Murat Tunali
Parçalı Üye
- 2 Aralık 2008
- 3.227
- 769
- 1.683
tam bizim gençlere göre hoca...Yabancı gelsin
Favre boşta mı hâlâ
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam bizim gençlere göre hoca...Yabancı gelsin
Favre boşta mı hâlâ
Schmidt'in oyun felsefesi tam bizim dna'mıza uyan bir anlayış. Yalnız Psv Benfica 2.maçında bir b planı veya çözüm üretme noktasında sıkıntısı olduğunu gördüm. Buna rağmen iyi tercih olur çünkü bizim oyun oturtabilmek için yabancı hocalarla bir süre baz yapmamız lazım. Tıpkı 1980'lerin sonu gibi. Fatih hocamla oyun ancak kısa periyotlarla deneme yanılma sonucu çıkıyor o da kalıcı olmuyor. Kısır döngüden çıkmamız lazım. Yoksa geleceği karartacağız.Kral Hagi gelsin dertler bitsin.
O olmazsa Roger Schmidt diyorum. Özledigimiz ve istedigimiz baskili ofansif futbolu oynatacak bir hoca. Paderborn günlerinden beri takip ederim. RB Salzburg'da sükse yapip Leverkusen yolunu tutmustu. Leverkusen döneminde Gladbach'dan cok Leverkusen maci izlerdim.
Hazir hafta sonunda Feyenoord'dan 4 yemis ve taraftarlarla arasi biraz acikken Hollanda'nin bagrindan koparip getirelim Istanbul'a Roger reisi.
Kral Hagi gelsin dertler bitsin.
O olmazsa Roger Schmidt diyorum. Özledigimiz ve istedigimiz baskili ofansif futbolu oynatacak bir hoca. Paderborn günlerinden beri takip ederim. RB Salzburg'da sükse yapip Leverkusen yolunu tutmustu. Leverkusen döneminde Gladbach'dan cok Leverkusen maci izlerdim.
Hazir hafta sonunda Feyenoord'dan 4 yemis ve taraftarlarla arasi biraz acikken Hollanda'nin bagrindan koparip getirelim Istanbul'a Roger reisi.
Dalga geçme Müfit hocamla, Bülent Ünder ve Müfit hoca 96-00 da hocaya ciddi katkılar yaptı. Hocanın takım arkadaşı oldukları için muhtemelen sözleri geçiyordu. Şimdi ki yardımcılar belki şamar yemiyor ama hoca tarafından ciddiye dahi alınmıyor. Ki alınsalar ne anlatacaklar? Günümüzde bütün büyük hocaların arkasında dev ekipler var. Hoca kabul etmese de biz çok zayıfız.Müfit erkasap![]()
burak elmas gibi bir adam terim'i kovmaya cesaret edemez, terim de en azından şu anda gidecek gibi durmuyor. O yüzden aday falan veremem
istediğim isim var mı? lucien favre. Bu sene madem şampiyonluk beklenmiyor, favre gibi geliştirici biri gelsin
oyuncuların potansiyelini açığa çıkarsın, 3-4'te olsak sorun değil
Schmidt'in oyun felsefesi tam bizim dna'mıza uyan bir anlayış. Yalnız Psv Benfica 2.maçında bir b planı veya çözüm üretme noktasında sıkıntısı olduğunu gördüm. Buna rağmen iyi tercih olur çünkü bizim oyun oturtabilmek için yabancı hocalarla bir süre baz yapmamız lazım. Tıpkı 1980'lerin sonu gibi. Fatih hocamla oyun ancak kısa periyotlarla deneme yanılma sonucu çıkıyor o da kalıcı olmuyor. Kısır döngüden çıkmamız lazım. Yoksa geleceği karartacağız.
ManU yapacak muhtemelenAntonio Conte
psv salmaz gibi
Ben cok rudi garcia istiyorum.
Bakalım ne olacakFavre olurdu ama fatih terim bu yine de.Gsyin helvasini yedirecekken diger takimlarin helvasını yedirtebilir bi anda.![]()