 5 puan aldi diye. Gecen sene 3. Olup Kölne yenildiler diye Bundesligaya cikamadalir.

Kupada Bayerni eleyip yari fin oynamisti 2. Lig takimi olarak. Yasida henüz 33. Proje yapiyorsan, getir böyle en fazla 500 bin maas alacak genc bir alman hoca.

Kral Hagi gelsin dertler bitsin.

O olmazsa Roger Schmidt diyorum. Özledigimiz ve istedigimiz baskili ofansif futbolu oynatacak bir hoca. Paderborn günlerinden beri takip ederim. RB Salzburg'da sükse yapip Leverkusen yolunu tutmustu. Leverkusen döneminde Gladbach'dan cok Leverkusen maci izlerdim.

Hazir hafta sonunda Feyenoord'dan 4 yemis ve taraftarlarla arasi biraz acikken Hollanda'nin bagrindan koparip getirelim Istanbul'a Roger reisi.
Schmidt'in oyun felsefesi tam bizim dna'mıza uyan bir anlayış. Yalnız Psv Benfica 2.maçında bir b planı veya çözüm üretme noktasında sıkıntısı olduğunu gördüm. Buna rağmen iyi tercih olur çünkü bizim oyun oturtabilmek için yabancı hocalarla bir süre baz yapmamız lazım. Tıpkı 1980'lerin sonu gibi. Fatih hocamla oyun ancak kısa periyotlarla deneme yanılma sonucu çıkıyor o da kalıcı olmuyor. Kısır döngüden çıkmamız lazım. Yoksa geleceği karartacağız.

Kral Hagi gelsin dertler bitsin.

O olmazsa Roger Schmidt diyorum. Özledigimiz ve istedigimiz baskili ofansif futbolu oynatacak bir hoca. Paderborn günlerinden beri takip ederim. RB Salzburg'da sükse yapip Leverkusen yolunu tutmustu. Leverkusen döneminde Gladbach'dan cok Leverkusen maci izlerdim.

Hazir hafta sonunda Feyenoord'dan 4 yemis ve taraftarlarla arasi biraz acikken Hollanda'nin bagrindan koparip getirelim Istanbul'a Roger reisi.

psv salmaz gibi

löw nasıl olur

jupp derwall de alman milli takımından gelmişti

burak elmas gibi bir adam terim'i kovmaya cesaret edemez, terim de en azından şu anda gidecek gibi durmuyor. O yüzden aday falan veremem

istediğim isim var mı? lucien favre. Bu sene madem şampiyonluk beklenmiyor, favre gibi geliştirici biri gelsin

oyuncuların potansiyelini açığa çıkarsın, 3-4'te olsak sorun değil

Dalga geçme Müfit hocamla, Bülent Ünder ve Müfit hoca 96-00 da hocaya ciddi katkılar yaptı. Hocanın takım arkadaşı oldukları için muhtemelen sözleri geçiyordu. Şimdi ki yardımcılar belki şamar yemiyor ama hoca tarafından ciddiye dahi alınmıyor. Ki alınsalar ne anlatacaklar? Günümüzde bütün büyük hocaların arkasında dev ekipler var. Hoca kabul etmese de biz çok zayıfız.

burak elmas gibi bir adam terim'i kovmaya cesaret edemez, terim de en azından şu anda gidecek gibi durmuyor. O yüzden aday falan veremem

istediğim isim var mı? lucien favre. Bu sene madem şampiyonluk beklenmiyor, favre gibi geliştirici biri gelsin

oyuncuların potansiyelini açığa çıkarsın, 3-4'te olsak sorun değil

Ben cok rudi garcia istiyorum.

Schmidt'in oyun felsefesi tam bizim dna'mıza uyan bir anlayış. Yalnız Psv Benfica 2.maçında bir b planı veya çözüm üretme noktasında sıkıntısı olduğunu gördüm. Buna rağmen iyi tercih olur çünkü bizim oyun oturtabilmek için yabancı hocalarla bir süre baz yapmamız lazım. Tıpkı 1980'lerin sonu gibi. Fatih hocamla oyun ancak kısa periyotlarla deneme yanılma sonucu çıkıyor o da kalıcı olmuyor. Kısır döngüden çıkmamız lazım. Yoksa geleceği karartacağız.

Evet ben de izlemistim o maci biraz. Bayagi bi sut falan cekmislerdi ama cogu kaleye dahi degildi. Ön tarafta caresizlik sezmistim izledigim sürede ben de.

Ben de yerli hocalardan yana pek ümitli degilim su an. Fatih hocanin bu kadar zorlandigi yerde baska bir yerli hocanin kolay kolay dikis tutturabilecegini falan sanmiyorum ben. Okan'a da sicak bakmiyorum, o da cok sinirli ve kontrolsüz bu da direkt olarak karar mekanizmasini etkiliyor. Ayrica IBB'deki oynattigi futbolu da begenmiyordum, dua etsin Trabzonla yaristi sampiyonluk icin yoksa biraz zor olurdu. Trabzon cok sacma puanlar kaybetti son 10 haftada.

Bu pas oyunu israri hocayi yedi bitirdi ama su güne kadar hala anlayamadi. Bizim ligin cözümü baskili oyundur, rakibe "acaba" dedirmeyeceksin. Rakibe ilk yarim saat yüklensen fisini cekersin genelde, Kasimpasa macinda 2-0'dan sonra gol pozisyonlarinda sacmalamasak mesela o macta rahatlikla 4-5 olurdu.

Favre olurdu ama fatih terim bu yine de.Gsyin helvasini yedirecekken diger takimlarin helvasını yedirtebilir bi anda.😮

fatih hoca gidicekse yerine eğitmen bi hoca şart bu adam:
bielsa olabilir
mikel arteta bile olabilir .ama sadece terimlik olay oldugunu düşünmüyorum . takımın gençleşmesi önemli ama tecrübeli oyunculardan liderlik bekliyoruz ama alamıyoruz .takımın abileri kim şuan
babel = geçen taraftar ıslıkladı ve ağladı sanırım
muslera kaptan = aşırı formsuz ve oyunculara sert cıkamıyor sevimli bi tip bence kaptanlık vasfı yok
arda: yerlilere geçiyor biraz
feg : yazmaya bile gerek yok
. bu takıma lider lazım drogba gibi telles bi reportajında drogra için soyunma odasına 1 0 yenik girmiştik soyunma odasını tekmeliyordu böyle oynicaksak cıkmıyorum ben sizinle falan o tarz şeyler söyledi dedi o maçı kazanmıız genel anlamda sorunlar var

Geri
Üst Alt